Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan felejthetném el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejthetném el a kolléganőm iránt érzett szerelmemet?

Figyelt kérdés

Eleinte semmit nem éreztem iránta,de mára rájöttem,hogy imádom!Egyszerűen elbűvölő a személyisége,a mosolya pedig csodás!

Viszont nagyon komoly kapcsolatban él és ezt biztos,hogy nem dobná el.

Tehát marad számomra a kín,hogy nem lehet az enyém.

Lassan beleőrülök annyira aranyos!

Ráadásul mindennap látom 8 órán keresztül!

Hogy lehetnék túl rajta,hogy csak,mint kolléganőre gondoljak rá!

2010. júl. 23. 11:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/403 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mint a másik oldalon álló bajtárs a következők jutottak az eszembe:

Szerintem jó, ha tisztázod vele, mit szeretnél. Könnyebb lesz utána. Egyértelmű lesz a helyzet neked is, neki is. Szerintem ne állj elé azzal, hogy már régóta szereted, inkább csak közeledj hozzá és jelzed, hogy akarod, hogy több legyen köztetek. Legyél kétértelmű, tegyél célzásokat, és figyeld az első reakcióját. Csőből elutasít, vagy mosolyog, vagy esetleg ő is kétértelmű válaszokat ad? Figyeld, hogy kedves-e veled. Figyeld a hangszínt, ha hozzád szól. Nézz a szemébe, elkapja-e, vagy viszonozza? Ha igen, lehetsz bátor. Ha nem, akkor vagy bátortalan, vagy nem akar tőled semmit. Ha miután elkapta a tekintetét, újra rád néz, akkor szintén lehetsz bátor, mert érdekled, kíváncsi, hogy még mindig őt nézed-e. Ha hozzád ér, tuti befutó vagy. Ha megkeres és beszélgetni akar veled, minden rendben. Ha mikor ott vagy a közelében, igyekszik minél nőiesebb lenni, akkor is sima ügy. Néhány pozitív visszajelzés után kezdeményezz. Nem kell sokat várni, nem lesz jobb. Valaki vagy tetszik, vagy nem. Általában ez nem változik meg. Ha ő is akarja, hogy több legyen köztetek, segíteni fog, amikor kezdeményezel.

Az pedig, hogy 5 éve benne van egy kapcsolatban, nem biztos, hogy azt jelenti, hogy reménytelen az ügy. Lehet, hogy bátortalan, esetleg még érez a pasi iránt valamit, vagy nem tudja kimondani, hogy vége.

Ha akarod őt, legyél bátor! Mit veszíthetsz? Legfeljebb visszautasít, és az sem rossz, mert

1. legalább tudni fogod, hogy nincs értelme és utána jobb lesz, hidd el!!! egy idő után :-)

2. El fog rajta gondolkozni, mi lenne, ha... Lehet nem is tudja, hogy tetszik neked.

3. A csajok sem szemetek, nem fog rajta élvezkedni, hogy visszautasított, sőt imponálni fog neki, hogy valakinek tetszik.

Ha egyszer visszautasított, egy rövid időn belül kezdeményezz újra, mert lehet, hogy elsőre nem mert igent mondani.

Ha pedig ő is érez valamit, csak még jobban fog tetszeni neki, hogy bátor vagy és léptél. Lehet, hogy ő is szeretné, csak nem mer lépni.

Ha annyira tuti befutó neked, nem szabad hagyni elmenni!!! Egyszer élünk, megérdemeljük, hogy boldogok legyünk!!!!

Jobb tisztázni, azzal vagy elkezdődik valami, vagy legalább lezárhatod.

A szemében minden benne van. :-)

2011. máj. 29. 19:45
 12/403 A kérdező kommentje:

Nagyon kedves vagy,hogy írtad a "tippeket",de már olyan szinten lejátszottam magam a "pályáról",hogy onnan már nemigen lehet visszajönni!

Tudod,már írtam,hogy próbáltam kerülni,meg nem beszélni vele,meg ilyesmi és,nos,tuti,hogy észrevette,hogy nem foglalkozok vele!

Csak egy példa:Egy nap összefutottunk a büfében és ő jött utánam,amikor én már kértem a kajákat.

A szemem sarkából láttam,hogy az arcom a szemem nézi,szerintem próbálta kitalálni,mi lehet a bajom vagy csak úgy nézett,nem tudom,de engem nézett,ezt bizton állítom!

Szal,annyira kerültem,mind tekintettel,mind verbálisan,amiket tuti,hogy észrevett.

Szerintem sejti,mi az ábra,de lehet tévedek.

Szerinted?

Egyébként én is gondoltam rá,nem is egyszer,hogy bevallok neki mindent,de mindig viszakozom!

Pedig biztos megkönnyebbülnék!

Azóta már nem aludtam egy jót,kb.1 éve!

Ha meg szemezgetek vele,mert nagy ritkán előfordul,akkor aznap éjszaka már tutira nem alszom jól!

Ha meg a hosszú haját átrakja az egyik oldalra,akkor végem van!!!!!

Nem bírom elviselni azt a gyönyörű látványt,amikor szabadon van a nyaka a füle,meg az arcocskája,olyan szinten angyalinak,ártatlannak tűnik olyankor!!

Szia!

2011. máj. 29. 22:05
 13/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne mondj le róla, nem is tudnál, gondolom... :-) vagy inkább :-(

Ne te dönts, hagyd, hogy ő döntsön. Legalább te ne add fel a reményt, add meg neki az esélyt, hogy válasszon. Arra gondolj, milyen jó lenne átölelni és kitartás!!!!

2011. máj. 30. 00:19
 14/403 anonim ***** válasza:
Soha nem késő! Tégy úgy, mintha ma látnád először, mintha tiszta lappal indulnál és hajrá! Szorítok nektek!
2011. máj. 30. 08:12
 15/403 A kérdező kommentje:

Nos,meglátjuk.

Mindenesetre nagyon köszönöm a biztatást,meg a tanácsokat!

Éjjel a csajszival álmodtam...csókolóztunk!:):)

Annyira valóságos volt az egész!

Szia!

2011. máj. 30. 14:37
 16/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Nyelves volt? Biztos jó lehetett!!! Én későn feküdtem és nem volt csók... :-( Egy időben én is mindig vele álmodtam, rendszerint hajnal 3-kor felébredtem és ha sikerült újra elaludnom, tuti róla álmodtam, de nem volt jó, mert még álmomban sem teljesült be... Mesélsz a csajsziról? Tudom, hosszú a haja...

Szia és szép álmokat!!! Én is, én is, én is :-))))

2011. máj. 30. 17:54
 17/403 A kérdező kommentje:

A csajszi fekete hajú(amúgy tudom,hogy szőkésbarna,de festi)hatalmas barna szemei vannak!

A teste semmi extra,nincs túl szexi feneke és nincsenek nagy mellei sem,de annyira tetszik nekem,hogy elmondani nem tudom!

Olyan,mint egy aranyos kislány valami manga rajzfilmből!:D

Asszem,165 cm magas,ami nekem nem rossz,mert én meg 183.

Ellenállhatatlan,mikor mosolyog vagy nevet,sajnos,nekem alapjáraton is!

Nagyjából ennyi!

Most pedig megyek dolgozni!

Szia!

2011. máj. 30. 19:39
 18/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Elolvastam a leveled, teljesen átjött, mit érzel az iránt a lány iránt! Szinte irigylem, jó lehet neki!

Gondolkodtál már rajta, mit is szeretnél vele csinálni? Elkapnád inkább, vagy csak elvinnéd sétálni? Mire vágysz vele úgy igazából?

Nem félsz attól, hogy lehet, csalódás lenne, lehet, nem is húzna fel, ha ruha nélkül látnád?

Mi fogott meg a mosolya vagy a szeme?

Este dolgozol? Mit csinálsz?

Sok a kérdés, tudom… :-)

2011. máj. 31. 09:15
 19/403 A kérdező kommentje:

Szia!

Nos,akkor sejtheted,hogy mit érzek a lány iránt!

Sajnos,ez szerelem a javából!

Volt már egy-két fellángolásom,de ilyen hatalmas érzelmem még sosem volt!

Ezért is ennyire nehéz ez az egész!

A csajnak szerintem annyira nem jó,mert direktbe még csak nem is utaltam rá,mit érzek iránta.

Mit szeretnék vele?

Azt hiszem a világ legtisztább érzése fogott el vele kapcsolatban és nem egyszerű a szabadulás!

Az a kemény,hogy ha ránézek,valóban nem a szex az első,amit szeretnék vele,hanem szeretgetni,ölelgetni csókolgatni...

Persze,aztán lenne szex is valszeg!:D

Ha ránézek,akkor úgy érzem,hogy más nincs is a világon,csak ő meg én.

Komolyan mondom,szerintem endorfin szabadul fel bennem,ha meglátom azt a tündéri arcát!

Kis mosolygós,olyan kis esetlenke,de nekem így is gyönyörű!!!!!

Amúgy a kollégáim többségének is bejön.

Nem bombázó,de irtózatosan édes csaj!

Este megyek dolgozni,mert a héten éjszakás vagyok,úgyhogy napközben alszom,pihizek,éjjel meg dolgozok!

Sajna!

Még egyszer köszi,hogy foglalkozol az ügyemmel,de ebből szerintem nem lesz,nem lehet semmi!

De nem baj,azért vagyunk emberek,hogy mindent túléljünk!:)

Szia!

2011. máj. 31. 18:39
 20/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Te nyomod már még jól, hogy egy ilyen kis esetlen kiscsaj ennyire megfogjon… Ettől talán már csak én vagyok „ügyesebb”, mert nekem sikerült belehabarodnom abba a pasiba, aki tavaly márciusban közölte velem, mit is gondol valójában rólam, hogy mennyire nem néz semmibe, és szerintem azóta is minden reggel csak azért jön be az irodánkba, hogy megnézze, hogy még mindig bele vagyok-e esve. Nem tudtam akkor, később sem, megmondani neki, mennyire megbántott, csak ültem és hallgattam, ahogy beszél, és folyt a könnyem. Talán senki, aki számított, nem bántott meg még ennyire és ennek ellenére, ezt érzem. Hogy tudta ezt elérni, nem tudom?! Még mindig csak leordítani tudnám a fejét, és közben meg ezt érzem. Nagyon gáz. Folyamatosan szívat, mióta megismertem, de mégsem tudok szabadulni tőle. Szerintem tuti direkt csinálja, és csak nevet rajta, mit össze nem tudok kínlódni.

Túl fogod élni te is, ne félj!!! Szerintem könnyebb lesz, mint gondolnád!!! Csak akarnod kell!!!

Szia!

2011. máj. 31. 20:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!