Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejthetném el a kolléganőm iránt érzett szerelmemet?
Eleinte semmit nem éreztem iránta,de mára rájöttem,hogy imádom!Egyszerűen elbűvölő a személyisége,a mosolya pedig csodás!
Viszont nagyon komoly kapcsolatban él és ezt biztos,hogy nem dobná el.
Tehát marad számomra a kín,hogy nem lehet az enyém.
Lassan beleőrülök annyira aranyos!
Ráadásul mindennap látom 8 órán keresztül!
Hogy lehetnék túl rajta,hogy csak,mint kolléganőre gondoljak rá!
Naná!
Most úgyis melóba megyek,majd éjjel elolvasom,ha hazaértem!:)
Szia!
Jól gondolom, hogy "elfelejtettél" válaszolni egy kérdésre? Bocs, :-) ha nem akarsz, nem kell válaszolnod.
Szia, jó melózást!
Szia!
Képzeld délután a Myheritage oldalon kipróbáltam én is, kire hasonlítok. Szóval én 68%-ban úgy nézek ki, mint Julianne Marguilles. Jó nő vagyok mi? :-) Jó is lenne, nem is lenne gondom a pasikkal. Amúgy egy kicsit tényleg hasonlítok erre a nőre - mármint arra, akit a Vészhelyzetben alakít - kívül is, belül is. Sztem olyan szép ez a nő!!! Kb. én is olyan egyszerű vagyok és nagyon-nagyon érzékeny, - tudod, az a jól gondold meg kétszer is, mielőtt hozzám szólsz kategória :-). De én nem vagyok annyira labilis, soha nem lennék öngyilkos például, pláne nem egy pasiért. Abban is egyezünk, hogy nekem is bejönne Ross doki is, meg Luka is, csak sajnos velem egyik sem akar járni :-((((((
Hány százalékban hasonlítasz Ryan-ra? Többször megcsináltad már? Én alig találtam fényképet, amit felismert volna, úgyhogy egy idő után feladtam.
Kérdezted, hány éves vagyok? 22 vagyok most és imádok ennyi lenni. Tudod pont az a kor, amikor már mindent lehet :-) és még semmi felelősség. Az utóbbi időben meg még fiatalabbnak érzem magam, ami nagyon jó érzés és azt hiszem, hogy főként ennek a csókának köszönhető, mert úgy bánik velem, mint egy kislánnyal, de imádom benne még azt is.
Ma amúgy ért impulzus rendesen… :-), jó volt, bár nem kellett volna vele úgy viselkednem, ahogy, mert tuti rosszat fogok álmodni :-) „Sikerült” egy kicsit szabadabbra vennem a formát, nem akartam, de így sikerült, és ettől persze csak még „olyanabb” lett. Nem tudom, mi van vele, de ma rendes volt nagyon, figyelmes, aranyos, azt hittem, majd feldöntöm :-) Ő meg csak nevetett...
Na sikerült megint sok hülyeséget összeírnom, úgyhogy jó éjszakát és legyen holnap szép napod!!!!
Szia!
Most hirtelen nem tudom,hogy melyik kérdésre nem válaszoltam...
Ez a Myheritage is marhaság annyiból,hogy a haverokkal már vagy 50x megcsináltuk ezt a képes dolgot és szinte mindig más jött ki,bár a Ryan gyerek az többször is,talán 65%-ra?
Szal,azért nem teljes a hasonlóság,de kijött már Jeff Goldblum is,meg Robert Downey Jr.is többször!:D:D
Csajok közül meg Eliza Dushku,meg különféle modellcsajok jöttek ki többször is!:D:D
Lehet,jobb nő vagyok,mint férfi?!:D:D:D
A csajszit,amúgy már 2 napja totálisan nem nézem,köszönök neki és ennyi,de olyan nehéz megállni!
El kell felejteni,nincs mese!!
Már egy éve küszködök az érzelmeimmel miatta!
Elég volt!!!
A csajokkal viszont ugyanaz a helyzet,ugyanúgy megnéznek!
Ma az egyik kollégám meg is jegyezte,hogy:
"A kis csaj,hogy rád van kattanva!"
...és ez csak az egyik volt!:):)
Szia!
Örülök,hogy örülsz az imádottad kedvességének!
Lehet,hogy a csaj is így lenne velem,de komoly kapcsolatban van,ezért nagyon visszafogott.
Nemcsak velem!:)
Szia!
Szia!
Hát azt a Jeff-et meg ezt a Robert-et inkább nem kérném, ha lehet, köszönöm?! :-) Jobb Ryan, ő jöhetne 1000-rel… :-) A testetek is hasonlít? Ahogy láttam, ő is eléggé kigyúrt pasi?! Ha tényleg úgy nézel ki, mint ő, akkor mit csodálkozol amúgy meg, hogy megnéznek a csajok? Azt hiszem én is állnék és néznék, ha egy ilyen pasi járkálna a folyosón… Istenem de jó is lenne, hát sok meló nem lenne az biztos…
Én is „hasonlítok” még pasira is, bár hogy miért, nem tudom? Ezek szerint vannak férfias vonások rajtam, lehet túl szögletes az arcom??? Lehet, tud valamit ez a program, mert egy időben nagyon fiús voltam, se szoknya, se magassarkú, se hosszú haj. Szinte rosszul voltam, ha valami nőies volt rajtam, addig nem nyugodtam, amíg le nem szedtem magamról. Ma már élvezem, ha egy-két dögös cucc van rajtam, jó látni, ha valami bejön a pasiknak. Imádok a szemükbe nézni olyankor, olyan máshogy csillog a szemük. Látod a vágyat, na :-)))))))))))))))
Szomorúan olvastam a csajszidról. Vigasztaljon, hogy én sem állok jobban az „én” „kiszemeltemmel”. Inkább már rá sem nézek, nem fájdítom a szívem. A csajszira visszatérve, szóval azt gondolom, hogy ha annyira visszafogott, sok esélyed nincs szerintem. Ha nekem tetszik valaki, akkor legalább az illető tud róla, mert mindig a „nyakába akarok ugrani”, ami, mit ne mondjak, nagyon zavaró tud lenni, de nem tudok mit csinálni olyankor. Inkább nem is akarom tudni, mire gondolhatnak a pasik, ha ezt látják. Gondolom: hát pont mint egy kis kamasz lány… Ez van…
Látod milyen „ügyes” vagyok? Megint „sikerült” hozni a tegnap esti formám, sok-sok butaságot összeírtam neked megint, csak győzd elolvasni.
Szia!
Helló!
Nos,kövér az nem vagyok,az tény!:D
Azért olyan kigyúrt nem vagyok,mint a Ryan,de amúgy ő sem kigyúrt annyira,hanem nagyon kevés testzsír százaléka,3%,ami nagyon kevés!
Ezt onnan tudom,hogy utánanéztem,hogy oldotta meg ezt,mert a Penge 3-ra nagyon összeszedte magát.
Kíváncsi voltam hogyan,de azt az edzéstervet csak egy ráérős Hollywood-y tudja csinálni!:D
Valóban igaz lehet,hogy másképpen nézünk a csajokra,ha azok szexin vannak öltözve,komolyan,már láttam olyan helyes csajszit,hogy szinte bekönnyeztem!:D:D
Amúgy meg nagyvárosiként bőven lenne,honnan válogatni!;)
Na,meg ízlések és pofonok!
Én sem jöhetek be mindenkinek!
Vannak nálam sokkal gyengébb külsővel rendelkező haverjaim és van,hogy mégis őt nézi meg egy lány,nem tudom,hogy miért érik be az aljával,mikor én is ott vagyok,de ez van nagyon ritkán!:D:D:D
Most megint nagy az arcom tudom,de ez van!:D:D
A többieknek hihetetlen örömet okoz,ha véletlenül nem engem,hanem őket nézi meg egy nő!:D
A csajszinál tényleg nem hiszem,hogy lenne esély,de csak azért nincs,mert kapcsolatban van,amúgy szerintem lenne.
Annyira érzem minden rezdülését!
Majd írok még az éjjel,ha minden jól megy!:)
Szia!
Szia!
Az jó lesz! Látod már megint „nagy az arcod”, mit gondolsz erről a csajsziról is? :-) de én ezt nem tudhatom, mennyire lenne esélyed nála, ha nem lenne kapcsiban, hisz te ismered. :-) Bocs, bocs, bocs, amúgy jó olvasni mennyire "szerény" vagy, na….
Szia!
Írjál akkor, lehet még én is…
Na,végre már kapcsolt a csajszi,hogy mi a helyzet,most már ő sem sasol annyira,mert kíváncsi voltam!:D
Azért még oda-oda néz ő is!
Tudod,hogy van az a régi híres dal:
"Engem nem lehet,elfelejteni...":D
Néha még úgy rám jön,hogy imádom,de így,ha nem nézem,olyan mintha ott sem lenne,szerintem,csak így tudok majd lemondani róla végleg!
Ő egyébként nagyon bírt engem kb.egy éve,de aztán rám jött ez a marhaság és azóta eltávolodtunk egymástól!
Csak az én hibámból,de ez van!
Szia!
Szia!
Kérhetek egy kis segitséget? Egy szó nem sok, annyit sem értek abból amit irtál. Azt hittem értem a szitutokat, de ezek után????? Lövésem nincs miről írsz!!! Becsszó a dalt is meghallgattam, de nem lettem előbbre vele. :-) és nem is tetszett :-((((((((
Mire voltál kiváncsi? Milyen marhaság jött rád egy éve? Segíts, nem értem!!! Mi volt a te hibádból????
Ha már ennyit írtunk egymásnak, igazán leírhatnád valójában mi van!!! Azt hittem, hogy csak te, ő meg nem??? Most meg mintha a csajszi lenne oda érted, te meg nem??? Ezek után tényleg érdekelne mi van!!!
Írjál már, ne hagyj kétségek között!!!
Szia! Legyél rendi, jó?! Én is írtam neked!!! Help!!!
ui: becsszó nem értem!!! Lehet csak én nem vagyok jól összerakva, de nem, magyarázd el érthetően jó???!!!
ui: Nagyon várom a választ!!! Írjál, jó???!
Úgy hiányzik, majd megvadulok :-((((((((( Jó, mi??? Tuti, szerintem is!!! B*** meg!!! Megyek aludni, nagyon álmos vagyok!
Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!