Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan felejthetném el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejthetném el a kolléganőm iránt érzett szerelmemet?

Figyelt kérdés

Eleinte semmit nem éreztem iránta,de mára rájöttem,hogy imádom!Egyszerűen elbűvölő a személyisége,a mosolya pedig csodás!

Viszont nagyon komoly kapcsolatban él és ezt biztos,hogy nem dobná el.

Tehát marad számomra a kín,hogy nem lehet az enyém.

Lassan beleőrülök annyira aranyos!

Ráadásul mindennap látom 8 órán keresztül!

Hogy lehetnék túl rajta,hogy csak,mint kolléganőre gondoljak rá!

2010. júl. 23. 11:02
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/403 A kérdező kommentje:

Nem azt mondom,hogy oda volt értem,csak ilyen apró dolgok voltak,amelyek arra engedtek következtetni,hogy csíp engem.

Sokszor érdekelte,hogy vagyok,mi van velem?

Szinte naponta kérdezte meg,hogy ittam e már ezt és ezt az új üdítőt,mert ő most kóstolja meg,jól eldumálgattunk filmekről,stb-stb.

Szal,csípett,na,bár lehet,hogy nem úgy.

De pl.munka után,mikor a buszon ülünk sokszor rám néz,meg a pályaudvaron keres a tekintetével,ilyesmi,szal,igazából nem lehet tudni,de olyan érzéseim vannak,mintha sugallná,hogy bejövök neki,de,lehet,csak belemagyarázom,oszt közbe meg tesz a rá!:D:D

A dalt csak mint poént írtam le a címe miatt!:D

Ha komolyan tudni akarod,hogy mit érzek a csaj iránt,akkor inkább:

Emilio:Valamit el kell mondjak még...

Asszem ebben tényleg minden benne van!

Tegnap este viszont már úgy érzem,hogy kezd teljesen elhatárolódni,mert nem keresett a szemeivel és nekem háttal ült egy padon.

De sebaj,mert én akartam így,hát megkaptam!:D

Kíváncsi arra voltam,hogy sasol e még irányomban a meló közben és igen,sasol.

Az egy éve,azt jelent,hogy akkor még csíptük egymást,dumáltunk,ilyesmi,azután estem bele és hülyültem meg.

Az meg csak megérzés,hogy bejövök én is a csajszinak,bár ilyen erős megérzésem nem sűrűn van!

Remélem,mindenre választ kaptál!;):)

Olyan rosszul aludtam ma,basszus.

Lehet,csak a front miatt.

Mehetek melóba!

Majd írjál!

Szia!

2011. jún. 9. 11:43
 52/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ezt érzem iránta: http://www.youtube.com/watch?v=j4Est72MyM0&feature=autoplay&.. meg ezt: http://www.youtube.com/watch?v=lCgHR5bgS2w ((akkor, ha éppen nagyon-nagyon... és nem merem kiírni, mert belepirulok)

meg még millió más dalról is eszembe jut :-((((((((

Hát nem segítettél valami sokat, de majd igyekszelek megfejteni, ha hagyod. :-)

Szia:

2011. jún. 9. 12:21
 53/403 A kérdező kommentje:

Azért nem gyengén vagy romantikus,vagy csak,akkor,ha a csávóra gondolsz?

Azt meg sejtem,mi az a sok pont ott a pirulás előtt...:D:D

Helló!

2011. jún. 10. 00:02
 54/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudtam aludni, gondoltam elütöm az időt valamivel reggelig… :-)

Egyáltalán nem vagyok romantikus alkat, csak elveszi az eszem ez a pasi. Amúgy tényleg nem vagyok romantikus, még vele sem, például nem vágyom arra, hogy vörös rózsát kapjak tőle vagy hogy együtt gyertyafényes vacsorázzunk. DE szívesen lassúznék vele, csak úgy bújnék bele a karjaiba, azt hiszem, vagy séta kéz-a-kézben a sötétben, még csak holdfény sem kellene, jó is lenne. Szerinted „túl sok” ez a két dal? Nagyon gáz? Lehet, hogy egy kicsit tényleg túl csöpögősek! Inkább azt kellett volna írnom, hogy a T.csapda Elektromágneséről jut az eszembe? Arról is eszembe jut, azért, nyugi!!! Másik csöpögős javaslatom: Kenny Rogers Lady, annyira tetszett ez, ahogy KLN előadta, annyira jól állt neki, egy teljesen laza srác teli érzelemmel.

Milyen filmeket szeretsz? Van valami, ami nagyon tetszett? A Penge 3? Érdemes megnézni? Láttad azt a filmet, a címe most nem jut az eszembe, aminek Robbie Williams meg Gary Barlow énekli a címdalát? Sok embernek nem jön be ez a film, csak odáig jutnak el, hogy hogy tud két férfi szerelmes lenni, de nekem nagyon átjött, persze nem az, hogy két pasi… Azt hiszem talán az fogott meg, hogy nem tudsz jó lenni, hiába akarsz megfelelni az elvárásoknak, ha valami olyasmit érzel, amit nem szabad, akkor eláshatod magad.

Miután beleestél, miért nem tudtál természetes maradni vele? Attól féltél, ha dumálgatsz vele továbbra is, észreveszi, mit érzel? Nem furcsállotta, hogy egyik nap még milyen jól elbeszélgettek, egy idő után meg nem keresed?

Mi nem igazán beszélgettünk, még most sem, furcsa ez. Nem mintha nem szeretném tudni miről mit gondol, de sokszor úgy érzem, ha ránézek, szavak nélkül is értem, ami persze egyáltalán nem így van. Sztem mi azért is nem dumálunk, mert mind a ketten tudjuk, hogy nem lehet, és így könnyebb távolságot tartani.

Írtad, hogy minden rezdülését érzed? Honnan?

Nagyon késő van, azt hiszem holnap nagyon karikás lesz a szemem, ha most nem húzok aludni… meg még nem fogok neki tetszeni, aztán akkor mi lesz...? :-)

Szia!

2011. jún. 10. 02:52
 55/403 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi,hogy ilyen terjedelmesen írtál a gond csak ott van,hogy ma van a Szülinapom így nem győzöm fogadni a gratulációkat!

A csajszi is felköszöntött Facebookon,pedig mekkora paraszt vagyok vele,én hülye!

De egyszerűen megőrjít,ha ránézek,nem bírok magammal!

Ma hogy viselkedjek vele,megint nézzek rajta át?!

Gondban vagyok!!

A romantikáról meg csak annyit,hogy mindenkiben ott van,csak van,aki nagyon elfojtja!

Éjjel még próbálok írni,mert megint meló!

Minden szülinapomon...

De most minden OK!

Csak szülinap vagy,mi?:D

Szia!

2011. jún. 10. 11:10
 56/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Boldog szülinapot neked! Majd írsz, ha ráérsz, aludni is kell valamikor... meg ma van a szülinapod is... Ütközzünk a hét elején a "szokott helyen", hmmm?!

Szia és jó hétvégét!

2011. jún. 10. 11:32
 57/403 A kérdező kommentje:
Igenis!!Értettem!:D:D
2011. jún. 10. 11:58
 58/403 A kérdező kommentje:

Azért már most megírom egy részét!:D

Asszem,kezd elmúlni a dolog vagy lehet,hogy csak a szerelembe voltam szerelmes,ki tudja?!

Kaptam puszit tőle,de nem éreztem semmit!

Nos,ha valóban éreznék valamit,akkor nem kellett volna valami villámcsapásszerű dolognak történnie közben?!

Vagy legalább lenyűgözve lenni,hogy megpuszilt?!

Ugye?

Lehet,hogy ezt benéztem!:D

Amúgy is úgy vettem észre,hogy egy kollégám,aki 8 évvel idősebb,mint én,jobban bejön neki.

Hiába nézek ki,kb.100x jobban,mint az a csávó!!

Nos,az ízlés is vak,nemcsak a szerelem!

Mindenesetre most várakozó állásponton leszek,mert most már nem tudom,hogy mit érzek.

Mondom az zavar,hogy nem éreztem semmit,sem a puszinál,sem,hogy újra dumáltunk!

Azt hiszem,kezd elmúlni a varázs!

Szerencsére!

Egy év után már illene kilábalnom ebből,és azt hiszem,sőt,Biztos Vagyok Benne,hogy Sikerülni Fog!!

Azért persze írhatunk egymásnak!

Szia!

2011. jún. 11. 11:04
 59/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát szerintem is mindenképpen vibrálnia kellene a levegőnek, ha megpuszil, az a minimum!!!. Sőt, össze kellene, hogy omoljanak a falak körülöttetek… :-) Értelek, persze, és igen, azt hiszem, igazad van. És hogy volt az a puszi? Szülinapra kaptad? Vagy valami más volt az apropó? DE azért szerintem emiatt még nem kell azt gondolnod, hogy már kezd elmúlni, mert egy puszi hát szóval, azért még „csak” egy puszi, csak onnan kezdődnek az igazán izgis dolgok… :-) Lehet, hogy akkor majd több lesz a szikra, nem gondolod????

Én ezzel szemben azt hiszem, éreztem azokat a szikrákat, bocs, hogy ezt írom. Épp ketten voltunk - csak néhány percig - csak állt mellettem, rá sem mertem nézni és azt „hittem”, most mindjárt nekem esik, persze nem esett…. :-( Aztán még „be is szólt”, valami nagyon kedveset, és aztán már nem voltunk kettesben, de nagyon-nagyon-nagyon jó volt. Nem tudom ő mit érzett, voltak-e szikrái, amúgy nem hiszem, hogy szikrázott… tapasztalt csóka, biztos ezer ilyen élménye volt már…

Milyen az a másik pali? Miért gondolod, hogy ő jobban bejön neki? Felháborító, hogy öregebb is, meg nem is olyan jó pasi mint TE, és mégis ő jön be! Hogy van ez, nem értem? :-))))

És jó lesz az neked, ha elmúlik? Nem fogsz unatkozni? :-))))) Bocs, bocs, bocs. Tudom, nehéz neked… Majd szorítok, hogy minél hamarabb elmúljon. Szoríts te is nekem, jó???!!!

Ha akarod, én nem bánom, ha írunk néha-néha… tudod úgyis milyen kíváncsi vagyok…

Szia!

Ui: jól aludtál? Most keltél? És jó volt a szülinap? Buli? Pia? Nők? Ezerrel?

2011. jún. 11. 13:51
 60/403 A kérdező kommentje:

Persze,amiért felköszöntött kapott egy csokit tőlem és ezt hálálta meg egy puszival.Kettőt akart adni,de herpeszem van éppen most,így mondtam neki,hogy csak a jobb oldalamra adjon!

És nem volt szikra,nem éreztem egyáltalán semmit!!

Nem is igazán vágytam rá,hogy megpusziljon!

Ez az igazság!

Bocsánatot kérned nem kell,mert örülök,hogy te érezted,azokat a bizonyos szikrákat.

A másik csóka tényleg nagyon gáz,hozzám képest,nem azt mondom,hogy ronda,de az én szintemig jócskán nem ér fel!

Önbizalma az van bőven a semmire,talán ezért jön be pár nőnek.

Amúgy már szinte teljesen ősz haja van és erősen kopaszodik.

Olyan igazi szerencsétlen gyerek,talán az esetlensége jön be a nőknek.

Szal,néha láttam,hogy nézik egymást,ami szerintem a csaj részéről elég szánalmas!

Ritka szar ízlésre vall!:D

Meg tegnap is kaptam el olyan pillanatot,hogy utána nézett a csóka után.

Pedig nem egy sportos alkatú gyerek,sőt!

Inkább ilyen kis nyominger!

De,ha a csajnak ez kell,legyen vele boldog,mert én már komolyan és végérvényesen végeztem a csajjal!!

Ezt tutira veheted!!

Persze a te írásaidat továbbra is szívesen olvasom és válaszolok is,ha akarod!

Meg írok majd én is!

Ja,tegnap az egyik kolléganőm azt mondta,hogy:

"Szia Cica!"

Sok minden voltam már életemben,de cica még nem sűrűn!:D:D

2011. jún. 11. 16:29
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!