Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejthetném el a kolléganőm iránt érzett szerelmemet?
Eleinte semmit nem éreztem iránta,de mára rájöttem,hogy imádom!Egyszerűen elbűvölő a személyisége,a mosolya pedig csodás!
Viszont nagyon komoly kapcsolatban él és ezt biztos,hogy nem dobná el.
Tehát marad számomra a kín,hogy nem lehet az enyém.
Lassan beleőrülök annyira aranyos!
Ráadásul mindennap látom 8 órán keresztül!
Hogy lehetnék túl rajta,hogy csak,mint kolléganőre gondoljak rá!
Na,akkor a további válaszok!
Az mindenképpen csak király lesz nekem,ha elmúlik ez a dolog,mert már jó másfél éve szenvedek a csaj miatt,azért sem tudok normálisan aludni,tehát,ha ez elmúlik,akkor ismét a régi én leszek,akiért egy rakat csaj odavolt!
Ez a dolog meg most már komolyan elkezdődött,úgyhogy,hamarosan visszatérek a régi szuper életembe!:):)
Bulizni nem voltam,mert 23-ig meló volt,meg amúgy sem vagyok totál egészséges most,így inkább,most itthon voltam.
Nők?
Az lehetne,csak igazán sok!:)
Nem hiszed el,de némelyik úgy néz rám,hogy majd felfal a szemeivel!:):)
Azt bírom,mikor van egy csapat kiscsaj,kb 15-16 évesek,az egyik észrevesz,szól a többieknek,aztán mindegyik szépen lassan megnéz magának,majd csapatostól bambulnak!:):)
Tegnap 4 kis romacsaj szúrt ki magának és néztek nagy ámulattal!
Mondom,ez azért érdekes,mert képen nem jön át,hogy tetszem sok csajnak,pedig nagyon ez a helyzet!:)
Szia!
Már éppen írni akartam, hogy akkor most miről fogunk levelezni, így hogy le akarod zárni a csajjal a dolgokat :-(((, nem lesz már hasonló problémánk sem :-((( de lehet, hogy azért még váltasz velem egy-két levelet? Bízhatom benne?
Majd igyekszem írni és nem csak a szikrákról jó? Gondolom már a halálba idegesít az így tetszik, meg úgy tetszik....
Szia! Vigyázz magadra azért most, hogy már szabad a szíved, meg ne ártson az a sok bige, akiket most fogsz felszedni!!!!
Persze,mondom,írjál nyugodtan,amiről csak akarsz!:)
Azért még nincs lezárva teljesen semmi,de már benne vagyok a közepében,mindent úgy csinálok majd,hogy többé ez a csaj,ne jelentsen nekem egy fikarcnyit sem!!
Majd úgy veszem,mintha nem is lenne!
De,te írjál bátran!
Írok majd én is!
Szia!
szia!
Fogok majd! Teli vagyok feles-fölös (hogy kell írni, nem tudom, hülyén hangzik mind a kettő) energiával, valahol le kell vezessem :-)))) Tudod miért van, nem??? De itt fejezem be jó??? Írj majd!!!
Szia!
Szia!
Ki kezdi az írást? Szólj majd, ha írhatnám vagy :-)
Látom ráérsz?!
Szia!
Sokáig vártam ám... Látod milyen kitartó voltam? Mentem, majd jövök. Hátha már igen...
Szia!
Szia!
Neked is jó reggelt!
Most épp nincs miről írjak, csak gondoltam, megkérdezem, "hogy vagy"...
Szia! Legyen szép napod!
ui: Ha majd lesz kedved, egyszer majd..., írhatsz ám, el fogom olvasni... Addig meg szia!
Szia!
Köszönöm,jól vagyok,de remélem,hogy te is!:)
Nos,nem lesz egyszerű elfelejteni a ezt a kis hülye pi..át,de minden erőmmel azon leszek!!
Azért nem durva,hogy 100x jobb csajaim lehetnének,mint ő,de nekem ő kellett volna!
DE CSAK VOLNA!!
Már elkezdtem kigyógyulni belőle,és,ha hamarosan sikerül,akkor újra enyém a világ!
Mindenesetre az segíteni fog ebben,hogy haragszom rá a ritka rossz ízlése miatt,hogy az az ősz-kopasz trotty,inkább bejön neki,mint én!
De,ha neki jobban bejön egy szőrös állat,mint én,hát lelke rajta!
Még egy kicsit bánt,de hamarosan könnyedén túllépek rajta!!
Majd meglátod!!!!!
Ma is pihenek,meg majd délután edzem egy kicsit!
Írhatsz majd nyugodtan,elolvasom!:)
Szia!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!