Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan felejthetném el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejthetném el a kolléganőm iránt érzett szerelmemet?

Figyelt kérdés

Eleinte semmit nem éreztem iránta,de mára rájöttem,hogy imádom!Egyszerűen elbűvölő a személyisége,a mosolya pedig csodás!

Viszont nagyon komoly kapcsolatban él és ezt biztos,hogy nem dobná el.

Tehát marad számomra a kín,hogy nem lehet az enyém.

Lassan beleőrülök annyira aranyos!

Ráadásul mindennap látom 8 órán keresztül!

Hogy lehetnék túl rajta,hogy csak,mint kolléganőre gondoljak rá!

2010. júl. 23. 11:02
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
 271/403 A kérdező kommentje:

Na,ugye!

Mondtam én,hogy számít a barnaság!

Mivel a teknőcfejű sehol sincs hozzám képest,de mégis megnézi pár csaj ezért jöttem rá erre,és hidd el,nem hülyeség,amit beszélek!

Most újra trend lett a barnaság,megint rengetegen járnak szoliba is!

Egyedül napoleón,aki még olyan fehér,mint én,de ő meg qva boldog,hiszen tudod,akkor kap pi.át,amikor akar,hiszen nemrég nősült!:D

Kicsit vulgáris voltam,de ez az igazság!

Ahogy egy nőn,úgy egy férfin meg pláne,hogy meglátszik,ha van nemi élete!

Azt már írtuk,hogy a férfiak szexcentrikusabbak,így íme,már megint alátámasztottam egy nézetem,hogy miért tűnik olyan vagánynak valaki!

Mondom,napoleónt egy lapon sem lehet említeni velem,de az előbb leírtak miatt most elég pozitív a kisugárzása,az ilyen dolgokra meg eléggé fogékonyak a nők!

Pláne,meg,hogy tudják,hogy foglalt!

Egy foglalt csávó meg előrelép a szemükben a ranglétrán.

Asszem ez egy női fogyatékosság!:D:D

Na,mindegy!

Lesz ez még az én szájízem szerint!!:):):)

Még egy nap és egy kis pihi jön!

Te meg jó legyél!

Szia!

2011. júl. 15. 18:09
 272/403 anonim ***** válasza:

szia! Jó reggelt! :-)

tegnap nagyon álmos voltam, most meg még nem nyiltak ki teljesen a szemeim, úgyhogy ha majd egy kicsit használható(bb) leszek, érkezem, de egyelőre még nem állnak össze a szavak értelmes mondatokká, de majd, egyszer csak.

Már nem emlékszem sok mindenre, amit tegnap írtál, de ez megmaradt - mi más? - hogy nagyon fontos a szex nektek. :D :D Mondd miért van ez így? Vagy miért mondja mindenki, hogy ez így van? (Pedig mikor a lányok is igénylik a törődést... :D :D) Reggeli első gondolatnak nem is rossz nem? :D :D Szóval jó reggelt és légy jó!

szia

cs.

2011. júl. 16. 07:30
 273/403 anonim ***** válasza:

és még VV Évi is "megvan", nyugi... most láttam az origo-n, hogy még nem akar házas kapcsolatra lépni senkivel. :D Szóval akár még rra a próbakörre is elviheted ... :-) Na ő kihívás lenne neked asszem. És azt mondja teljesen megváltozott Alekosz, szóval hajrá!!! :-) Most már csak nekem kellene valami helyes kandúr, na nem komolyba azért... szted ki illene hozzám a hírességek közül?

szia

2011. júl. 16. 07:57
 274/403 A kérdező kommentje:

Hát ez az,hogy a nőknek törődés kell,a férfiaknak meg szex!:D

Tudod,nekünk van valamink,amit szeretünk leadni!:D

Egyébként elég nehéz kiismerni a nőket,így inkább meg sem próbálom!

Hogy ki illene hozzád azt nem tudom,mert még nem láttalak.

De gondolom,hogy valami vagány csávó kellene,mi?

Megyek aludni egy cseppet!

Bár a gyík szomszédnál éppen felújítanak...

Szia!

2011. júl. 16. 10:12
 275/403 anonim ***** válasza:

szia!

már megint provokálsz, nem jól van ez igy, hé!!! de sugok, mert látom, megint félrement: törődés=szex, de csittt!!!

Mire is gondoltál, vajon???? :D :D amúgy nincs abban semmi, de "csak" azért csináljátok? ne hülyits már, jó? :D :D akkor mi nem, nem soha???

egy vagány csávó jó lenne, birnám nagyon asszem. amúgy arra gondoltam, hogy milyen pasi "illene" a személyiségemhez, gondolom, már kialakult egy "kép" rólam neked... kiváncsi lettem volna kivel is hoznál össze... valami Schwarzenegger-rel vagy inkább egy Brad Pittel...

légy jó, főként ne provokálj és csak irjál csajosnak továbbra is!!!

szia:

cs.

2011. júl. 16. 13:46
 276/403 A kérdező kommentje:

Jó,hát,akkor legyen a Brad Pitt!:)

Remélem,most elégedett vagy!:)

Ma voltam a zöldségesnél és olyan csajok voltak a 20 éves korosztályból és úgy megnéztek,hogy csak na!

Tényleg nem értem az egészet!

Na ez zavar csak össze igazán!

Néha hót gyenge nők sem hajlandóak szemezni velem,néha meg a leggyönyörűbb bombázók is úgy megnéznek,hogy csak úgy füstöl!

Szinte érzem,hogy kívánnak!:)

Jó éjt csajszi!

Szia!

2011. júl. 16. 22:30
 277/403 anonim ***** válasza:

olvastam :-)

hát szóval Brad, nem lehetne inkább Schwarz-i? :-) egy ilyen nyálas pasit raknál mellém? hát köszi... tényleg ilyennek látsz? ez gáz. :-( csak kötözködöm, de valahol meg ezt gondolom azért. :-(

jó éjt, majd jövök holnap, de most nagyon álmos vagyok :-)

szia

2011. júl. 16. 23:44
 278/403 anonim ***** válasza:

Szia!

élek még :-) csak épp nincs semmi érdekes, amiről írhatnék neked, úgyhogy egy kicsit off-olom a témát, ha nem baj. elmentem impulzust gyüjteni... :-) majd ha lesz mit, jól megosztom veled, ha te is akarod.

aztán csak vigyázz magadra és jó legyél.

szia :-)

ui: mostan ilyen vagyok: :-(((( sajnálom :-(

2011. júl. 17. 15:15
 279/403 A kérdező kommentje:

Nincs ebbül semmi!:D

Én se hevertem még ki az éjszakázást!

2011. júl. 17. 16:28
 280/403 anonim ***** válasza:

szia! :-)

mennyivel jobb volt, amikor még a hogyan felejthetném el... kérdés volt az első a megválaszoltjaim között. :-(

hiányzol cimbi! Mi van veled? Impulzus továbbra sem ért sok, a melóban meg majd megpusztulunk az unalomtól.

szia

2011. júl. 20. 18:45
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!