Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejthetném el a kolléganőm iránt érzett szerelmemet?
Eleinte semmit nem éreztem iránta,de mára rájöttem,hogy imádom!Egyszerűen elbűvölő a személyisége,a mosolya pedig csodás!
Viszont nagyon komoly kapcsolatban él és ezt biztos,hogy nem dobná el.
Tehát marad számomra a kín,hogy nem lehet az enyém.
Lassan beleőrülök annyira aranyos!
Ráadásul mindennap látom 8 órán keresztül!
Hogy lehetnék túl rajta,hogy csak,mint kolléganőre gondoljak rá!
Na,ugye!
Mondtam én,hogy számít a barnaság!
Mivel a teknőcfejű sehol sincs hozzám képest,de mégis megnézi pár csaj ezért jöttem rá erre,és hidd el,nem hülyeség,amit beszélek!
Most újra trend lett a barnaság,megint rengetegen járnak szoliba is!
Egyedül napoleón,aki még olyan fehér,mint én,de ő meg qva boldog,hiszen tudod,akkor kap pi.át,amikor akar,hiszen nemrég nősült!:D
Kicsit vulgáris voltam,de ez az igazság!
Ahogy egy nőn,úgy egy férfin meg pláne,hogy meglátszik,ha van nemi élete!
Azt már írtuk,hogy a férfiak szexcentrikusabbak,így íme,már megint alátámasztottam egy nézetem,hogy miért tűnik olyan vagánynak valaki!
Mondom,napoleónt egy lapon sem lehet említeni velem,de az előbb leírtak miatt most elég pozitív a kisugárzása,az ilyen dolgokra meg eléggé fogékonyak a nők!
Pláne,meg,hogy tudják,hogy foglalt!
Egy foglalt csávó meg előrelép a szemükben a ranglétrán.
Asszem ez egy női fogyatékosság!:D:D
Na,mindegy!
Lesz ez még az én szájízem szerint!!:):):)
Még egy nap és egy kis pihi jön!
Te meg jó legyél!
Szia!
szia! Jó reggelt! :-)
tegnap nagyon álmos voltam, most meg még nem nyiltak ki teljesen a szemeim, úgyhogy ha majd egy kicsit használható(bb) leszek, érkezem, de egyelőre még nem állnak össze a szavak értelmes mondatokká, de majd, egyszer csak.
Már nem emlékszem sok mindenre, amit tegnap írtál, de ez megmaradt - mi más? - hogy nagyon fontos a szex nektek. :D :D Mondd miért van ez így? Vagy miért mondja mindenki, hogy ez így van? (Pedig mikor a lányok is igénylik a törődést... :D :D) Reggeli első gondolatnak nem is rossz nem? :D :D Szóval jó reggelt és légy jó!
szia
cs.
és még VV Évi is "megvan", nyugi... most láttam az origo-n, hogy még nem akar házas kapcsolatra lépni senkivel. :D Szóval akár még rra a próbakörre is elviheted ... :-) Na ő kihívás lenne neked asszem. És azt mondja teljesen megváltozott Alekosz, szóval hajrá!!! :-) Most már csak nekem kellene valami helyes kandúr, na nem komolyba azért... szted ki illene hozzám a hírességek közül?
szia
Hát ez az,hogy a nőknek törődés kell,a férfiaknak meg szex!:D
Tudod,nekünk van valamink,amit szeretünk leadni!:D
Egyébként elég nehéz kiismerni a nőket,így inkább meg sem próbálom!
Hogy ki illene hozzád azt nem tudom,mert még nem láttalak.
De gondolom,hogy valami vagány csávó kellene,mi?
Megyek aludni egy cseppet!
Bár a gyík szomszédnál éppen felújítanak...
Szia!
szia!
már megint provokálsz, nem jól van ez igy, hé!!! de sugok, mert látom, megint félrement: törődés=szex, de csittt!!!
Mire is gondoltál, vajon???? :D :D amúgy nincs abban semmi, de "csak" azért csináljátok? ne hülyits már, jó? :D :D akkor mi nem, nem soha???
egy vagány csávó jó lenne, birnám nagyon asszem. amúgy arra gondoltam, hogy milyen pasi "illene" a személyiségemhez, gondolom, már kialakult egy "kép" rólam neked... kiváncsi lettem volna kivel is hoznál össze... valami Schwarzenegger-rel vagy inkább egy Brad Pittel...
légy jó, főként ne provokálj és csak irjál csajosnak továbbra is!!!
szia:
cs.
Jó,hát,akkor legyen a Brad Pitt!:)
Remélem,most elégedett vagy!:)
Ma voltam a zöldségesnél és olyan csajok voltak a 20 éves korosztályból és úgy megnéztek,hogy csak na!
Tényleg nem értem az egészet!
Na ez zavar csak össze igazán!
Néha hót gyenge nők sem hajlandóak szemezni velem,néha meg a leggyönyörűbb bombázók is úgy megnéznek,hogy csak úgy füstöl!
Szinte érzem,hogy kívánnak!:)
Jó éjt csajszi!
Szia!
olvastam :-)
hát szóval Brad, nem lehetne inkább Schwarz-i? :-) egy ilyen nyálas pasit raknál mellém? hát köszi... tényleg ilyennek látsz? ez gáz. :-( csak kötözködöm, de valahol meg ezt gondolom azért. :-(
jó éjt, majd jövök holnap, de most nagyon álmos vagyok :-)
szia
Szia!
élek még :-) csak épp nincs semmi érdekes, amiről írhatnék neked, úgyhogy egy kicsit off-olom a témát, ha nem baj. elmentem impulzust gyüjteni... :-) majd ha lesz mit, jól megosztom veled, ha te is akarod.
aztán csak vigyázz magadra és jó legyél.
szia :-)
ui: mostan ilyen vagyok: :-(((( sajnálom :-(
Nincs ebbül semmi!:D
Én se hevertem még ki az éjszakázást!
szia! :-)
mennyivel jobb volt, amikor még a hogyan felejthetném el... kérdés volt az első a megválaszoltjaim között. :-(
hiányzol cimbi! Mi van veled? Impulzus továbbra sem ért sok, a melóban meg majd megpusztulunk az unalomtól.
szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!