Mi lehet ez? Látott már valaki ilyesmit?
18:10
Ez nem az, bocs. A videón három fény van a vége felé, itt csak egy volt a beszámolók szerint. A videón gyorsan változtatta a helyét nagy távolságra, amit meg itt láttak, az csak "mintha" elmozdult volna. A videón fehér fénygömbök látszanak, a szemtanuk pedig színesen vibráló, csillagnál nagyobb valamit láttak, nyúlványokkal.
Szóval ez is egy érdekes felvétel, de minden bizonnyal semmi köze nincs az ebben a kérdésben tárgyalt jelenséghez.
Nálunk nem, igazság szerint mifelénk semmi nem látszott (nem, nem én voltam vaksi, mások sem látták) az égen, hiába sasoltam, pedig első nap még az ég is tiszta volt, nem is ködölt.
Pedig Békéscsabától nem olyan borzasztóan messzire lakunk és ott állítólag látták.
Csak az infókat összegzem.
Megmondom őszintén én azért is gondoltam valami légköri jelenségre, ami egy csillag fényét eltorzította, mert egyes helyeken az országban lehetett látni, más helyekről meg nem.
Úgyhogy én elképzelhetőnek tartom, hogy igaz a fentebb belinkelt magyarázat a Jupiterről, bár nem tudom. Mérget azért nem vennék rá. Mindenesetre akármi is volt, sajnálom, hogy nem láttam. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!