Mi lehet ez? Látott már valaki ilyesmit?
"senki nem tudja mi lehet pontosan"
:'))) attól, hogy van 15 kisgyerek, aki nem tudja, vagy csak nem akarja belátni, attól vannak akik tudják. Nem tűnt fel, hogy nem foglalkozik senki ezzel? Persze a NASA tuti titkolja a dolgot.:) De a sas szemeket nem lehet átverni.
Szerintem itt egy kisgyerek van és az Te vagy.
Ha ma még jön ide valaki aki elhiszi a leírtakat,megkérnék mindenkit ne etessük a Trollokat!Egyetlen szóval se reagáljunk arra amit mondanak.
Szeretnék küldeni egy videót, és küldeném mindenkinek aki szereti. 2:05-től a legérdekesebb. De annyira hasonlít valamire. Szerintetek? Ja tényleg...a videó egy űrhajó fellövése után készült.
Nem is az a baj, hogy egyik tábor úgy gondolja, hogy földönkívüliek voltak, a másik meg azt, hogy nem, hanem az, hogy páran láttak valami érdekes fényjelenséget az égen és máris ezeregy százalékra veszik, hogy ufó volt, páran meg ugyanennyire biztosra, hogy nem az.
Mindenki profi, hozzáértő módon megvizsgálta magát a jelenséget, a légköri és időjárási viszonyokat, a jelenség helyét, hogy lehetett-e esetleg valami más, utánajárt részletesen az akkor és azon a helyen lehetségesen tartózkodó objektumoknak és légköri, időjárási jelenségeknek, hogy minden lehetséges, nem földönkívüli dolgot kizárjon?
Mert szerintem nem vagyunk ennyire vérprofik, tényleg csak valószínűsíthetjük a dolgokat.
De azért egymásnak ugrik mindenki (tisztelet a kivételnek), mint a vakok.
Na, mindegy, legalább jót szórakoztam. :)
Némmmán! ottan egy úúúrhajó....2:50-től pedig már egy UFO.
Tegnap estéhez képest, hogy megcsappantunk, pedig olyan sokan írták, hogy itt lesznek, akkor is ha tévednek.:( Akkor ezek szerint senki sem tévedett. Ezen a pár azonosítatlan repülőtárgy kivételével senki? Ma esti téma? Találjatok ki mára is valamit,hogy egy páran ma se unatkozzunk. Jó este volt.:) Most legyen a medvedisznóember. Állítólag nagyon divatba jött most. Ufósat meg játszunk majd máskor, nem mintha nem szeretném, csak nem akarom megunni.
Apropó. Találtam egy videót. Ki találja ki mi van rajta, anélkül, hogy megnézné? Annyit segítek, hogy péntek hajnali a felvétel. Nem, nem Zsófi utolsó előtti napja a Vv-ből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!