Beffőtes üvegben volt, 404 mutogatta. Video nincsen a Galaktikus Föderáció titkosította és elvitték 404-et is. Előszőr úgy volt kinyírják és felbérelték Patkánykirályt, de leütötte a biztonsági őr a pszichiátrián, így maradt a teleportálás. 404 most a Lumbuláni Királyságban van és a Gumimónikát próbálja ki.
2011. aug. 8. 23:09
2/11 anonim válasza:
Igen. Előző hónap közepén, moziban, hatalmas volt, de a szemei cukik.
2011. aug. 8. 23:15
3/11 A kérdező kommentje:
Én nem viccnek szántam eszt hanem egy értelmes válaszokat kérek koszonom :)
2011. aug. 8. 23:22
4/11 anonim válasza:
A tv-ben láttam párszor. Egyik Will Smith filmben így néznek ki: ( [link] A sci-fi irodalomban is gyakran acél kakaóscsigának ábrázolják.
2011. aug. 9. 01:11
5/11 anonim válasza:
Igazi ufó-t (földönkívüliek által irányított repülő tárgyat)
nagyon kevesen vagy senki sem látott.Ellenben azonosítatlan repülő tárgyat már nagyon sokan.
2011. aug. 9. 08:50
6/11 anonim válasza:
múltkor találkoztam velük a parkba,elraboltak és megerőszakoltak hátulról...
2011. aug. 9. 11:07
7/11 anonim válasza:
Én otthon Újhelbe egyszerre 4-el...
2011. aug. 9. 11:09
8/11 anonim válasza:
Jah én láttam, régen volt, még biciklizni is elvittem! EZ HALÁL KOMOLY!
Állandóan a telefonért nyúlkált, valami íti nek hívták..
2011. aug. 9. 16:49
9/11 anonim válasza:
én igen, a szobámban egy hatalmas ablak van, és a tévé neki háttal helyezkedik el
egyik nap néztem a tévét, mikor arra lettem figyelmes, hogy egy csészealj szerű izé elrepült az égen, nagyon durva volt :S, soha többé nem akarok ilyet látni
2011. aug. 9. 21:46
10/11 anonim válasza:
Én nem láttam hanem hallottam.
1 éjjel aludni szerettem volna menni, erre valami rerülő valami suhant rohadt közel a ház felett, és valami kör fényt is láttam. Nem aludtam egész éjjel mert 2 mp múlva leszálló hangot adott és elhallgatott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!