Újjabb megdöbbentő videó látott napvilágot. Mi a véleményed erről?
2011. okt. 25. 15:43
1/10 anonim válasza:
hűha...ez aztán rohadtul élethű volt:D
2/10 x) válasza:
Alapvetően ez nem hasonlít egyik fajra sem... eléggé más a testtartása. Nyaka meg ahogy látom nincsen. Szerintem ez elég sokminden lehet, kamu.
De ki tudja...
3/10 anonim válasza:
Megdöbbentő! 2011-ben az emberi ostobaság, hülyeség megdöbbentő!
4/10 anonim válasza:
Ilyen videót számítógéppel 5 perc alatt lehet csinálni. Elnézést azoktól akik lelkivilágába belegázoltam...
5/10 anonim válasza:
Ötleted sincs mennyi ilyen video keletkezett az idők során. Hogy mi valós és mi nem, nos, te döntheted el csak, miután senki más nem foglalkozik velük hivatalosan.
6/10 anonim válasza:
nem hiszem hogy az UFO-k (amik ugye nem léteznek) brazília susnyásába járnának hugyozni, vagy nem mit csinál ott...
7/10 anonim válasza:
Olyan, mintha csak egy bábu lenne, mozoghatott volna legalább.
8/10 anonim válasza:
Utolsóelőtti? Mért ne járhatna a susnyásba huggyozni :D? Te sem állsz ki a Hősök terére,neeem :D? Én annyiszor felteszem a kérdést magamban: mért vannak még mindig olyan emberek akik a Youtube-on keresik a hiteles és igaz videókat! És ha találnak/mert ugye ott van szépszámmal ilyen/akkor az tuti azért van ott mert igazi!Háááát peeersze!...
9/10 King of Reptoids válasza:
Csodálkozok, hogy csodálkoztok rajtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!