Mi a véleményed 404-ről?
Itt eteti a népet a földönkívüli marhaságaival, azok meg isszák minden szavát. Nagyon okos??? Miért is? Mert magas szinten ír??? Várjunk, mit jelent a magas szint??? Csillagászati oktatófilmekből ellopott 1-2 értelmes összefüggő mondatot, azt 26féleképpen átfogalmazza, onnantól ő okos, intelligens, onnantól ő az isten.
Ha intelligens lenne, nem állítana különböző tényeket, amik pont az asztronómiai dolgok ellentettjei... Azt talál ki, amit akar... Minden normális ember, aki tudja, hogy nem létezik olyasmi, h valakit elvigyenek az ufo-k, az első olvasásra összecsukja az oldalt, vagy röhög egy jót, hogy milyen barmokat hord a föld a hátán...
Mi az a 404? Bocs, de ide keveredtem egy masik forumrol! :)
Sztem az 505 talan jobb!!!;/
Utolsónak:
404 egy regisztrált felhasználó itt, GyK-n éa elsősorban ebben a témában ír válaszokat.
Szerintem 404 egy okos ember, aki rengeteget tud a földönkívüli civilizációkról. Véleményem szerint nincs mindenben igaza,de rengeteg témában elgondolkodtató és szerintem reális válaszokat ír. Én intelligensnek tartom őt.
12/L
Ági
Úgy vélem hogy vannak idegen élőlények de amiket 404 irogat az csak mind kitalált hülyeség.
ui: 12 évesen még én is sok hülyeséget elhittem:)
Már bocsi Ágika, de 404 sehol sem okos... Hallott valamit a filozófiáról, és valamit a geodéziáról... De köze sincs hozzá... Éppen karcolja a tudása a felszínt... Én tanultam mind filót, mint geót... Köze sincsen a valósághoz... Elhiheted nekem komolyan mondom, hogy az a tag csak kamuzik... És szerintem azon röhög, akik hisznek neki...
A Te korodban persze érthető, hogy könnyebb az ilyen összeszedett, egyszerűen megfogalmazott "szemléket" megérteni, de én egyetemistaként már átlátok rajta... De röhögni jót lehet rajta...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!