Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mit szólnátok, ha a pasitok egy nap azt mondaná, ufót látott? Nem vicc. Nem tudok ezzel mit kezdeni.
Miért kattant volna be?
Én is láttam már egy azonosíthatatlan repülő tárgyat.
Örülj, hogy megbízik benned hogy ilyeneket elmond.
20f
én is láttam kb egy hete... nem is így adtam elő a páromnak, hogy ufót láttam, hanem kb. így nézett ki a beszélgetés:
-Kicsim, egy műhold az előre megy egyenesen és semmilyen más mozgást nem végez az égen, ugye?
-Igen, így van...miért?
-Mert láttam valamit, mait műholdnak hittem,de aztán elkezdett körözni az égen és eltűnt.
-Akkor az ufó volt, édes.
mindezt teljes nyugalommal, természetességgel és komolysággal jelentette ki, én pedig hajlamos vagyok hinni neki, mert mi más lett volna? tény és való, hogy léteznek földönkívüliek,annyi bizonyíték van rá még annak ellenére is,hogy próbálják eltitkolni :) persze van sok kamus, meg sokmindenki, aki azt hiszi, ufót látott, pedig van magyarázat arra, amit látott, viszont amikor valaki nem földi eredetű anyagokat mutat fel bizonyítékként,amikkel a nagyokosok sem tudnak mit kezdeni, igenis hiszek neki...és mellesleg számomra százszor hihetőbb ez az egész, az hogy nem vagyunk egyedül és élhetnek rajtunk kívül mások is a világban, mint pl az a sok marhaság, amit a Biblia leír...na arra pl nincsen semmilyen bizonyíték...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!