Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mit szólnátok, ha a pasitok egy nap azt mondaná, ufót látott? Nem vicc. Nem tudok ezzel mit kezdeni.
Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt. Eddig teljesen normális volt, nem voltak soha furcsa dolgai. Nem tudok egyszerűen mire gondolni. Beszélgettünk, és tök komolyan elkezdett erről a "kalandjáról" beszélni. Azt is tudom, milyen amikor hülyül, poénkodik, meg amikor komolyan beszél. Bekattant vagy mi van vele?2010. aug. 1. 19:11
11/14 anonim válasza:
Hívd Mulder-nek, és kérdezd a 8 éves korában elrabolt kishúgáról.
Amúgy viccen kívül: én sem igazán hiszek ezekben, sőt(valamilyen élet biztosan van, de nem zöld nagy szemű izék, hanem pl. bogarak, mikroorganizmusok, szóval ilyenekre gondolok). Ez szerintem egy olyan dolog, pl.: te ateista vagy, ő meg közölné, hogy látta Jézust...
Ha te nem hiszel benne, nem is fogod soha igazán elhinni, ezt mondd is el neki szerintem, így talán nem nyaggatna ezzel folyton. Persze ki tudja, lehet hogy tényleg megtörtént vele, de...
(Én tényleg Mulder-nek becézném XD)
12/14 BlacktigerXXX válasza:
szólj rá, hogy ne szívjon annyit. :)
Egyébként valóban örülhetsz, hogy így megbízik benned.
13/14 kayl18 válasza:
mi van ha ő olvassa ezt a bejegyzést:P az szivattyú
14/14 anonim válasza:
Az én exem is előállt vele annak idején... Én úgy kiröhögtem, de sztem ne ilyeneken gondolkozz, hogy ezt mért mondta. Vagy nincs jobb dolgotok? (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!