Mi lehet ez? Látott már valaki ilyesmit?
Figyelt kérdés
Előre leszögezem,hogy nem igazán hiszek az ufo-kban,vagyis nem tudom eldönteni,higgyek-e bennük vagy sem.Ma este viszont kinézve meglepő dolgot láttam(keleten még mindig az égen van).Kb fél órája már,hogy kiszúrtam egy csillaghoz hasonló kis fényforrást,ami állandóan változtatja a színét,zöld,kék,piros,mikor milyen.Ráadásul az alakja is változik,néha kicsi pont,máskor pedig egy egészen érdekes,jellegzetes,cakkos alakot ölt.Van,mikor elhalványul és van,amikor megerősödik és színes lesz.Már az egész családnak(rajtam kívül 5 embernek)megmutattam,megnéztük távcsővel,egyszerűen hihetetlen.Létezik,hogy UFO?Vagy műhold csinálhat ilyet?Egészen alacsonyan van,látszólag a közeli erdő fái felett.2011. jan. 28. 19:05
412/510 anonim 

válasza:

Nézz meg jobban egy csillagot. Ugyanúgy változtatja a színét csak nem olyan erősen.
413/510 anonim 

válasza:

Az üstökösnek csak a föld légterében van tűzcsóvája.Az űrben nincs.
414/510 anonim 

válasza:

Láttam, hogy mit magyaráztál, de optikai csalódás sem lehet.
A rakéták nem szokták változtatni az alakjukat.
415/510 anonim 

válasza:

nem az alakjuk változik, te nehéz felfogású.
416/510 anonim 

válasza:

"Az üstökösnek csak a föld légterében van tűzcsóvája.Az űrben nincs."
:'DDDDDDDDDDD Persze itt volt a Föld légterében.:1DDD
417/510 anonim 

válasza:

így van. a csillagok is színesek, pislákolóak, mármár alakváltóak.
418/510 Külföldi 

válasza:

Az üstökös azért lángolt, mert a földhöz túl közel ért, ahol már külömböző gázokkal találkozott és a súrlódás hatására jött létre a tűz. Egyszerű fizika. Gondoltad volna, hogy az az üstökös most és azelőtt egy jégkocka volt?
419/510 anonim 

válasza:

Hát nem azért, de egy csillagot sem láttam még úgy, hogy változtatta a szinét. Sőt, azt sem láttam, hogy az 'alakját változtatja', mint optikai csalódást.
De majd holnap megtudjuk, ha este ugyanúgy ott lesz még, akkor az már biztos nem az orosz űrrakéta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!