Mi lehet ez? Látott már valaki ilyesmit?
Figyelt kérdés
Előre leszögezem,hogy nem igazán hiszek az ufo-kban,vagyis nem tudom eldönteni,higgyek-e bennük vagy sem.Ma este viszont kinézve meglepő dolgot láttam(keleten még mindig az égen van).Kb fél órája már,hogy kiszúrtam egy csillaghoz hasonló kis fényforrást,ami állandóan változtatja a színét,zöld,kék,piros,mikor milyen.Ráadásul az alakja is változik,néha kicsi pont,máskor pedig egy egészen érdekes,jellegzetes,cakkos alakot ölt.Van,mikor elhalványul és van,amikor megerősödik és színes lesz.Már az egész családnak(rajtam kívül 5 embernek)megmutattam,megnéztük távcsővel,egyszerűen hihetetlen.Létezik,hogy UFO?Vagy műhold csinálhat ilyet?Egészen alacsonyan van,látszólag a közeli erdő fái felett.2011. jan. 28. 19:05
371/510 anonim válasza:
akkor hajrá, gyűjtsétek össze.
372/510 anonim válasza:
nincsenek is itt olyan nagy érvek, csak habogtok. akkor lássuk őket!
373/510 anonim válasza:
Én valahol nagyon lemaradtam...
374/510 anonim válasza:
Az "űrben nem terjed a tűz mer okszigén köll neki" és a "hát az tuti ufó mer megmondták h jönnek" típusú megjegyzéseket nem nevezném érveknek.:)
375/510 anonim válasza:
Figyelj már ide te p öcs!Nekünk nem kell érvelni.Adott volt egy kérdés.A lány látott valamit,amit aztán többen is láttak,jómagam felnyomtam róla egy videot.Ti meg csak kötözködtök.Akkor miről beszélsz?Miért kéne nekünk érvelni?
376/510 anonim válasza:
én sem nevezném azokat érveknek. utolsónak meg, aki lepötsözött, ebből is látszik, hogy valójában nincs is ÉRVED.
377/510 anonim válasza:
remélem, hogy az 59%-os nagyszájú éppen gyűjtöget.
378/510 anonim válasza:
Mi csak rá szerettünk volna jönni,hogy mi az amit látunk!Volt pár érvem.És bizony te egy nagyon ostoba p öcs vagy.Egy nagy nagy retkes péló.
379/510 Külföldi válasza:
Érvek amiket nem tudtatok megcáfolni:
1.Arra egyikőtök sem adott választ, hogy mi az istenért tudott világítani az a valami.
2.A tűz levegő nélkül nem ég :D:D
3.A ruszki masina nem képes megváltoztatni az alakját, az a valami pedig igen.
380/510 anonim válasza:
egy darab érvet sem tudsz felhozni, nem veszed észre? most meg már káromkodsz is, ideges vagy netán?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!