Mi lehet ez? Látott már valaki ilyesmit?
2.A tűz levegő nélkül nem ég :D:D
3.A ruszki masina nem képes megváltoztatni az alakját, az a valami pedig igen.
Először is nem tábortüzet raknak, és nem szalonnát sütnek ott fent, hanem van egy űrhajó, amit el kell vinni A-ból Bébe.:) Konkrétan az ISS felé. És hát mivel menne az űrhajó? Valaki azt írta h a légüres térben simán megy, mert nincs ami akadályozza. Aha megy. De hová? Azt irányítani is kell b+.
Az alakváltozást a légkör miatt látod. Ugyanis a Földnek van légköre. Ezért látod a csillagokat pislákolni. De mivel az űrhajó sokkal közelebb volt, ezért nagyobb volt és konkrétabb a jelenség.
Még kérdés?
Fenébe... Nem jól fogalmaztam xD Nem értettétek meg... :D útálok magyarázkodni. Főleg ha viccről van szó.
Valaki írta, hogy ideje lesz a kisgyerekeknek aludni menni, én meg úgy értettem, hogy akkor neki szép álmokat mert már aludni kell neki menni mert ő kicsi, nekem meg egy magyarórán kéne résztvennem, mert ha gyorsan írok akkor ilyen érthetettlen lesz az egész mint most ez xD
Először is nem tábortüzet raknak, és nem szalonnát sütnek ott fent, hanem van egy űrhajó, amit el kell vinni A-ból Bébe.:) Konkrétan az ISS felé. És hát mivel menne az űrhajó? Valaki azt írta h a légüres térben simán megy, mert nincs ami akadályozza. Aha megy. De hová? Azt irányítani is kell b+.
Mondom, hogy nem dolgozom a NASA-nal, de honna veszed már, hogy az űrben is (ezt a szót nem tudom megfogalmazni) Tűzmeghajtású rakétával irányítják a hajókat? Van erre valami más módszer.
Nem mondom kíváncsivá tettél.
Milyen más módszerre gondolsz?
Erre írtam, hogy nem dolgozom a NASA-nal, így nem tudhatom.
De azt tudom, hogy oxigénhiányoskörnyezetben nincs tűz. Érted már?
elolvastam az összes választ, és nem tudom, hogy mire kellene érvelni.
1.) a teherűrhajót az észrevételek előtt lőtték fel, tehát már odafent volt, mire ez a rejtély előbukkant.
2.) az űrhajót, mint minden mást elér a fény odafent. és igen, a földünknek légköre van, ezért pislákolónak, színesnek tünik
3.) ami pislákol, és hosszú ideig nézzük, az biza mozgónak tűnik a távolban. ennek az a neve, hogy optikai csalódás.
4.) valamint elég valószerűtlen, hogy egy teherűrhajó fellövésével egy időben idejön egy idegen civilizáció (és ha idegen civilizávció, rájuk nem érvényesen a fizikai törvényei? mi világítana? szuperfejlett technológia?). tehát ha valódi lenne az UFO és az űrhajó, akkor két természetellenes dolgot kellene észlelnünk. de mi csak egyet látunk, amire van magyarázat.
4.) igen, ma már kisebb, mert távolabb került a földtől, és közelebb az űrállomáshoz. holnap estére már oda is ér, ha minden jól megy.
még valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!