Előre leszögezem,hogy nem igazán hiszek az ufo-kban,vagyis nem tudom eldönteni,higgyek-e bennük vagy sem.Ma este viszont kinézve meglepő dolgot láttam(keleten még mindig az égen van).Kb fél órája már,hogy kiszúrtam egy csillaghoz hasonló kis fényforrást,ami állandóan változtatja a színét,zöld,kék,piros,mikor milyen.Ráadásul az alakja is változik,néha kicsi pont,máskor pedig egy egészen érdekes,jellegzetes,cakkos alakot ölt.Van,mikor elhalványul és van,amikor megerősödik és színes lesz.Már az egész családnak(rajtam kívül 5 embernek)megmutattam,megnéztük távcsővel,egyszerűen hihetetlen.Létezik,hogy UFO?Vagy műhold csinálhat ilyet?Egészen alacsonyan van,látszólag a közeli erdő fái felett.
Ismételten látszik, hogyha már nem tudsz mit válaszolni, akkor elkezdesz sértegetőzni, hogy így mentsd magad :D
2011. jan. 29. 21:37
342/510 anonim válasza:
mire nem válaszoltam?:)
2011. jan. 29. 21:38
343/510 Külföldi válasza:
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:37
Nemigazán tudtam jól megfogalmazni, de ha akarod, megérted a lényeget.
344/510 anonim válasza:
Amint már írtam, én is láttam Csabáról, a 71%-os, és az 59%-os oldalán állok. :)
345/510 anonim válasza:
Ez az 1-2 suttyó még mindíg csak kötekszik.Szánalmas,hogy semmit nem láttatok,érvelni se tudtok,csak pampogni.
346/510 anonim válasza:
:((((((((((( többször is leirtam, hogy én is láttam, tudsz olvasni? képes vagy rá?
2011. jan. 29. 21:39
347/510 anonim válasza:
Köszönöm Bcsaba
2011. jan. 29. 21:39
348/510 Külföldi válasza:
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:38
Én felhoztam néhány érvet, amire nem válaszoltál, hanem csak lazán lehülyéztél, ezzel mutatva ki, hogy nemtudod megcáfolni őket :D
2011. jan. 29. 21:40
349/510 anonim válasza:
kopizz ;)
2011. jan. 29. 21:41
350/510 Külföldi válasza:
A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:35
/na ez most nehéz mondat lesz/ Nem dolgozom a NASA-nal, de biztos hogy nem tűzzel működő hajtóművet használnak a hajó irányításához. A mostani tudásom szerint pedig lézeres izébizéink nincsenek amivel helyetesíteni tudjuk a hagyományos hajtóműveket. A műholdak pedig egy teljesen más tészta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!