Mi lehet ez? Látott már valaki ilyesmit?
Figyelt kérdés
Előre leszögezem,hogy nem igazán hiszek az ufo-kban,vagyis nem tudom eldönteni,higgyek-e bennük vagy sem.Ma este viszont kinézve meglepő dolgot láttam(keleten még mindig az égen van).Kb fél órája már,hogy kiszúrtam egy csillaghoz hasonló kis fényforrást,ami állandóan változtatja a színét,zöld,kék,piros,mikor milyen.Ráadásul az alakja is változik,néha kicsi pont,máskor pedig egy egészen érdekes,jellegzetes,cakkos alakot ölt.Van,mikor elhalványul és van,amikor megerősödik és színes lesz.Már az egész családnak(rajtam kívül 5 embernek)megmutattam,megnéztük távcsővel,egyszerűen hihetetlen.Létezik,hogy UFO?Vagy műhold csinálhat ilyet?Egészen alacsonyan van,látszólag a közeli erdő fái felett.2011. jan. 28. 19:05
311/510 anonim válasza:
He-he-Az űrhajó villog szerinte.A légüres térben van tűz csóvája.Ez kész.
312/510 anonim válasza:
szerinted csak tuzcsova villoghat?!!!!!?!?!?!
313/510 anonim válasza:
Nem állítom,hogy arra bukkantunk,de itt leszek az fix.
Remélem kötekedő nem.
314/510 anonim válasza:
Akkor mi villog az űrhajón, ami readásul változtatja a szinét?:)
315/510 Külföldi válasza:
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:19
Valahogy erre még 1 okoskodó sem reagált :D
316/510 anonim válasza:
Légüres térben nincs tűzcsóva??
Hát az meg hogy?:D
317/510 anonim válasza:
Miért talán tele rakták ledekkel?Vagy rászereltek egy disco gömböt?Miért mi villoghat még.Az ember alkotta űrhajókon te mikor láttál ilyen felesleges kiegészítőket?
318/510 Külföldi válasza:
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:20
1. A tűznek oxigénre van szüksége az égéshez.
2. Ha még éghetne is légüres térben tűz, akkor is haszontalan volna, mert a hajó már magától is megy.
319/510 anonim válasza:
Ha nem tévedek a tüzet az oxigén táplálja amiből odafennt nem sok van.
320/510 anonim válasza:
A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:22
Na egy ilyen válaszra vártam!
Igazad van!
Amúgy az a fény lehetett az űrhajó is, meg földönkívüli is,meg mittudom én mi is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!