Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az UFÓ szkeptikusok most...

Az UFÓ szkeptikusok most vajon hogy érzik magukat, hogy nagy valószínűséggel 70 éven át bohócot csináltak magukból?

Figyelt kérdés

[link]

Lesz vajon annyi gerinc, hogy beismerjék ezt és minimum egy bocsánatkérésre vetemedjenek?

2021. jún. 7. 12:21
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/215 A kérdező kommentje:

46

Mennyire fontos neked, hogy az ember maradjon az Univerzum közepe a kis képzelt világodban. Akárcsak egy vérbeli hívő!

Sajnos esélyed nincs már, idő kérdése és egyértelművé válik az igazság. És akkor nagyon csúnyán pofára estek majd.

Látszik nem is érdekel a téma csak okoskodsz, hiszen a hadsereg jelentései alapján a nukleáris technika felfedezése óta ezen jelenségek száma hatványozódott, pont a nukleáris technológiák közelében, mint atomreaktorok, atomfegyverek, tengeralattjárók, anyahajók stb. Ez is véletlen egybeesés ugye?

Vagy pedig nagyon is érdekli “őket” az emberiség technikai fejlettsége és figyelnek minket.

Vagy biológia órát tartanak a diákoknak :)

2021. jún. 8. 09:09
 52/215 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Lassan ötven hozzászólás lesz, ezek kétharmada már off, beleértve a te írásaidat is. Mikor ismered be végre, hogy te is szkeptikus vagy? Ugyanis kételkedsz a mi gerincünk szilárdságában.
2021. jún. 8. 09:19
 53/215 A kérdező kommentje:

50

De nem felelőtlen kijelentések, csak mert nincs konkrét bizonyíték. Ezer dolog van amiből ennek a magas valószínűségére lehet következtetni!

Azt azért remélem beismered, hogy a valószínűségszámítás tudományos tevékenység. Vagy a matematikusok csak unalmukban számolgatnak?

2021. jún. 8. 09:20
 54/215 anonim ***** válasza:
19%
53. Nekem pl. a saját magam számára van bizonyíték,vagyis volt,de ezt nem tudnám más felé már bizonyítani.De attól számomra létezik kétséget kizáró bizonyíték. Az,hogy más még ott tart,hogy hiszek benne vagy nem hiszek,elmélkedek róla az egy más történet.Én viszont már nem hiszem,hanem tudom,hogy ezek a dolgok valósak.
2021. jún. 8. 09:23
 55/215 anonim ***** válasza:
22%

Tudod kérdező, én szkeptikus vagyok.

És mint ilyen, azt mondom, aligha hihető, hogy kizárólag a Föld bolygón alakult élet, és csak itt vannak értelmesek is.

De nem állítom biztosra.

Aki azt mondja, biztosan nincs máshol élet, az nem szkeptikus (kételkedő), hanem hülye.

Én magam nem mondom minden videóra, hogy ez biztosan ez, biztosan az. UFÓ, nem ufó.

Én csak bizonyos, nyilvánvaló hazugságokat szoktam nevén nevezni. Nem a hadsereg felvételeit, hanem pl. olyanokat, amilyeneket sokan ide tolnak valami weboldalról, ne szkeptikuskák, mit szóltók (így!) ehhez.

Azt mondja, hihetetlenül gyorsan cikázik. Földi eszköz ilyen nem tud. Oké. De akkor a képbe belógó fa, oszlop stb. miért mozog pont ugyanúgy, mint az az ismeretlen izé? Egymáshoz képest mozdulatlanok. Hogyan lehet ez.

Vagy: ilyen messze volt, és ekkora.

Én nem tudom megmondani ezt. Ha tudom valaminek a méretét, akkor a látszólagos méretéből ki lehet számítani a távolságát.

Ezt már száz éve is tudták, pl. kettős periszkóppal, vagy távcsövekkel, táblázatokat használva. Ez a hajó ekkora, a bezárt szög, ami alatt látszik ennyi, akkor ilyen messze van.

Egy ismeretlen tárgyról honnan tudom, hogy apró és közel van, vagy hatalmas és messze, ha nincs viszonyítási alap?

Ha elrepül az orrom előtt egy légy, arról látom hogy kicsi és pár centire van.

De ha valami ismeretlent látok távolabb, honnan tudom, hogy csak száz méterre van, vagy száz kilométerre? He?

Meg mit kezdjek azokkal a cikkekkel, amelyek teljesen egyértelműen igazolt, egyszerű jelentségekről írják, hogy földöntúli izé. Pl. az energiagömbök fényképeken.

Amikor ott voltam, ezekből semmi sem látszott, de megdöbbentem amikor megnéztem a felvételeket!

Ja! Ezek olcsóbb digitális fényképezőgépeknél fordul elő vakuhasználatkor. A lencse előtt igen közel levő porszemcsék azok. Reprodukálható, bárki meg tud győződni róla.

És lehetne még sorolni hosszan.

2021. jún. 8. 09:41
 56/215 Wadmalac ***** válasza:
100%

"Azt azért remélem beismered, hogy a valószínűségszámítás tudományos tevékenység."

Ja. Csak az nem jelenti, hogy automatikusan létezik, amit TE valószínűnek tartasz.

A matematika nem így működik.

2021. jún. 8. 09:48
 57/215 A kérdező kommentje:

56

A matematikai valószínűszámítások sem jelentik, hogy automatikusan bármelyik eset be fog következni. Ezért valoszínűség. Van ami valószínűbb mint más dolog. Ez esetben is van ami valószínűbb mint egy alternatív magyarázat. Egyszerű de nagyszerű!

2021. jún. 8. 10:05
 58/215 Wadmalac ***** válasza:
71%
Ennek semmi köze a matematikai valószínűséghez. Ez szubjektív valószínűnek nevezés, ne keverd a kettőt.
2021. jún. 8. 10:16
 59/215 A kérdező kommentje:

Csak példát hoztam fel, hogy a valószínűség számítása nem tudománytalan.

Nem szubjektív, mert leírtam, hogy miért ekkora a valószínűsége. De te csak annyit látsz bele, hogy több ezer trillió bolygó közül csak a Földön alakult ki intelligens életforma, illetve nem alakult ki a földinél intelligensebb. Most ilyen személlyel hogyan lehet nyitottan beszélgetni valamiről?

Maradj meg a tankönyveknél, a mások által a kezedbe tett kész tudásnál. Amit más mond azt valld te is. Értem én, hogy ciki a hivatalostól eltérőt állítani, ezért is kell egy adag bátorság és őszinteség is egy ilyen téma megvitatásához. Mi lesz ha lemennek azok a GYIK pontok ugye?

2021. jún. 8. 10:38
 60/215 Wadmalac ***** válasza:
71%

"a valószínűség számítása nem tudománytalan"

A szubjektív saccolása viszont az.

2021. jún. 8. 10:44
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!