Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az UFÓ szkeptikusok most...

Az UFÓ szkeptikusok most vajon hogy érzik magukat, hogy nagy valószínűséggel 70 éven át bohócot csináltak magukból?

Figyelt kérdés

[link]

Lesz vajon annyi gerinc, hogy beismerjék ezt és minimum egy bocsánatkérésre vetemedjenek?

2021. jún. 7. 12:21
 211/215 anonim ***** válasza:
100%

A gyakori nem tudósok gyülekezőhelye. A tudósok nem úgy kezelik a dolgot. Évszázadok alatt kialakult egy metódus, mi tudomány, mi feltevés, mi képzelgés stb.

Elárulok egy nagy titkot, és még a NASA is elismeri, ez akkora nagy titok. A Pentagon sem vitatja.

A tudomány egésze foglalkozik a témával. Mindegyik ág! Bezony!

Olyan nincs, hogy ufológus, ufókutató. Főleg nem magányosan.

A földön kívüli élettel, de a földi élet kialakulásával is sok tudományág foglalkozik. Itt, ezen a krumplin hogyan jelent meg élet? Mi is az élet fogalma? De már itt elakad a dolog. A vírusok élők vagy nem? Egyes felfogás szerint igen, hiszen szaporodik. Igaz, gazdatest kell hozzá, de olyan van növények és állatok között is. Nincs anyagcseréje, nem élő, mondják mások.

A Mariana árok mélyén kutatóeszközök életet találtak. 11 kilométernyi vízoszlop nyomása alatt. Hogyan lehetséges? Erre sincs megdönthetetlen magyarázat. Nem kell el sem hagyni a Földet ahhoz, hogy rejtélyekbe ütközzünk.

A fizikusok foglalkoznak azzal, hogy mi a legnagyobb sebesség, ami létezik. Ma úgy tudjuk a fény, de semmi eszköz nincs, ami csak megközelítené azt. Hangsebességet átléptük már, de kétszáz éve a vágtató lónál nem ismertünk gyorsabb közlekedési eszközt.

A fény is nagyon nehezen írható le. Részecsketermészete és hullámtermészete mi is pontosan?

Ez csak egy, de sok egyéb dologgal foglalkoznak a fizikusok, amelyben érintett a földön kívüli élet lehetősége is. Nem minden fizikai kutatócsoport foglalkozik ezzel, de azt nem mondhatod, hogy egy sem.

Ugyanez igaz a kémikusokra, biológusokra, geológusokra, mindenféle tudományágra.

Az ezotéria megszűnik annak lenne, amint van tudományoz magyarázat. Az rendkívüli ellentmondásos, hogy azért van az ezóban a valami, mert a tudomány nem fogadja el.

Van egy jelenség, amelyre nincs tudományos magyarázat. Ezt is kutatják, hidd el! De amíg nem tudják, mi az, nincs elfogadott szempontok szerint megfelelő tudományos válasz, addig csak a nem tudjuk mi az, de vizsgáljuk lehet a válasz. Ha a titok megfejtésre kerül, akkor megszűnik ezotériának lenni.

Írok néhány nevet. Ők szkeptikusok voltak mind.

Galileo Galilei, Thalész, Arisztotelész, Arkhimédész, Püthagorasz, II. Szilveszter pápa (!), Roger Bacon és még több száz. Ismertebb és kevésbé ismert név.

A nem tudom mi az, de akkor földönkívüli az csak kabaré.

2021. jún. 27. 11:13
 212/215 anonim ***** válasza:
100%

208 kicsit csalódtam.

Azt értd meg, hogy itt az a hülye aki az igazát védi és bocsánatot követel azért ami eddig sem volt kérdés.

a szkeptikusok nem tarották "valószínűnek" hogy az Ufok földönkívüli eredetű JÁRMŰVEK lennének. Inkább valószínűsítették azt, hogy titkos katonai fejlesztés.

Tele van szinte mind feltételező móddal. pl #10

Valamit a fele arról szól hogy az ufo a tárgyat jeleni és nem a földönkívüli lényt. pl #4; 7; 9

kivétel:#11

és ez csak az 1. oldal + 2. első válasza.

Őszintén Mit kaptunk 06.25-én? kb semmit összességében mind ezt állítottuk. Az ufo-k léteznek, nem tudjuk mik, lehetnek földi vagy földönkívüli járművek/jelenségek. pl.#65 amit magad is elismersz #65-ben

A földönkívüli járműveken megoszlott a vélemény, miszerint csak az lehet vagy elképzelhető de nem valószínű táborra.

Jaj, tényleg annyit kaptunk, hogy hivatalosan sem tudjuk, hogy mik azok amik vannak. S ezért kéne a szkeptikusoknak vagy a hívőknek bocsánatot kérni?

Én a kérdés kiírása elött s ahogy elolvastam még jópáran ezen az állásponton voltak. ők mivel tartoznak? A konkrétan semmire való bejelentéssel.

Gondolom, pontosan azzal amit kaptak, Semmivel.

Ezotériába való És igen mert jelenleg nem rendelkezünk a hozzá való tudással. De komolyan az fáj, hogy ezotéria kategóriában van? Ez neked mindenképp bizonyíték és lelki üdv, hogy nincs szőnyeg alá söpörve. Ahogy a tech fejlődik úgy lesznek magyarázatok. Végtéreis "Ezek járművek, intelligens vezérléssel, radar által detektált, lefilmezett járművek, emberi technológiát meghaladó képességekkel."/#19/ mégis mit vártál, azt ha meghaladják a technológiánkat, akkor majd a technológiánkkal azonosítjuk őket?

"Persze engem hidegen hagy melyik rovatban van végülis..." a korábbi írásaidban sem erre utalsz. pl #73

2021. jún. 27. 11:22
 213/215 A kérdező kommentje:

211

Az nettó baromság, ne haragudj meg. Nagyon sok titok van ami nem ezotéria, például a Világegyetem létrejötte, fekete lyukak, dimenziók, féregjáratok stb. Ezekről sem tudunk majd semmit, mérni sem tudjuk, mégis jól elvannak a tudományban mint teóriák. Akkor az azonosítatlan repülőtárgyak miért nem? Miért nincs rájuk is néhány tudományos teória azt kész? Nem zavar ha az ezóban van, csak akkor a téma úgy van beállítva mint valami elmeháborodottak beszédtémája. Pedig egy valós jelenségről van szó, nem fikcióról, bizonyíthatatlan dologról!

2021. jún. 27. 12:05
 214/215 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, az nettó baromság, amit írsz a 213-ban, már ne is haragudj.

Nem ismételem magamat, mert csak ugyanazt tudnám írni, mint ott is.

Itt, a gyakori kérdéseknél, a témakörök besorolásánál hoztak létre egy ezotéria rovatot, és tették oda az UFO észleléseket is.

A tulajdonosokat kérdezd meg, miért.

El sem olvastad, amit írtam, vagy csak felületesen. Elég hosszan írtam, arról, miféle módon, mely ágak foglalkoznak vele.

2021. jún. 27. 12:16
 215/215 anonim ***** válasza:

"csak akkor a téma úgy van beállítva mint valami elmeháborodottak beszédtémája"

[link]

nagy bajok vannak a fogalmakkal.

2021. jún. 27. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!