Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az UFÓ szkeptikusok most...

Az UFÓ szkeptikusok most vajon hogy érzik magukat, hogy nagy valószínűséggel 70 éven át bohócot csináltak magukból?

Figyelt kérdés

[link]

Lesz vajon annyi gerinc, hogy beismerjék ezt és minimum egy bocsánatkérésre vetemedjenek?

2021. jún. 7. 12:21
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/215 A kérdező kommentje:

146

Mi? Hogy nem zárja ki? Hát hogy a búsba ne lenne nagy dolog?

Mikor mondtak ilyet az elmúl 70 év alatt?

Még hogy semmiség...

2021. jún. 10. 16:54
 152/215 anonim ***** válasza:

Nem nem akkora, az Azonosítatlan Repülő Tárgyakat nagyrészt a médiának hála, a legtöbben a Földönkívüliekkel azonosítják. (Pont ahogy Te is)

Valamint nagyon valószínű, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban.

Akik/amik lehetnek a mi fejlettségi szintünkon, valamint alatta és felette. Magyarul nálunk fejlettebb és fejletlenebb is. S ha fejlettebbek akkor akár idáig is elutazhatnak.

(De ez jelenleg csak elmélet, logikus van értelme de jelenleg kb ennyi a valóban hasznos infó.)

Az Ufók, vagyis a repülő bizgerentyük, nem azonosíthatóak. De nem csak nekünk azonosítatlan, hanem a legtöbb katona sincs vele tisztában, mert számukra titkos, vagy őket jelenleg nem elérintő munkálatokról van szó.

Pl az 51, ami "a Groom Lake nevű kiszáradt tóban terül el, melynek déli részén egy nagy területű titkos katonai repülőtér van. A katonai bázis elsődleges célja a kísérleti repülőgépek és fegyverek tesztelése és fejlesztése."

Lehet innen indultak teszt körökre. Vagy más országok fejlesztési is lehetnek.

S miért? Mert a " bázis elsődleges célja a kísérleti repülőgépek és fegyverek tesztelése és fejlesztése."

S ha Amerikában van erre a célra bázis akkor az Oroszoknak és a Kínaiaknak S más hatalmaknak is lehet.

Úgyhogy nem, nem nagy durranás. Érdekes, tényleg nem kizárható hogy Földönkívüli viszont erre tényleg elég kicsi az esély.

Ha meg az hát istenem, ez van. Attól még holnap fel kell kelni és dolgozni kell. Meg élni az életet. Úgyhogy az sem változtatna nagyon a hétköznapokon.

Bocsánatot meg nem kérek, hogy tévedtem ha tévedtem. Egy olyan van amiben a vitapartner se tudta, hogy valóban igaz az amit igaznak tart, mert csak igaznak vélt.

Pl a laposföldesek...

Tőlük ki járna egy bocsánatkérés. S ők közül vakon hányan kértek? " Bocs, H voltam" vagy valami...

2021. jún. 10. 23:54
 153/215 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező a 151-ben!

Mit nem zár ki? Hogy IDEGEN, és nem azt hogy földön kívüli.

2021. jún. 11. 06:20
 154/215 A kérdező kommentje:

153

Azt mondja a 146-os, hogy nem nagy dolog az, hogy nyíltan beszélnek az Ufókról. Hát az elmúlt 70 évben ilyen nem volt még. Tehát csak nagy dolognak kell lennie. Persze a született szkeptikusoknak ez semmiség és bagatellizálják a dolgot, szerintük nagyobb az esélye annak, hogy orosz vagy kínai technológiát látunk mint földönkívülit.

Valóban, sokkal nagyobb az esélye, hogy ezen 2 ország valamelyike 1000 évvel leelőzte Amerikát mint annak, hogy a 100 trillió bolygó valamelyikéről meglátogattak.

Nagyon bölcsek ezek a szkeptikusok :)

2021. jún. 11. 09:27
 155/215 anonim ***** válasza:
100%

Te meg egy troll vagy, aki sikeresen generált nagy mennyiségű hozzászólást a rengeteg ostobasággal, amit össze böfögsz itt.

Nincs benned semmi szégyen, hogy ilyen buta vagy, de osztod az észt?

Felsoroltam neked jó sok szkeptikust, akik alapvetően változtatták meg a tudományt, hatottak az emberiség egész jövőjére.

Sokszor évszázadokkal megelőzve korukat.

A vakhit soha nem vitt előre semmit.

Jé, ez egy UFÓ. Ettől mi változik? Ha meg már nem ufó, hanem földön kívüli jármű, akkor meg már nem ezotéria.

Itt vannak az idegenek közöttük? Hol? Kik azok? hogyan néznek ki?

Repkedő valamik vannak a felvételeken? Leugráltak róla az idegenek?

Vagy mini teleportálással jöttek le róla?

Milyen jel mutat a tevékenységükre? Vagy csak leskelődnek? Akkor nagyon bénán teszik. De akkor hogyan tudtak eljutni idáig, ha ide érkezve már semmi?

A minket körülvevő technika rohamos léptekkel fejlődik. Olyan eszközöket használunk a mindennapjainkban, amiket 10-20-30-100 éve elképzelni sem tudtunk. Tőlük kaptuk?

Nem! Mindegyiknek több évszázadra visszavezethető előzménye van.

Nem a semmiből keletkeztek. A felpörgés egymást generáló-segítő folyamatok eredménye.

Sárkányrepülő már szerepel Leonardo terveiben, de története az ókorig nyúlik vissza. Francis Rogallonak sikerült megalkotnia a ma használatosak első példányát.

Régen a működési elv már nagyjából megvolt, a szerkezet is, csak olyan anyagok nem léteztek még, amelyből ténylegesen megépíthető lett volna.

Minden hiper-szuper eszköznek megvan a magas története.

2021. jún. 11. 09:43
 156/215 anonim ***** válasza:
52%
155. Mivel magyarázod amit írtam a 26-os hozzászólásban? Mert megtörtént.
2021. jún. 11. 10:00
 157/215 anonim ***** válasza:
100%

155-ös vagyok. Sehol nem írtam olyant, hogy bármit is meg tudok magyarázni. Nem tudom. De nekem az kevés, hogy nem tudom mi, akkor földön kívüli. A szkeptikus nem mindent tagad, csak a nyilvánvalónak tűnő dolgokat. Illetve még azt sem. Csak érdeklődik.

Másnak lehet elég annyi, hogy cikázva repül zajtalanul, akkor földön kívüli technika. A szkeptikus azt mondja: nem tudom. Nincs rá magyarázat. Vagy létezik a dolog, vagy nem. Ha létezik, akkor vagy megismerhető, vagy nem. De ha létezik és megismerhető, akkor szeretné megismerni.

Meg ki lehet jelenteni dolgokat, hogy ez így van. De ha nem illeszthető bele az ismert világképbe, akkor vagy mégsem úgy van, vagy borítani kell mindent.

Az ókor, a középkor szkeptikusai (tudósai) is leromboltak mindent, hogy újat hozzanak létre.

Egyik vesszőparipám a méret, távolság, sebesség.

Ahhoz, hogy valaminek a távolságát meg tudjuk állapítani, ismerni kell a méretét. Ha semmi ismert adat nincs, akkor miből?

A csillagászatnak is megvannak a maga módszerei, amiből ki lehet számítani sok dolgot. De az alkalmazható légkörünkben mozgó dolgokra is? Nem tudom, őszintén kérdezem.

Mert nekem az, hogy láttam, hogy száz méterre repül felettem, de nem tudom mi, nem áll össze. Valami támpont csak kellene, nem?

2021. jún. 11. 10:15
 158/215 anonim ***** válasza:

Ez igaz is meg nem is 155.

Csak sokkal nagyobb léptékű, semmint hogy könnyen "kiszúrható" legyen.

Amikor meg valaki ezekről beszél, néha annyira meghaladja az emberi gondolkodást, hogy az Ego teszi lehetettlenné a megértését, elfogadását.

Az élet végtelen elterjedéssel van jelen a galaxisunkban és az egész világegyetemben.

A minket körülvevő világ egyfajta jól elkülönülő anyagi vibrációs szintekre tagolódik, és számunkra korlátozott a "magasabb szintű anyagok" megtapasztalása.

Mi az eszközeinket, műszereinket ennek a bolygónak a "durva" anyagából építjük, ezért jelenleg csak ezzel kapcsolatos kölcsönhatásokkal tudunk foglalkozni.

Amikor az atomi építőanyag szintje alá megyünk, észleljük hogy megszünik működni az ismert fizika, és életre hívjuk a nem-fizikát, a kvantumfizikát.

Amikor a világegyetem egészét próbáljuk mérni-megérteni, akkor felfedezzük hogy csak kevesebb mint az 5%-a látható, mérhető és tapasztalható számunkra, és akkor megszületik a sötét anyag és sötét energia elmélet ...ami valójában nem sötét, ez csak egy szerencsétlen megfogalmazás szerintem.

A mi Földünk egy fiatal világ, sokan, sok helyről és szintekről itt voltak már 500 ezer éve is segíteni a kezdetektől.

Az ember, az emberi fajok egy szabadon felhasználható "tervrajz", ami része az információs energiának, ami az egész világegyetemben elérhető.

Csak emberi fajból több mint 400 ezer létezik a világegyetemben.

A földönkívüliek, a vallások tanítasai, spirituális utak, egyes népek eredet történetei, a világegyetemből mindenfelől ide érkező lelkek, nem ütik egymást, -bár kétségtelen hogy van jócskán hozzáadott hamis tudás és információ-, ezek együtt adják ki a valóságot...csak én is tudom mennyire idegen ez a jelenlegi világképünktől.

Nagyon sokan a történelemben és a jelenkorban is segítő szándékkal elhoztak tudást és filozófiát, ami vagy jól sült el, vagy sem.

Minden világ egyedi, sokszor kiszámíthatatlanok a következmények.

A jelenben az Egyesült Államok már több mint hatvan éve birtokában van fejlett "UFO" technológiának, ami részben a Roswelli roncs, részben Tesla által "lehozott" technológiákon alapul. Jelenleg több száz ilyen épülő áll rendelkezésükre, amit egy esetleg konfliktusra tartogatnak.

Ezek amiket leírtam csak egy töredéke a képnek, mégis elfogadhatatlan az emberek többségének. Nem is célom meggyőzni senkit, de feladatom időnként leírni, mert egy-egy ember képes ezt elfogadni, -tudja is akár-, és segíthet tovább lépni a gondolkodásban.

2021. jún. 11. 10:19
 159/215 anonim ***** válasza:
100%

154 a VHS mond neked valamit,

vagy az első telefon?

[link]

Ez a szr nincs még 100 éves se. Szerinted nem lehet, hogy emberek alkossanak ilyen dolgokat de amit a kezedben szorongatsz a logikád alapján majd csak 1-2 száz év után foghatnák az utódaid...

mi szros civilek azzal játszunk ma, amivel anno ők kísérletezgettek.

pl a drónok

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=LfpTDOAfj7Y

A csészealj alakú gépek:

[link]

[link]

[link]

[link]

Szerinted, mi mennyire van a civil lakosság lemaradva a fejlesztőkhöz képest?

Példának csak a drón, 1917-ben és 1918-ban fejlesztették ki az elsőket és használták is. Majd "gyakorlatilag a 2000-es évek kezdetétől, ahogy a kiskereskedelmi forgalomban megjelentek a hobbi célra is használható drónok és a forgalmazásuk egyre intenzívebben növekedett."

"A távol-keleti gyártók által kínált óriási mennyiségű és diverzifikált tulajdonságokkal bíró drónok kerülnek/kerültek magán tulajdonba. Az eladott darabszámokra csak becslések vannak, de jól jelzi a trendet, hogy csak az eBay webes felületén 2015-ben legalább 200 ezer darabot értékesítettek, a Magyar Drón Szövetség elnökének becslése szerint hazánkban is 15-30.000 darab található [1; 2. oldal], piaci elemzők szerint a világon nagyjából 2-3 millió darabot adtak el eddig és ez a szám erősen növekszik.

/ [link]

így röpke 100 év után sikerült a lakossággal is megosztani ezt a játékot. A telefon 100 év alatt érte el jelen formáját. ki van lemaradva kitől? ami nekünk Ufok, nekik pl BELA F4524-es típus. Ezek alapján simán belefér, h földi csak sem te sem más sem én az illetékeseken kívül nem tud róla. Vélhetőleg okkal.

2021. jún. 14. 22:35
 160/215 anonim ***** válasza:
Bafagyott a Zember.
2021. jún. 17. 00:54
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!