Az UFÓ szkeptikusok most vajon hogy érzik magukat, hogy nagy valószínűséggel 70 éven át bohócot csináltak magukból?
Lesz vajon annyi gerinc, hogy beismerjék ezt és minimum egy bocsánatkérésre vetemedjenek?
Ha itt voltak, végig hova lettek, miért bujkálnak"
Nem bujkálnak.
Nem a rosweli esettel kezdődött.
Rengeteg mindent fel lehetne sorolni.
Szerintem van összefügés a régi leírások, képek meg a mostani észlelések között.
Vagyis ugyanaz, csak mostmár fel tudják venni videóra. Nem kell lefesteni, hogy valami repked az égen.
"Rengeteg mindent fel lehetne sorolni."
hajrá!
"Nem bujkálnak."
Akkor melyikre van több esély, hogy összefutok egy régi ismerőssel (10 éve nem láttam) vagy szembe találkozok egy földönkívülivel?
Ugyanakkor ha nem bujkálnak, feltételezem láttál legalább egyet, szóval láttál?
Utolsó, nem akarok velük összetalálkozni.
Meg amúgyse nagyon repkedek a tenger fölött a semmi közepén.
"szóval láttál?
Videón, de az valódi...
Értem...ezesetben nincs több kérdésem.
ha tudsz választ a többire legalább a 178-179-ből elolvasom.
De inkább kivárom a Pentagonos "NAGY" bejelentését.
182
Miből gondolod, hogy megjelenésben nagyon különböznek tőlünk? Ja értem, a filmek...de azon kívül mire alapozod feltételezésed?
174
Még nem volt leadva a jelentés! Úgy tudom 25-ei határidővel lesz leadva.
Addig még várjunk türelmesen. Remélem nem titkosítanak túl sokat a jelentésből, mert már nincs értelme. A kiszivárogtatásokat úgysem tudják megállítani, több szervezet dolgozik az igazság nyilvánosságra hozatalán!
#185 lehet égre emberi alak is. Ki tudja, arra alapozok, hogy sok a hívő de kevés a szemtanú.
Ez nem Isten egy anyagot alkotó anyagtalan erő. Hanem olyan lények kik fizikai testtel rendelkeznek. Tehát ha itt vannak akkor láthatóak tapinthatóak akár a szkeptikusoknak is. De nem, még #183 se látta, csak hisz bennük akár egy igazi hívő.
A Reptilekről azt mondják hogy alakváltók, vagyis bujkál rejtőzködik egy elvileg fejlettebb faj a tudatlan kis emberek elől.
Olyan világban élünk, ahol az ember felvállalja nemi identitását, meg megy a dolog a rasszokon de az is alakult. Szóval egyszerűen miért ne válhatna fel H Földönkívüli?
#186 nem túl sokat titkolhatnak el ekkora hűhó után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!