Az UFÓ szkeptikusok most vajon hogy érzik magukat, hogy nagy valószínűséggel 70 éven át bohócot csináltak magukból?
Lesz vajon annyi gerinc, hogy beismerjék ezt és minimum egy bocsánatkérésre vetemedjenek?
A csészalj alakú gép sima repülő.
Ha katonai fejlesztés, miért repkednek már több ezer éve?
🤣
Pontosan.
Nem tudjuk, hogy röpködtek e ez előtt is vagy sem. Semmi bizonyíték nincs arra, hogy jártak e itt idegenek.
Csak az utóbbi 70 évből vannak forrásaink. Amik úgyszintén kérdésesek, hogy katonai vagy földönkívüli e.
A korábbi tegyük bele mert hát hasonlít ez és ez elképzelésére. Azok simán lehetnek vallási céllal létrejött mitikus alakok.
Pl az ember testű állat fejű lények.
A korabeli ábrázolásokban szerepelnek. Maszkokat találtak de se csontváz se múmia...mondjuk a minotauruszé.
Kivétel a nasca csontok, azok azért furák, azt nem kutatják véletlenül, Hogy real vagy fake?
Utolsó azok már eltüntek, mármint a testek.
Alap ufo ábrázolás már az ókorban is volt. Mondhatják hogy akármi lehet, de azok akkor is repülő tárgyak.
És ne keverjétek ide a szürrealista festőket.
vallás. Hol van a mennyek országa?
A paradicsom?
amit elsőre bedob az a Nap és a Hold az alakok agyászt hivatottak jelképezni Jézus kereszthalálakor. az ég is gyászba borult esötétült az ég.
"A hatodik órától a kilencedik óráig sötétség borult az egész földre." Mt 27:45
A másik Mária Jézus anyját ábrázolja és a kisdedet (legalábbis ennyit a magyarázatot találtam, már mindbe az Ufo belamagyarázás van. :( )
Mert elvileg vagy angyalt vagy csillagot kellett ábrázolni, de az egy zöldes barnás sötét paca ami véletlen palacsint/csészealj alakú. Mondjuk ez tény, valóban úgy néz ki. De szerintem, előbb utalás a Paradicsomra mint egy Ufora. A kor festményei alapján a linkemben az első is lehetne ufo
E miatt mondtam hogy azokba belelehet látni de nagyon nem az, a keresztények, rendszerint hasonlóan ábrázolták a mennyet.
"A korábbi tegyük bele mert hát hasonlít ez és ez elképzelésére. Azok simán lehetnek vallási céllal létrejött mitikus alakok."
Az Ufo testek elporlattak, s tova fújta a szél. de a dinoszauruszoké az őslényeké és számos emberi maradvágy került elő a föld méjjéről. Ühüm.
Ha hamvasztották, mert az is egy opció, egyiptomban a fáraókat miért temették, kiknek maguk is "Istenek" voltak?
Igen, még az a szerencse hogy a vallással bármit meg lehet magyarázni.
Az ufók nem elporladtak hanem eltüntették, mert bizonyíték volt.
Aki megvizsgálta azt állítja hogy valódi. Mindenki más azt mondja hogy kamu.
Akkor miért nem vizsgálják?
konkrétan vallási szimbolikák.
a nascára nem tudok én sem mást mondani azt vizsgálni kéne.
Jelenleg amiket találtam az egyik fele ezt a másik azt mondta.
164-ben megemlítettem, mint kivétel, mert az az egy. ami nem köthető vallási mitológiához. Valamint nehézkes őket "hamisítani" összemumifikálni, legalábbis szerintem. cgi-nek túl real, még gipsz szerű bábú is lehetne de arra meg ott a röntgenen látható csontok.
Egy szó, mint száz, arra én is azt mondom hogy inkább földönkívüli, mint ember.
De kb az az egy, a sumér lények egyiptomi istenek és a japán folklór valamint a görögök/rómaiak mitikus lényei, nem földönkívüliek. Ahogy a keresztény festményeken látható "fura" ábtázolások sem.
A keresztényt megmagyaráztam, hogy szerintem miért.
Dehát teljesen egyértelmű hogy valami égen repülő tárgyat akartak ábrázolni?
Azért a középkori emberek se voltak teljesen hülyék.
Érdekes hogy régen is repülő valamiket láttak, most is látják.
Most legalább tudják hogy mi az. Vagyis nem tudják...
169 a linket nem tölti be. Amúgy jólérzem az iróniát?
a ii.vh után kezdték bejelenteni az észleléseket.
ha vissza mehetnék az időben megkérdezném pl Vernét, hogy mondja el, de őszintén, hogy honnan szerzett ihletet a regényeihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!