Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az UFÓ szkeptikusok most...

Az UFÓ szkeptikusok most vajon hogy érzik magukat, hogy nagy valószínűséggel 70 éven át bohócot csináltak magukból?

Figyelt kérdés

[link]

Lesz vajon annyi gerinc, hogy beismerjék ezt és minimum egy bocsánatkérésre vetemedjenek?

2021. jún. 7. 12:21
 161/215 anonim ***** válasza:
48%

A csészalj alakú gép sima repülő.

Ha katonai fejlesztés, miért repkednek már több ezer éve?

2021. jún. 17. 08:06
 162/215 anonim ***** válasza:
90%
Honnan tudod, hogy több ezer éve röpködnek?
2021. jún. 17. 09:12
 163/215 anonim ***** válasza:
Honnan tudod hogy nem
2021. jún. 17. 13:06
 164/215 anonim ***** válasza:

🤣

Pontosan.

Nem tudjuk, hogy röpködtek e ez előtt is vagy sem. Semmi bizonyíték nincs arra, hogy jártak e itt idegenek.

Csak az utóbbi 70 évből vannak forrásaink. Amik úgyszintén kérdésesek, hogy katonai vagy földönkívüli e.

A korábbi tegyük bele mert hát hasonlít ez és ez elképzelésére. Azok simán lehetnek vallási céllal létrejött mitikus alakok.

Pl az ember testű állat fejű lények.

A korabeli ábrázolásokban szerepelnek. Maszkokat találtak de se csontváz se múmia...mondjuk a minotauruszé.

Kivétel a nasca csontok, azok azért furák, azt nem kutatják véletlenül, Hogy real vagy fake?

2021. jún. 17. 14:03
 165/215 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó azok már eltüntek, mármint a testek.

Alap ufo ábrázolás már az ókorban is volt. Mondhatják hogy akármi lehet, de azok akkor is repülő tárgyak.

[link]

És ne keverjétek ide a szürrealista festőket.

2021. jún. 17. 15:38
 166/215 anonim ***** válasza:

vallás. Hol van a mennyek országa?

A paradicsom?

amit elsőre bedob az a Nap és a Hold az alakok agyászt hivatottak jelképezni Jézus kereszthalálakor. az ég is gyászba borult esötétült az ég.

"A hatodik órától a kilencedik óráig sötétség borult az egész földre." Mt 27:45

A másik Mária Jézus anyját ábrázolja és a kisdedet (legalábbis ennyit a magyarázatot találtam, már mindbe az Ufo belamagyarázás van. :( )

Mert elvileg vagy angyalt vagy csillagot kellett ábrázolni, de az egy zöldes barnás sötét paca ami véletlen palacsint/csészealj alakú. Mondjuk ez tény, valóban úgy néz ki. De szerintem, előbb utalás a Paradicsomra mint egy Ufora. A kor festményei alapján a linkemben az első is lehetne ufo

[link]

E miatt mondtam hogy azokba belelehet látni de nagyon nem az, a keresztények, rendszerint hasonlóan ábrázolták a mennyet.

"A korábbi tegyük bele mert hát hasonlít ez és ez elképzelésére. Azok simán lehetnek vallási céllal létrejött mitikus alakok."

Az Ufo testek elporlattak, s tova fújta a szél. de a dinoszauruszoké az őslényeké és számos emberi maradvágy került elő a föld méjjéről. Ühüm.

Ha hamvasztották, mert az is egy opció, egyiptomban a fáraókat miért temették, kiknek maguk is "Istenek" voltak?

2021. jún. 17. 16:49
 167/215 anonim ***** válasza:

Igen, még az a szerencse hogy a vallással bármit meg lehet magyarázni.

Az ufók nem elporladtak hanem eltüntették, mert bizonyíték volt.

[link]

Aki megvizsgálta azt állítja hogy valódi. Mindenki más azt mondja hogy kamu.

Akkor miért nem vizsgálják?

2021. jún. 17. 17:15
 168/215 anonim ***** válasza:

konkrétan vallási szimbolikák.

a nascára nem tudok én sem mást mondani azt vizsgálni kéne.

Jelenleg amiket találtam az egyik fele ezt a másik azt mondta.

164-ben megemlítettem, mint kivétel, mert az az egy. ami nem köthető vallási mitológiához. Valamint nehézkes őket "hamisítani" összemumifikálni, legalábbis szerintem. cgi-nek túl real, még gipsz szerű bábú is lehetne de arra meg ott a röntgenen látható csontok.

Egy szó, mint száz, arra én is azt mondom hogy inkább földönkívüli, mint ember.

De kb az az egy, a sumér lények egyiptomi istenek és a japán folklór valamint a görögök/rómaiak mitikus lényei, nem földönkívüliek. Ahogy a keresztény festményeken látható "fura" ábtázolások sem.

A keresztényt megmagyaráztam, hogy szerintem miért.

2021. jún. 17. 17:56
 169/215 anonim ***** válasza:

Dehát teljesen egyértelmű hogy valami égen repülő tárgyat akartak ábrázolni?

Azért a középkori emberek se voltak teljesen hülyék.

[link]

Érdekes hogy régen is repülő valamiket láttak, most is látják.

Most legalább tudják hogy mi az. Vagyis nem tudják...

2021. jún. 17. 19:49
 170/215 anonim ***** válasza:

169 a linket nem tölti be. Amúgy jólérzem az iróniát?

a ii.vh után kezdték bejelenteni az észleléseket.

ha vissza mehetnék az időben megkérdezném pl Vernét, hogy mondja el, de őszintén, hogy honnan szerzett ihletet a regényeihez.

2021. jún. 17. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!