Az UFÓ szkeptikusok most vajon hogy érzik magukat, hogy nagy valószínűséggel 70 éven át bohócot csináltak magukból?
Lesz vajon annyi gerinc, hogy beismerjék ezt és minimum egy bocsánatkérésre vetemedjenek?
Tudod mi a különbség a szkeptikus és a vakon mindent benyalók között?
Mindig a kételkedők vitték előre a világot. Csakis ők!
Ha nincsenek szkeptikusok, akkor a még mindig az ősember szintjén lennénk.
"Nem léteznek E.T-k ezt már az érettségizett is tudja."
Hát éppenséggel eddig biztos jelük nincs, de azért ne zárjuk ki.
"A csillagok közötti távolságok túl nagyon, nem lehet űrhajóval megtenni ezeket a száz fényéveket."
A mi technikánkkal. Ma.
"A Naprendszerben meg nincs értelmes élet"
Nos ebben van igazság. :D
"Wadmalac, te szkeptikus vagy?"
Ez így nem megfogalmazható. Abban kételkedem, amire nincs semmi kézzel fogható hiteles adat.
Amire van, azt nem kétlem.
Az UFO jelenség létezik.
Mondjuk minden ezredik jelenség, észlelés adat valós a 999 csalás közt.
Csak az semmit nem mond arról, hogy valóban mi ez és mi az eredete.
Állati kíváncsi vagyok, mi lehet.
Idegenek? Talán.
De számomra ez a legvalószínűtlenebb válasz.
És amíg az eredetre nincs jobb tény, maradok, hogy is mondjam, agnosztikus.
Ez szkeptikusság.
Már a hadsereg, kormány, titkosszolgálatok is erről beszélnek, tehát latható és érezhető, hogy nyilvánosságra akarnak hozni valamit szépen lassan, óvatosan, figyelve a lakosság reakcióit.
Ezelőtt minden egyes észlelést lesöpörtek az asztalról, mondván hamisítvány, fény jelenség, tükröződés, vagy meteorológiai léggömb.
Most már azért eléggé leszűkítették a kört. Már csak az idegen eredet van vagy a Kínai eredet. Ezek technológiák, kifejlesztett járművek, értitek végre. Ha az angol nem megy akkor lefordítom, csak szoljatok.
Ezek járművek, intelligens vezérléssel, radar által detektált, lefilmezett járművek, emberi technológiát meghaladó képességekkel.
Hát igen, az én képességeimet meghaladja a te képességed kérdező.
De mint jeleztem, te is szkeptikus vagy. Ezt folyamatosan be is bizonyítod nekünk. Kicsit gondolkodj el ezen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!