Az UFÓ szkeptikusok most vajon hogy érzik magukat, hogy nagy valószínűséggel 70 éven át bohócot csináltak magukból?
Lesz vajon annyi gerinc, hogy beismerjék ezt és minimum egy bocsánatkérésre vetemedjenek?
Nekem is volt saját megfigyelésem, ami semmivel nem magyarázható, amit ismerek. Természeti jelenség, ismert légi jármű mind kizárt.
Ezen túl nem tippelgetek semmit, mert minden tipp egyformán lehet igaz és hülyeség is.
22
Itt nem neked kell tippelgetned, megteszik azt az illetékes szervek amelyek rendelkeznek a szükséges információval, felvételekkel.
"Itt most földönkívüliekről beszélünk, mert egyértelműen technológiákról van szó, ha egyáltalán beleolvastál a belinkelt anyagba. "
Beleolvastam. Ha neked az az írás egyértelmű... Akkor más fogalmaink vannak az egyértelmű szóról.
"Orosz nem lehet mivel a II. VH után az oroszok megosztották tudásukat az amcsikkal ezen a téren és ugyanilyen megfigyelésekről számoltak be mint amit az amerikaiak tapasztalnak."
Igen. Erre írtam, hogy persze. Az oroszok megosztják az információikat az amerikaiakkal... Aha, meg az ég zöld a fű pedig kék :) Te ezt tényleg megeszed?
"Kína lehet egyedül, de hogyan lehetne, ha minden technológiát az amcsiktól koppintanak?"
"Már csak az idegen eredet van vagy a Kínai eredet."
"Csak" az amcsik nem lehetnek, ugye? Azt ugyanis nem zárta ki... Persze mint "bennfentes", ezt nyilván nem teheti meg. A hívőknek csak kell valaki, aki sejtet velük valamit, a fantázia meg csinál, amit akar. Csakhát az ellenfelek (oroszok, kínaiak, stb) meg se próbáljanak gyanakodni. Okosan csinálják.
"Ezek járművek, intelligens vezérléssel, radar által detektált, lefilmezett járművek, emberi technológiát meghaladó képességekkel."
Pontosítsunk:
Ezek járművek, intelligens vezérléssel, radar által detektált, lefilmezett járművek, az egyszerű ember által ismert technológiát meghaladó képességekkel.
"Itt nem neked kell tippelgetned, megteszik azt az illetékes szervek amelyek rendelkeznek a szükséges információval, felvételekkel."
Kár, hogy június elsején sem közölte a NASA, hogy itt vannak az idegenek. Így aztán "illetékes szervek" (kik is azok?) továbbra sem közöltek semmi ilyesmit. Úgyhogy marad a tippelgetés neked is, nekem is.
#25: És ők is csak tippelgetnek.
#26: Nos ez tényleg nem tűnik túl természetesnek, ha a leírás nem ferdít.
Vagy meg sem történt.
De mondom, én is láttam olyasmit, ami tutira nem természeti jelenség, nem repülő, nem helikopter, nem műhold, nem rakétafokozat.
Nem tudom, mi volt.
Járműnek tűnt, a fényei alapján, de mozgása miatt semelyik ismertbe nem fér bele.
Esetleg egy mai F35B tudott volna ilyet, csak nem ennyi ideig és olyan repülő meg 30 éve még nem volt.
És annak hangja lett volna a tippelt több km-es magasságból is.
Nem tudom, mi volt.
De ettől nem fogok rögtön idegenekről beszélni.
28
Miért nem? Nem is kell azt mondani, hogy egész biztosan ők voltak, de annak meg mi értelme van, hogy folyton kizárjuk mint lehetőség?
Csak a galaxisunkban van 300 millió olyan bolygó amely a Földhöz hasonló körülményeket biztosíthat az élet kialakulására. Ha pedig itt kialakult akkor másutt is kialakul, mert ez úgy fest egyik törvénye az Univerzumnak.
A galaxisok száma pedig végtelen.
A fizika tudásunk pedig pocsék, most sejtik, hogy van egy alapvető 5-ik kölcsönhatás is, a fekete anyag nem pont olyan amilyennel Einstein leírta.
Tehát a távolság egy fejlett civilizációnak nem biztos, hogy probléma.
Az a gond, hogy az ember a jelenlegi tudását mindig szentírásnak veszi, pedig a tudás sem egy végleges valami, folyamatosan változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!