Léteznek szellemek vagy kísértetek?
Igen! Engem már szállt is meg! Táltos segítségével meg lehet tőlük szabadulni,és a házat is át tudják kutatni szellem után.
A nagypapám 2 éve halt meg,és ő a húgomat szállta meg. Nem tudott aludni rendesen,minden éjjel többször felébredt...
Anya hisz az ezotériában és a homeopátiában...
És a nagypapámat is elküldte Kamillából.
azt se lehet bizonyítani h van és azt se hogy nincs....
én személy szerint nem hiszek benne...keresztény vagyok...egy pontig egyetértek a bibliával aztán már nem...sztem nincsnek szellemek...amíg én nem tapasztaltm addig engem senki nem tud meggyőzni szal...ne is próbáljatok...
Végigolvasva a topikot:
:D:D:D:D:D:D::D:D....
Attól hogy senki nem tudta még megcáfolni attól még egy kitaláció.
Kitalálhatnék hasra csapás szerűen bármekkora f@szságot is, úgyse fogja tudna meg cáfolni senki.Attól létezik? NEM!
Ez az egész a vallás f@szsága szerintem, mindenféle angyallal, démonnal meg mittudomén még mivel. Azt se értem minek vallás, középkorba oké,de hogy 21. századba is legyen ennyi birka aki bekajálja...kész röhej az egész.
Ha lesz gyerekem első dolgom lesz iskolába íratáskor hogy ki íratom hittan órákról.
Akár léteznek,akár nem,ez egy érdekes téma!Sok emberrel(köztük én is) történtek megmagyarázhatatlan dolgok.
A fantáziát mindenképpen megmozgatja,és ez ilyen "ártatlan" mértékben, hasznos!:)
A tudomány sokra képes,sok dologra fény derült,de nem mindenre!
Ahogy gondolod.
Melyik éjjel menjek hozzád?
Nem, ahogy E.T. sem létezik, a yeti sem, a lochnessi szörny sem, a medvedisznóember sem.
Abban higgyünk ami létezik:
-Cigóbűnözés
-Cigóterror
-Politikai csalások
Szerintem nem létezik.
Mert a szellem az fizikailag mi? Az nem por hanem semmi de a semmi az a képzelet szüleménye. Lehet hogy ti láttok, vagy hallotok, de én akkor se hiszem h létezik szellem ha a szememmel látom, de jó ha az ember gondolkozik azon amit nem tud pontosan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!