Tapasztaltad-e már valaha hogy a szellemek / kísértetek léteznek? Elmesélnéd?
Persze, épp az előbb zavartam le Caspert a boltba, hozzon nekem cigit :DDD
Na de viccet félretéve...volt egy eléggé érdekes kalandom 7-8 éve. A haverokkal a kistelepülésünk görögkatolikus templománál múlattuk az időt, valamikor február környéke lehetett, és nálam volt a digitális fényképezőgép, azzal ökörködtünk. Poénból lefotóztuk a templom előtt álló keresztet, és mikor a kép megjelent, valami hosszan elnyúló, elmosódott alak volt rajta, ami teljesen eltakarta a keresztet. Mikor utána csináltunk fotót, az normális volt viszont...
Lehet hogy csak cigifüst vagy lehellet került a képre, de volt még egy érdekes utójátéka. Mikor összekötöttem a fényképezőgépet a laptoppal, és átraktam a képet a laptopra, majd pedig onnan a kislemezre (akkor még használtuk), a kislemez furcsa hibaüzenetet dobott ki, amikor át akartam másolni róla a gépemre a képet. Valami "cylinder" hibaüzenet volt. Mindenesetre kivágtam a kukába, és átmásoltam egy másik lemez segítségével a képet a gépemre. Azóta is megvan.
Azért elég furcsa volt hogy pont ezt pillanatot választotta ki magának a lemez hogy meghibásodjon :)
az én új tv-m is állandóan ki meg be kapcsolat magától. megnéztem és nem volt teljesen bedugva a konnektorba.
szellemek nem léteznek, ez nem a középkor...
BlackSword te mákos:D
én is mindig megkértem a szellemidézőket, hogy küldjenek de soha senki nem akart küldeni, mert "veszélyben lehet az életem"
vagy "csak az láthatja őket, aki hisz bennük".
Szellemjárás a szomszédba
Este alszik recseg a padló (alszik akkor hogyan hallja a "szelem járást"?)
Nem hiszek a szelemekben shohasem láttam öket .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!