Tapasztaltad-e már valaha hogy a szellemek / kísértetek léteznek? Elmesélnéd?
Ez igaz...egyszer hajnal 6-kor felébredtem.Csak én voltam fennt,a házban sötét volt.A szobámmal szemben van az egy éves húgom szobája,az ajtó ki volt tárva,mert anyu esténként ki szokta nyitni.Hogy ne keltsem fel a húgomat,behajtottam.A fotelhez léptem és elkezdtem pakolni az úszáscuccom,mert aznap órám volt.Ajtónyílást hallottam,az a tipikus suhogás.Felnéztem.A húgom ajtaja ki volt tárva.Anya,ha este felsír a húgom,bemegy hozzá és ott alszik vele.Közelebb léptem.Láttam,hogy valaki,egy hosszú hajú nő ott áll az ajtónak támaszkodva.Közelebb mentem.-Anyu?-kérdeztem.De a nő is elindult és...esküszöm,nem volt arca.De megindult felém.-Anya?-kérdeztem megint,gondoltam csak a fény miatt nem látom az arcát.De ekkor meghallottam anyu köhögését az apuval közös hálójukból.Eldobtam a táskámat és rohantam anyuék szobájába,de az a női alak csak jött.Villámgyorsan felkapcsoltam a villanyt,mrie eltűnt,de a padlónyikorgást,ahogy jön,hallottam.És a hideget is,ami egyszer csak megcsapott.Azóta sosem kelet hatkor,mert ez pontban akkor történt.(tavaly volt)
vagy.
Egyik este az álmomban a nagypapám azt mondta:legyek erős,kövessem az álmaimat,ő nagyon szeret és vigyázni fog rám fenntről mindig,de most tovább kell mennie.Azt hittem rémálom volt.A nagypapám reggelre meghalt....(három éve volt)
5.-es koromba történt,de még mindig úgy emlékszek rá,mintha tegnap lett volna,pedig 4 év eltelt már! … Tél volt,délután 5-6 fele volt már az idő,én egyedül voltam otthon,mert anyum dolgozott,apum pedig nem velünk lakik! Anyunak már haza kellett volna érnie,mert 4-ig tart a munkája,de soha nem ért haza időbe,mert nem tudtak egyszer se bezárni 4-kor...Nekünk a bejárati ajtónk az egyik legbiztonságosabb ajtó,azon olyan könnyen nem lehet bejutni és kívülről csak kulccsal lehet kinyitni...Ültem bent a szobámba,néztem a tv-t és játszottam a gépen,mivel elég közel van a szobám a bejárathoz mindig hallom ha bejön valaki,hát akkor is ez volt.Hallottam,hogy valaki beledugja a kulcsot a zárba és kinyitja,majd jó erősen becsapja az ajtót.Én szokás szerint kikiabáltam,hogy 'Szia Anyu!',de semmi választ nem kaptam rá.Hallottam,hogy leveszi a cipőjét és elkezd járkálni a nappaliba,én akkor megint kikiabáltam,hogy 'Anyu te vagy az?' nem kaptam rá semmi választ,hát össze szedtem magam és kinéztem és sehol senki nem volt! Azután bementem a szobámba és hirtelen becsapodótt az ajtóm!
És ezt sajnos nem találtam ki,igaz a történet. Azóta van,hogy a szobámba mindig hidegebb van,mint a lakás többi részébe! Szóval igen is vannak szellemek! Még vannak hasonló történeteim amik szintén igazak,de talán ez az egyik ami számomra nagyon durva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!