Léteznek szellemek vagy kísértetek?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 24. 19:02
81/119 Upxlewhax válasza:
Valószínű h léteznek...csak akkor mutassák meg magukat előtted ha érzik h nem félsz tőlük..de persze vannak rossz szándékú szellemek és leszarják h félsz vagy se:D bántani nem tudnak de halálra beszaratni azt igen.. ^^ már vagy 5x láttam szellemet de nem volt semmi állt nézett én is őt és eltünt nem nagy szám..:DD ne fossatok tőlük ha rossz ha nem csak egy semmitevő lelkek..az egy dolog h látod de nem érzed és biologiailag nincs ott veled..:) ja és még vmi..ha egy házba meghal vki akárhogyan gyilkolás,baleset,betegség akármi legyen..én nem költöznék családossal olyan házba :) egy jó tipp :D
82/119 anonim válasza:
Kisértetek nem de szellemk igen
83/119 anonim válasza:
Szerintem igen! Történetem: Egyszer a tesómmal beszélgettem és annyit láttam hogy kinyílik a CD lejátszó magától (nem volt ott senki); mindenki otthon kinn volt a nappaliba és a kutyánk nézte a folyosót SENKI és SEMMI nem volt ott és nézte, szóltunk neki de nem figyelt, másodszor meg a nappalit nézte (nem volt ott senki és nem is figyelt senkire); meg még volt olyan hogy a poharak is megmozdultak! Úgyhogy szerintem léteznek szellemek.
84/119 anonim válasza:
Én is hiszek bennük, de az előttem szólónak mondom, hogy ha a kutya a semmibe bámul, és nem reagál semmire, akkor sürgősen vigyétek állatorvoshoz, mert ez az epilepszia egyik gyakori tünete. Ez a betegség nem mindig jár habzó szájjal stb. Nem ijesztgetni akarlak, csak egy tanácsot adtam. De, igen, én hiszek a szellemekben.
86/119 anonim válasza:
Szia!
Szerintem léteznek,bár még soha nem volt bebizonyítva,de nekem van pár történetem,és ezért hiszek a szellemekben.
De igazából ezt a kérdést már kb. 50-szer feltették de mindegy....
És még annyi hogy itt nem fogsz rá normális választ kapni,mert abból csak az jönne ki,hogy a szkeptikusok leszólják azokat akik hisznek a szellemekben,és után meg akik hisznek,azok is visszaszólnak,úgyhogy nem nagyon fogod megtudni ezen az oldalon.....Én is csak elmondtam a véleményem.
De a döntés rajtad áll,hogy hiszel-e bennük.
Remélem tudtam segíteni!
87/119 anonim válasza:
Szia!
Szerintem létezik szellem,mert már tapasztaltam róla...
A szellemeknek asztráltestük van.
De ha valamit látsz,lehet látomás is...
Remélem tudtam segíteni!!:)
89/119 anonim válasza:
én is hiszek bennük, még mikor kicsi voltam, volt olyan hogy az éjszaka hangokat hallottam, de azt nem tudtam honnan jön a szobámból vagy az előszobából, csak annyit hallottam hogy egy hang azt kérdezi egyfolytában hogy TE IS AZT SZOKTAD CSINÁLNI! egy az emeleteságyam mellett is láttam egy kisfiú állt... minden esetre én nem féltem csak furcsának találtam az egészet
90/119 anonim válasza:
Szerintem léteznek..mivel van már rá bizonyíték,de ez olyan mint pl. a vámpíros ügy...Van aki hisz benne van aki nem,mert ha van is bizonyíték nem biztos,hogy az igazi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!