Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Léteznek szellemek vagy...

Léteznek szellemek vagy kísértetek?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 24. 19:02
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/119 anonim válasza:
100%

Senki sem tudhatja. Akik itt válaszolnak, azok csak azt tudják mondani hogy ő szerintük vannak-e. Mindenki a saját igazát tanúsítja. Én szerintem vannak, de ez nem egyenlő azzal hogy tényleg vannak, sem azzal hogy nincsenek! A valódi igazságot senki sem tudhatja megmondani.

Szóval kedves kérdező! Neked kell eldöntened hogy hiszel e bennük, vagy sem.

2014. ápr. 14. 10:58
 92/119 anonim válasza:
73%
igen is léteznek,nálunk ott kezdődött hogy bátyám szólt nekem ijedten hogy az egyik könyv átlósan mgától lerepült a polcról, én meg csak döbbentem néztem a testvéremre, aztán, bementem a szobába, barátnőm éppen nálunk volt, és azt mondta, hogy látott egy idős bácsit és beszélt vele, s később kiderült hogy ez az idős bácsi a nagyapűm volt aki tavaly karácsony előtt 1-2 nappal meghalt,
2014. máj. 10. 09:36
 93/119 Upxlewhax válasza:
15%
Mesélek akkor én most neked (kérdező) valamit.. Ez a kérdés, csak akkor merülhet fel egy emberben, mikor fél a valóságtól és nem akarja azt elhinni.. figyelmeztetlen.. LÉTEZNEK! És ez hogy: Szellem,kísértet csúnya kifejezés.. Ők kószáló lelkek kiknek még nincs helyük a menyországban. Nagyapám 69 évesen egy megálmában, egy szellem mondta neki, hogy kocsi, kocsi, kocsi 3x ismélte ugyan azt.. ekkor papám felriadt, és azt mondta mamának: vezess. Ekkor mama nagyon megijedt, de papa csak azt hajtotta csukott szemmel: vezess.. Ekkor kinyitotta a szemét lefeküdt vissza és vissza aludt... Mamám rá 3 napra autóbalesetben halt meg.. Nincsenek összefüggések? Ekkor jön a döfi, mama elköszönt tőlem egy kellemes arc simitással, és egy halk susugással, nem ilyedtem meg, időm nem volt sírni, papa bejött és kérdezte, érezted te is? Igen.. éreztem.. szóval ennyi..
2014. máj. 21. 22:24
 94/119 anonim válasza:
81%
Létezik valami ami úgy van kitalálva, hogy az emberek soha ne tudják kézzel fogható bizonyítékokkal alátámasztani a létezését..Már a Föld létezése is hihetetlen és, hogy pont itt van élet, és, hogy pont minden egybefügg..Én ezt a szellemet valami másnak nevezném, egy olyan dolognak, amire csak akkor kapunk választ, ha véget ér az életünk, és meghalunk. Én hiszem, hogy az élet után is létezik egy ilyen csodálatos dolog, mint amiben most élünk.
2014. jún. 9. 09:25
 95/119 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem léteznek mert egyszer egy este amikor nem tudtam aludni akkor úgy éreztem mintha valami hideg szellő vagy valami megsimogatott volna. Rögtön felkapcsoltam a villanyt ami ott van az ágyam mellett.Azt láttam hogy nagyon gyorsan valami feelhagyatott bement a konyhába. Olyan sokat nem láttam belőle de illyesztő volt! A konyhába nem mentem ki mert egy kicsit féltem. Ezt tényleg nem találtam ki és szerintem léteznek de a többségük elhagyatott épületekben.
2014. júl. 6. 12:08
 96/119 anonim válasza:
78%

A szellemek semmik malyd ha démonnal találkozol össze csinálod magad.A szellemek ahoz képest ártatlan lények.Gyögynyörû napom volt ês nyugott este 10 órakkor lefeküdtem aludni éjszaka valaki szólított a nevemen és borzasztóan melegem volt mintha egy kályha melett ücsörögtem volna

Teljesen le voltam izzadva de mikor kinyitottam a szemem az ablakon bevilágító fény helyett fekete füst és árnyêkok.Mikor a másik oldalra néztem ott volt egy fekete csukjás árny és mondogatta engedj be engedj be. A szeme vörös volt és ragyogott mintha parázsból lett volna még sosem láttam ilyet.Aztán félelmebbe lemerevettem és gyorsan becsuktam a szemem.És valami furcsa mondókát mormoltam valami fényrõl valami hihetetlen enetgia járt át mintha árammal töltenênek fel és valami erõs vakîtó fény jõtt és utána mikor kinyitottam a szemem eltünt csak egy szürke folt maradt a padló szõnyegen ami készõbb kifakult mert ki lett mosva.azóta folton átjár az az energia és folyton furcsa álmaim vannak régi törtênelmekbõl ês olyan városok pusztulásárol ami most éli fénykorát.

2014. júl. 9. 20:13
 97/119 ProNexus válasza:
78%

Léteznek csak a szem nem látja. Csak akkor látja az ember amikor az a lény vagy (valami) akarja, hogy lásson.

Nézzétek meg a Ghost Adventures. Na az egy igaz való események.

2014. júl. 29. 17:41
 98/119 anonim ***** válasza:
0%
Nem akarom részletezni a dolgokat,de a lényeg az,hogy léteznek(100%).
2014. aug. 12. 14:28
 99/119 Beagle gyerek válasza:
65%
Egyáltalàn nem léteznek,mert aki meghalt az egyből felszáll a mennybe ès ne higgy senkinek
2014. dec. 5. 21:26
 100/119 Bartos Máté 2001 válasza:
100%
Én istenbe is hiszek meg a szellemekben is nekem is vannak tapasztalataim.Aki ateista az ne nézzen le minket mert mi is lenézhetjük.Igen szerintem léteznek.
2014. dec. 21. 13:49
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!