Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Léteznek szellemek vagy...

Léteznek szellemek vagy kísértetek?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 24. 19:02
 61/119 anonim válasza:
95%

A szellemek nem tudnak, úgy beszélni, mint mi, földi halandók,ezért nincs is akadály, hogy most hogy beszéljen velünk, magyarul, vagy japánul.Egyszerűen amit ők éreznek, azt vetítik ki felénk.Nem beszélnek, hanem mutatnak dolgokat, amikről azt akarják, hogy tudjunk róla.Itt jön a képbe, a fehérzaj.Nem tudom, hogy hallottam-e már, de elképzelhető, miután a párom meghalt.

Aki meg hülyeségnek tarja a fehérzajt, az nem is hallott még az iskolában, a színeztézia fogalmáról? Mert nem elképzelhetetlen, hogy létezik.

2010. nov. 14. 17:57
 62/119 anonim válasza:
26%

Igen léteznek.És ez a szkeptikus embereknek szól...

Hol a bizonyíték,hogy nincsenek??Mindig ezt kérdezik van rá bizonyíték.Na és arra,hogy nincs?Arra bezzeg nem gondoltatok mi???

2011. jún. 17. 19:52
 63/119 anonim ***** válasza:
95%
Ó, nekik annyi bizonyíték elég, hogy nem látni őket. :) Mert ugye amit nem látunk durva anyagból formált szemünkkel, az nem is létezik. :) (Mondják ők.)
2011. jún. 18. 00:12
 64/119 aranybogar válasza:
96%
nem tudom biztosan,hogy ha leteznek de velem tortent tobb esemeny.az elso az volt,hogy egyik szobaban keresgeltem a ruhaim es a szekrenybol kopogtatasokat hallottam,a masodik,hogy arnyekot lattam elmozdulni es csak egyedul voltam otthon,es a harmadik pedig az ejjel volt,hogy valaki kinyitotta az ajtot es ott allt,de meg van egy negyedik is amelyik ugyan az ejjel tortent,bezartam az ajtom kulcsal es az ajtoba hagytam.reggelre a kulcsom az iroasztalomon volt.nagyon megijedtem es nem tudom,hogy ezek most,hogy vannak hogy tenleg szellem volt vagy csak kepzelodok?segitsetek pls.
2011. jún. 20. 13:11
 65/119 anonim ***** válasza:
96%
Nem hiszem, hogy képzelődsz. Ilyen sötét árnyat én is láttam már a szemem sarkából az ajtóm előtt gyorsan elsuhanni, illetve én is hallok zajokat. Bár én tudom, hogy ez a ház tele van szellemekkel, főleg a szobám. Éjjel mindig érzem a jelenlétüket. Ezen kívül tegnap csak úgy kíváncsiságból a telefonomat éjjelre 1 órára beállítottam hangfelvételre. Mind az 1 órát nem hallgattam végig, de az első percnél valami nagyon furcsa, beszéd szerű valami hallatszik rajta. Belassítottam a felvételt, s teljesen mintha azt üzenné, hogy "Help me!" Ha gondolod, kivágom azt a részt, és elküldöm neked, s mondj róla véleményt. :)
2011. jún. 21. 01:50
 66/119 anonim válasza:
89%
Én tényleg nem szeretnék senkit se leszólni meg semmi, de én éltem át nagyon furcsa és hátborzongató dolgokat amik 10000%, hogy nem lehetnek véletlenek. Magyarázni is lehet, hogy léteznek szellemek. De aki nem hisz az nem hisz, aki pedig hisz az hisz, egyszerű tény. (:
2011. júl. 3. 18:22
 67/119 anonim ***** válasza:
77%
Eeegennnn
2011. aug. 15. 19:01
 68/119 anonim ***** válasza:
14%
fagyi nyámi!:)
2011. szept. 3. 07:47
 69/119 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem is léteznek szellemek ,de azok nem maradhatnak a mi világunkban!Nemhiszem, hogy valóban szellemek lettek volna amit az előttem lévők leirtak, hanem inkább csak az agyunk űz tréfát velünk,,,illetve csak beképzeljük őket...

Gondoljunk bele ha minden ténylegesen léteznének szellemek és nem mennének el a földről, nem lenne nagyobb hangzatja?

Akkor mindenkit kisértenének ..kopogtatnának :D

És akkor már több miliárdan lennének köztünk és akkor senki sem félne a haláltól, ha tudná, hogy ugyis csak a földre kerül és korlátlan szabatság és mozgástérrel és emberi korlátok nélkül!

2012. jan. 12. 12:47
 70/119 Soul24 válasza:
49%
hát nem tudom ti mithisztek de ezek a feltételek is valamnek az elképzelései.
2012. ápr. 11. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!