Léteznek szellemek vagy kísértetek?
A szellemek nem tudnak, úgy beszélni, mint mi, földi halandók,ezért nincs is akadály, hogy most hogy beszéljen velünk, magyarul, vagy japánul.Egyszerűen amit ők éreznek, azt vetítik ki felénk.Nem beszélnek, hanem mutatnak dolgokat, amikről azt akarják, hogy tudjunk róla.Itt jön a képbe, a fehérzaj.Nem tudom, hogy hallottam-e már, de elképzelhető, miután a párom meghalt.
Aki meg hülyeségnek tarja a fehérzajt, az nem is hallott még az iskolában, a színeztézia fogalmáról? Mert nem elképzelhetetlen, hogy létezik.
Igen léteznek.És ez a szkeptikus embereknek szól...
Hol a bizonyíték,hogy nincsenek??Mindig ezt kérdezik van rá bizonyíték.Na és arra,hogy nincs?Arra bezzeg nem gondoltatok mi???
Szerintem is léteznek szellemek ,de azok nem maradhatnak a mi világunkban!Nemhiszem, hogy valóban szellemek lettek volna amit az előttem lévők leirtak, hanem inkább csak az agyunk űz tréfát velünk,,,illetve csak beképzeljük őket...
Gondoljunk bele ha minden ténylegesen léteznének szellemek és nem mennének el a földről, nem lenne nagyobb hangzatja?
Akkor mindenkit kisértenének ..kopogtatnának :D
És akkor már több miliárdan lennének köztünk és akkor senki sem félne a haláltól, ha tudná, hogy ugyis csak a földre kerül és korlátlan szabatság és mozgástérrel és emberi korlátok nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!