Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Léteznek szellemek vagy...

Léteznek szellemek vagy kísértetek?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 24. 19:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/119 anonim válasza:
92%
Nekem is pont ez van! Olyan, mintha becsuknád a szemed, és vki elmenne melletted, megérzed! Én még nem láttam, deh elég sokx éreztem, h vki közeledik felém..
2009. ápr. 4. 17:04
 42/119 anonim válasza:
98%
Csak annyit mondok: EVP. keressetel rá a googleban.
2009. júl. 23. 12:36
 43/119 anonim válasza:
89%
Igen vannak, a jelei: recsegő bútorok,recsegő padló,gyenge szellő a szobában!
2009. aug. 6. 17:38
 44/119 anonim válasza:
98%
jajj ne is emlitsd az EVP-t.ettől a röviditéstől a szőr is feláll a hátamon.Szerintem nagyon félelmetes a fehérzaj.Istenem csak soha meg ne haljam.
2009. okt. 28. 19:00
 45/119 anonim válasza:
98%
Léteznek!Körülbelül 2 éve lehetett!Aznap volt amikor beköltöztünk a csházba.Én a felsö emeleten voltam a szüleimék az alsóban.Anyám szinte minden este halotta a lépteket a szobába,meg zajokat stb... Ismert ilyen szellemekkel foglalkozó nőt aki azt tanácsolta neki hogy lisztet szorjon a földre íyy kitudja derinteni hogy valóban járkál valaki vagy nem?!Én akkor kiröhögtem mind a kettöt,Mutert féltettem mert azt hittem dilis lett de közben nem... oda szorta a lisztet ahova kevésbé jártunk ...és 1-2 nap mulva megjelentek a lábnyomok a liszten .....alig hittem el , előszőr én sem hittem benne de ez egy megmagyarázhatatlan dolog!Szerencsére már nem abban a házban lakunk! :)És már minden jó!
2009. dec. 25. 20:24
 46/119 anonim válasza:
97%

nemtudom hogy léteznek-e.

szerintem igazából vannak,de ezt szerintem sosem tudjuk meg. ha hiszel bennük,hiszel, ha nem akkor nem.

mindenki maga dönti el.

youtube-on is rákerehetsz ghost video-ra.én azt tettem,és vannak olyanok,amik igazán megdöbbentettek. a ghost pictures-re is nuygodtan lehet rákeresni,de én azokban azért nem hiszek annyira, mert azt egy képszerkeztővel is meg lehet oldani.

én hiszek bennük,de ez csak az én vélemyényem.

2010. febr. 7. 12:57
 47/119 anonim válasza:
98%

Én már idéztem szellemet a barátnőimmel. Legeső alkalommal mintha egy világ dőlt volna össze bennem, mivel nem akartam elhinni... egyszerűen képtelem voltam rá. De azután fél évvel újra megpróbáltuk és akkor már nem voltam rosszul sőt úgy fogtam fel, hogy végre válaszokat kapok arra, hogy tulajdonképpen mi történik a halál után... és válaszoltak.

(egyébként mi azt a féle módszert használjuk mint Amerikában a táblázás csak mi papirral és üveggel csináljuk) Szóóval igen, vannak sőt...

2010. febr. 10. 18:24
 48/119 anonim ***** válasza:
98%

igaza van a harmadik válaszolónak és aki nemhiszi el majd egyszer mmegtapaztalod

ha nem akkor pedig ne higgyél bennük de léteznek nem számít hol láttad ha csak nem kapcsolódik az a hely a halotthoz

2010. febr. 10. 21:09
 49/119 anonim ***** válasza:
96%
igen mi is idéztünk és ez halálos is lehet nekünk egy hajszálon múlt az életünk ugyanis gonosz szellemet idéztünk
2010. febr. 10. 21:16
 50/119 anonim ***** válasza:
94%
2010. febr. 12. 11:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!