Léteznek szellemek vagy kísértetek?
Aki azt írta hogy nem létezik, az honnan tudja???
Én hiszek abban, hogy a lélek nem hal meg és visszajár. Tudom hogy vannak.
A sógorom kisfia 3 éves. A dédmamája még a születése előtt meghalt. Most ott laknak az ő házukban. Soha nem beszéltek neki semmilyen dédiről, képek sincsenek kint róla, a szekrényekben nem éri el a régi fényképeket.
Egyik reggel azzal ment oda az anyukájához, hogy éjjel odament hozzá egy néni, megsimogatta, és azt mondta neki, hogy ő a dédimamája. Elmondta, hogy nézett ki, ami teljesen stimmelt a valósággal. És azt mondta, hogy nem álmodott,hanem LÁTTA. Egy 3 éves gyerek nem hiszem, ogy filmekből, a kultúrájából vagy a saját fantáziájából merítene ilyeneket, én hiszek neki, hogy tényleg látta. Ha nem szellem volt, akkor valami más természetfeletti dolog, amiről ismét lehetne egy vitát nyitni, hogy létezik-e.
Hi!
A szellemtevékenységek helyszínén végzett mérések alapján kimutatható, hogyha két különböző energiaszinten lévő elektromágneses mező (EMM, GMM) határán vagyunk, és egyikből a másikba haladva az energialöket 10[mG/m] (miligauss pro méter) ill. a pozitív v. negatív ionsűrűség meghaladja a 2000 köbcentit, akkor nagy rá az esély, hogy ilyen jelenséggel találkozzunk. Bizonyos mértékű korreláció a szellemtevékenység és az elektromágneses intenzitás között van, de ez nem magyarázat rá!
Azok akik tamadva azt mondjak nem letezik, megfigyeltem, felnek a megfoghatatlantol.
S vannak akik mast gondolnak es elfogadjak masok velemenyet.
En valaszoltam az elozo "oldalon". En tudom, hogy vannak.
S nem felek toluk. Pedig rosszal is talalkoztam mar es az nem volt egy felemelo erzes.
Azt nem ertem mifele szellemek megjelenese tartozhat a kulturankhoz...szamomra nincs osszefugges.
A b.nomek egy kozel 100 eves hazban laknak a kisfia tobbszor mondta, hogy van fenn az emeleten valaki...es 2 honappal ezelott nekem megjelent. Azt hittem rosszul latok! Kek ruhaban egy fiatal szep arcu no lebegett vegig a nappalin. Mikor eszbe kaptam, o is eszbekapott es hirteloen sebesseggel eltunt. A b.nomnek nem mertem mondani, hogy lattam valakit de tudom, a kisfia igazat mondott. Hamarosan koltoznek majd akkor....
Itthon azonban boldogan mondtam a ferjemnek, hogy mit lattam o meg sikitofraszt kapott.
Megmagyarazhatatlan es megegyszer: fantasztikus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!