Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Léteznek szellemek vagy...

Léteznek szellemek vagy kísértetek?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 24. 19:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/119 anonim válasza:
84%
mondom hogy léteznek,amikor meghal vki akkor csak a test hal meg de a lélek vagyis a szellem örökké él... én már kommunikáltam szellemmel először és utoljára ...
2008. ápr. 25. 22:00
 12/119 anonim ***** válasza:
86%

Aki azt írta hogy nem létezik, az honnan tudja???

Én hiszek abban, hogy a lélek nem hal meg és visszajár. Tudom hogy vannak.

2008. ápr. 25. 22:02
 13/119 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem létezik, én sokszor érzem, ha más is jelen van valahol, olyan, akit nem lehet látni. Egyszer egy sráccal összejöttem egy buliban, nála aludtam és reggel még aludt, én meg csukott szemmel feküdtem, jól esett pihenni, és állandóan olyan érzésem volt,hogy valaki ki-be járkál a szobában, pedig nem volt ott rajtunk kívül senki. Később kiderült, hogy a család, aki előtte lakott ott, szóval ők mind ott is haltak meg, ráadásul egyszerre, mivel gyilkosság volt.
2008. ápr. 25. 22:35
 14/119 anonim válasza:
85%
én hiszek az ilyenekben és aki azt mondja hogy nincsenek szellemek az hazudik,mivel 100% hogy vannak...én láttam már róla bizonyitékot is ami erősen azt mutatta h vannak szellemek,na mindegy erről nem akarok beszélni
2008. ápr. 26. 11:39
 15/119 anonim ***** válasza:
94%

A sógorom kisfia 3 éves. A dédmamája még a születése előtt meghalt. Most ott laknak az ő házukban. Soha nem beszéltek neki semmilyen dédiről, képek sincsenek kint róla, a szekrényekben nem éri el a régi fényképeket.

Egyik reggel azzal ment oda az anyukájához, hogy éjjel odament hozzá egy néni, megsimogatta, és azt mondta neki, hogy ő a dédimamája. Elmondta, hogy nézett ki, ami teljesen stimmelt a valósággal. És azt mondta, hogy nem álmodott,hanem LÁTTA. Egy 3 éves gyerek nem hiszem, ogy filmekből, a kultúrájából vagy a saját fantáziájából merítene ilyeneket, én hiszek neki, hogy tényleg látta. Ha nem szellem volt, akkor valami más természetfeletti dolog, amiről ismét lehetne egy vitát nyitni, hogy létezik-e.

2008. ápr. 26. 13:11
 16/119 tade válasza:
94%
A 3. hozzaszolo vagyok....en meg halottakkal almodom...pl egy tortenet a sok kozul...nagymamammal almodtam...hogy nala voltam es kinnt ultunk a verandan es azt meseltem nekem, hogy mennyire sajnalja, hogy nem lehetett melletunk amikor felnottunk (ugyanis 9 eves voltam mikor meghalt...mo9st 24 vagyok) es, anyum (lanya) felol erdeklodott, hogy hogy van, mi ujsag vele, a tobbi unokajaval...milyen most az elet, mit csinalok....stb....mikopr mindent elmeseltem a mamamnak ami az elmult 15 evben tortent velem es csaladommal...azota nem almodtam a nagymamammal...es ugyanez van minden meghalt ismerosommel...halaluk vagy az utan egy bizonyos idovel megjelennek almomban erdeklodnek, majd amikor megkapjak tolem a valszt tobbet nem jelentkeznek....viszont nem erzem reggelente furan magam sot jo erzes, hogy hozzam fordulnak segitsegert...es ez olyan jo erzes.....nem lehet megmagyarazni
2008. ápr. 26. 15:17
 17/119 anonim válasza:
89%
Szellemek már pedig vannak!! Amíg nem találkoztam velük én sem hittem benne! Megértem azokat, akik kételkednek. Sajnos én közelebb is kerültem hozzájuk, mint kellet volna! Láttam is őket, és beszéltem is velük! Olyan dolgokat is megtudtam tőlük, amire magam soha nem jövök rá!
2008. ápr. 26. 15:18
 18/119 anonim válasza:
96%
én személy szerint hiszek bennük,láttam és éreztem már.csak egy dolgot nem értek,ha valaki hisz illetve nem hisz ezekben a "lényekben" miért kell egyből nekiesni a másiknak?nem kell harcot vívni egymással hiszen ez nem egy tény amit minden élőnek el kell fogadnia...aki szerint létezik ezt vallja,aki szerint nem az azt vallja.és visszatérve a létezésükre,igen vannak akik látják őket vagy ütköznek megmagyarázhatatlan dolgokba,amit a szellemek csinálnak,valósznű így akarnak kommunikálni,jelezni.(ismétlem ezt az vegye magára,aki hisz benne,nemvagyok kíváncsi a hitem miatt lenéző emberek felháborodott véleményére...mondja ki mit gondol de ne megvetően,sértően)
2008. ápr. 26. 16:36
 19/119 anonim válasza:
64%

Hi!

A szellemtevékenységek helyszínén végzett mérések alapján kimutatható, hogyha két különböző energiaszinten lévő elektromágneses mező (EMM, GMM) határán vagyunk, és egyikből a másikba haladva az energialöket 10[mG/m] (miligauss pro méter) ill. a pozitív v. negatív ionsűrűség meghaladja a 2000 köbcentit, akkor nagy rá az esély, hogy ilyen jelenséggel találkozzunk. Bizonyos mértékű korreláció a szellemtevékenység és az elektromágneses intenzitás között van, de ez nem magyarázat rá!

2008. ápr. 26. 17:54
 20/119 anonim ***** válasza:
96%

Azok akik tamadva azt mondjak nem letezik, megfigyeltem, felnek a megfoghatatlantol.

S vannak akik mast gondolnak es elfogadjak masok velemenyet.

En valaszoltam az elozo "oldalon". En tudom, hogy vannak.

S nem felek toluk. Pedig rosszal is talalkoztam mar es az nem volt egy felemelo erzes.

Azt nem ertem mifele szellemek megjelenese tartozhat a kulturankhoz...szamomra nincs osszefugges.

A b.nomek egy kozel 100 eves hazban laknak a kisfia tobbszor mondta, hogy van fenn az emeleten valaki...es 2 honappal ezelott nekem megjelent. Azt hittem rosszul latok! Kek ruhaban egy fiatal szep arcu no lebegett vegig a nappalin. Mikor eszbe kaptam, o is eszbekapott es hirteloen sebesseggel eltunt. A b.nomnek nem mertem mondani, hogy lattam valakit de tudom, a kisfia igazat mondott. Hamarosan koltoznek majd akkor....

Itthon azonban boldogan mondtam a ferjemnek, hogy mit lattam o meg sikitofraszt kapott.

Megmagyarazhatatlan es megegyszer: fantasztikus!

2008. ápr. 26. 18:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!