Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Léteznek szellemek vagy...

Léteznek szellemek vagy kísértetek?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 24. 19:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/119 anonim válasza:
90%
második válaszoló: láttál már atommagot? neem? mégis van!
2008. máj. 5. 19:03
 32/119 anonim válasza:
71%
nem mondom hogy nincsnek, mert nincs bebizonyítva, és talán tévedek. De nem hiszem hogy léteznek. Amit nem látok, vagy nem bizonyítható, abban nem hiszek, elég materialista felfogású vagyok, ezért gondolkodom így. Persze attól függ mit nevezel kísértetnek, vagy szellemnek.
2008. máj. 18. 17:19
 33/119 anonim válasza:
92%
tényleg nem lehet tudni hogy vannak-e vagy sem.. amig nem tapasztaltad addig persze h kételkedsz benne. de kitudja mi lesz.. én nem hiszek benne, addig amig én át nem élem.. de nem kételkedek azért benne
2008. jún. 2. 22:30
 34/119 anonim válasza:
38%
:D Ennyi retardáltat egy helyen csak vidámvasárnapon látni. Aki azt írta nem hisz benne, az habzó szájjal lepontozták. Aki meg azt mondta konkrét bizonyítéka van és 100%, hogy léteznek, ez tény az meg 100%-os. Mi ez óvoda? Ennyi naiv idiótát már külön létesítményekben kéne mutogatni, mint az emberi hülyeség teljes betetőzését és konzerválni őket az utókornak, hogy ilyen is van. Nem csoda, hogy a szélhámosok gazdagodnak meg mindig, a becsületes ember meg örül, ha normális színvonalon él, ha ennyi debil van akik a legolcsóbb trükknek is bedőlnek.
2008. dec. 13. 18:32
 35/119 anonim válasza:
90%
Léteznek szerintem,de az biztos,ha meghalunk,akkor megtudjuk,hogy hogyan is van ez...
2008. dec. 25. 18:48
 36/119 anonim ***** válasza:
98%
Én nemtudom.Sosem hittme bennök annyira,igazából nem foglalkoztatott a téma hogy vannak e vagy nincsenek,ez uygsem derül ki konrkétan.Viszont egy történetet had osszak meg veletek,nem találtma ki hiszen névtelen az oldal.Egyszer egyedül voltam itthon,feküdtem az ágyon és tvztem.Nem volt nyitva sem az ablak,sem az ajtó,télen történt.az ágy mellett nem messze volt egy üres üveg,ami nem egyszerüen,eldőltt,szabályosan elvágódoott,mintha belerugna egyet az ember.persze beszartam:D ki is szaladtam a szobábol legközelebb már csak a kutyával mentem vissza aki leült meredten bámult vmire és ugatott.Nem tudom mi volt az,lehet van ennek akármilyen tudományos magyarázata,de ez engem nagyon megrémitett.Másik történet az egyik barátnőmnél ültünk a teraszon,hallottunk egy nagy puffanás.Az óra leesett a tv tetjéről ami még valahogy el is képzelhető,de hová? kb 3-4 méterrel távolabb,kb a szoba közepére esett.
2008. dec. 25. 20:41
 37/119 anonim válasza:
94%
Sztem igen!! mikor meghalt a mostohaapám 3-4 hónapig szinte minden zenélős játék tesómnak éjfél körül megszólalt, meg tárgyak estek le a szekrény tetejéről, meg ilyesmik... eleinte nagyon megijedtem, deh miután olvastam ilyenekről, már megszoktam, h mik történnek ilyenkor... és miután letelt ez a 3-4 hónap, már semmi nem történt..
2009. márc. 1. 16:28
 38/119 anonim válasza:
79%
én meg lehet érdektelennek tűnök de ezer bajom is nagyobb, még nem gondoltam erre hogy lehetnek-e vagy nem de még nem is láttam.
2009. márc. 23. 00:31
 39/119 anonim válasza:
34%
ennyi erővel az időt se látom még is van...és miért? mert hülye emberek kitalálták maguknak...úgy kell nekik az összes többivel együtt, vallás, istenek, szellemek...stb
2009. márc. 23. 00:33
 40/119 anonim ***** válasza:
94%
Hát..mindenki csak addig szkeptikus,amíg nem történik vele is valami ép ésszel fel nem fogható..én például hiszek bennük,de jó páran azért hülyének néznek,ha ilyen témában elmondom a véleményem/pár történetem..na ha már itt tartok,akkor elmesélek egyet..szóval:testvérem szobája itt van az én szobám mellett..és éjjel(11 körül) hallottam,hogy valaki/VALAMI belerúg a székébe..nézek mivan aztán neteztem tovább..az ajtó itt van a gépem mellett,és ilyen üveges ajtó,az a rücskös fajta üveg van benne..na és azon látom,hogy valamiféle fehéres kéz a kezét végighúzza rajta a körmét :D természetesen hanghatással is járt..de valahogy tudtam,hogy nem kell félnem.Nem hinném,hogy tesóm volt az a móka Miki,mivel semmiféle léptet nem lehetett ezután hallani..ezután csak néztem mivan,eléggé meglepődtem,mert ilyen még nem igazán történt.Eztán kimentem,és volt vagy -1 fok a lakásba,pedig sehol semmi ablak nem volt nyitva,külön ellenőriztem :D Aztán visszajöttem a szobába,és olyan hang volt, mintha bátyám ágyán(igen,egy szobába vagyok vele,és nem volt itthon.)valaki felhúzott térddel ült volna,és a lábát kinyújtja az ágyon :D De valahogy nem féltem,tudtam,hogy nem kell..egyébként ebben a lakásban nem egyszer történtek már megmagyarázhatatlan dolgok.De már hozzájuk szoktam..és nem egyszer volt olyan,hogy éreztem a jelenlétet..
2009. ápr. 3. 16:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!