Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Léteznek szellemek vagy...

Léteznek szellemek vagy kísértetek?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 24. 19:02
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/119 anonim ***** válasza:
3%

2017. márc. 8. 11:11
 112/119 anonim válasza:
87%

Először is, igen, LÉTEZNEK!

Másodszor, bizonyított tény, hogy az ember lelke ki tud szállni a fizikai értelemben vett testéből.

Harmadszor meg, egyszerű fizika az egész, amit már általános iskola 6.osztályban megtanult mindenki: az energia NEM vész el, csak ÁTALAKUL!

(Testvérem súlyos beteg volt, 40 fokos lázzal, fuldoklott,amikor egyik pillanatról a másikra megpillantotta,a saját szemével látta a már 3 éve meghalt Dednagymamánkat. És igen, Hittem neki. Azóta is emlegeti, pedig ennek már 2 éve..)

2017. okt. 19. 16:45
 113/119 anonim válasza:
100%
Léteznek.
2021. okt. 31. 20:49
 114/119 anonim ***** válasza:
100%
hogyne, igen
2022. jan. 11. 09:14
 115/119 anonim ***** válasza:
100%
Tudnék mesélni bőven történeteket róluk, igen. Léteznek.
2023. febr. 19. 01:31
 116/119 anonim ***** válasza:
100%
Igen. 2008 óta, amióta a kérdést kiírtad, bizonyára már sokkal találkoztál.
2023. szept. 15. 15:14
 117/119 anonim ***** válasza:
Ha látnék egyet, nem biztos hogy bepis lnék, vagy bes arnék, és elájulnék ijedtemben. Egyáltalán nem biztos!
2023. szept. 15. 15:32
 118/119 anonim ***** válasza:

Vannak, és teljesen normális, hogy léteznek, semmi különös nincs benne, én erről csak egy szokásomat szeretném elmesélni...

Nos, minden évben a halottak napján az emberek kivonulnak a temetőkbe és gyertyát gyújtanak, nos én azt olvastam egy régi könyvbe, hogy azért van a gyertya, hogy azon a napon a halottak szellemei visszatérnek meglátogatni az élőket...

Ezt én úgy értelmeztem, hogy ha a szellemek hazajárnak, akkor jobb szeretnék, hogy a régi otthonukban legyen a gyertya, vagy legalább is ott, ahol az lakik, akihez visszajönnek, ezért én minden évben, halottak napján este meggyújtok egy mécsest és a nappalimban elhelyezem, érdekes élményekben gazdagok szoktak lenni azok a napok, hihetetlen, de elképesztően furcsa dolgok szoktak történni...

Igazán érdemes kipróbálni, ezáltal győződtem meg róla, hogy szellemek igen is vannak.

2024. máj. 24. 23:58
 119/119 anonim ***** válasza:

Életemben eddig két ilyesmin voltam, az első egy asztaltáncoltatás volt, de ott túl sokan voltunk (a fél osztály), és én nem ültem az asztalhoz. Tény, hogy le-föl járt a lába, és kopogott is, bár egy srác utólag bevallotta, hogy ő próbálta befolyásolni. Viszont az is igaz, hogy eleinte eltalálta "az asztal" hogy hány gyufa van a dobozban, él-e még akárki nagymamája, stb,stb, és aztán adott néhány rossz választ, majd nem mozdult, és mikor megkérdezték, mi a baj, az eldöntendő kérdéseke kikopogta, hogy nem akar válaszolni, mert valaki olyan ül ott, aki nem hisz benne...brrrr itt azt hiszem abbahagytuk az egészet.

A második alkalom egyetemen volt, hajnalban egy füstös koliszobában, könyv, kulcs, kötél vagy efféle kellékekkel. Ott már én is tartottam az ujjammal a kulcsot, és tényleg magától fordult, mégpedig egyszer olyan hirtelen és nagy lendülettel, hogy kiesett a kezünkből (azaz lecsúszott az ujjunkról) .. azt hiszem azt kérdeztük, hogy ő rossz szellem-e.

Szóval, bár egyik sem volt igazán félelmetes élmény, megmaradt bennem utánuk egy kis szívdobogás és a növekvő kíváncsiság.

2024. máj. 25. 00:13
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.