Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Léteznek szellemek vagy...

Léteznek szellemek vagy kísértetek?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 24. 19:02
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/119 anonim ***** válasza:
97%
Erről mindenkinek más véleménye van.
2014. dec. 29. 10:21
 102/119 anonim válasza:
95%
Léteznek. Nem bizonyitotta ugy senki de egyszer ultem otthon egyedul. A kutyam a kanapen es pedig a fotelben ultem a taviranyito a kutya mellett es egyszer csak hizzam repult hat jol beszartam:D:D
2014. dec. 30. 20:52
 103/119 anonim válasza:
85%

én nem hiszek benne de viszont 12-13 évesen apum elküldött templomba és nagyon hamar odaértem .

Nyitva volt bementem de nem volt senki,teljesen üres volt. Leültem és pont keresztet akartam vetni és akkor magátol lekapcsolt a lámpa és valami morgó hangot hallotam és a zászló (nyár volt)

elkezdett lobogni.Kisfiú ésszel elkiabáltam magam hogy mutasd magad akárki vagy!(azthittem valamelyik barátom szórakozik velem)erre éreztem hogy áll mögöttem valaki erre megfordultam és eltünt az érzés.Kimentem és kint sem volt senki.

Ha nem léteznek szellemek akkor kérdem én ez mi volt?

2015. ápr. 17. 15:26
 104/119 anonim ***** válasza:
100%
igen
2015. okt. 22. 14:46
 105/119 anonim ***** válasza:
67%
Persze h léteznek. Miért ne letezhetnenek
2015. okt. 31. 13:49
 106/119 Jorge Lorenzo válasza:
83%

Sziasztok !

Most elmondok nektek pár dolgot ! Először is a Biblia hülyeség! Másodszor! A szellemeket ne olyannak képzeljétek el mint a filmekbe... Valószínűleg ezért nem hisztek benne! A szellem egyenlő a lélekkel! Esetleg látni akkor láthatsz ilyet ha mély álomból hirtelen felébredsz mert abban a percben a lelked egy egészen más helyen van, miközben te alszol! Tehát a lélek vándorol! Most ezen ne azt hidjétek hogy akkor mindenki szellem 😃 csak gondoljátok át logikusan! Az agy sok mindent képes eléd vetíteni, amit más tényezők befolyásolnak, mint pl a lélekvándorlás! A bibliára visszatérve! Van benne logika de ha szerintetek nincsenek kísértetek!!!!! Hangsúlyozom kísértet nem pedig szellem!akkor miért hisztek annyira a bibliába??? Szellem jelenségeket már sokan tapasztaltak de isten jelenlétét még senki! Ennyit a bibliáról! Jártas vagyok még sok ilyen úgymond természetfeletti dolgokban! Ha kérdésed van irj ide üzenetben! Nekem ez a úgymond hobbim! Kutakodok dolgok után! Lenéző , bunkó emberek kíméljenek! Én se bántottam ,néztem le senkit!

2015. nov. 27. 21:32
 107/119 anonim válasza:
100%
Szellemek..ez eleg csunya kifejezes. Szkeptikusnak is lehet ĺenni..ez termeszetes dolog. De tudod mikor nem leszel szkeptikus? Amikor a tuloldalrol nezed a csaladod. Kiskorom ota latom oket. 10 eves koromig beszelgettem is dedimmel, azota nem szolnak hozzam csak megjelennek. Nem muszaj ezekben hinnj mindenkinek..a tuloldalrol majd elhiszi 😊
2016. jún. 3. 10:49
 108/119 anonim válasza:
100%

szerintem nem leteznek.

a lelek maga a test,ha valaki meg hal erzek szervei es a agy mukodese leal akkor a lelek hogy tudna gondolkozni es cselekedni??

szelem idezesnel elo jon egy szellem kerdezunk valamit tole magyarul o hogy tudja mit kerdeztunk?meg tanult tobb nyelven?? :)

2016. júl. 12. 12:06
 109/119 Játékos Gamer válasza:
72%

Gyerekek Ha nem láttál nem biztos hogy nincsnek ottmikor napaliba vok akadozik a vilany meg magátol fölkapcsolt a wc vilanya.

Szellemek léteznek a legjobb dolog hogy a legtöbb jo szellem kevés a rosz szellem de azok általába ijesztgetnek..

És mégegyszer ha nem látad nem biztos hogy nem élnek mert láthatatlanok taalán azért. De mindegy

2017. febr. 5. 11:47
 110/119 anonim ***** válasza:
62%

2017. márc. 8. 11:10
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!