Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Léteznek szellemek vagy...

Léteznek szellemek vagy kísértetek?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 24. 19:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/119 anonim válasza:
95%
Léteznek, annyi különbséggel,hogy nem szellemeknek és kísérteteknek hívják őket. Az emberek lelkei, egyes módszerekkel Te is kiszabadulhtasz a testedből. (nem örökre, és nem az öngyilkosságra gondolok)
2008. ápr. 27. 12:33
 22/119 anonim válasza:
76%
Mi van a reinkarnációval?
2008. ápr. 27. 12:37
 23/119 anonim válasza:
94%
Ha elhiteted magaddal, tényleg vannak, ha nem vagy rá fogékony, akkor nincsenek. Ez saját tapasztalat. Pár éve még eléggé érdekelt a mágia, akkoriban volt szerencsém halott rokonaimhoz és még ki tudja kikhez. Egyszer velünk is történt egy érdekes sztori, dédmamám meghalt már 10 éve, velünk lakott, és nagyon utálta az idegeneket a házban. Hosszú a sztori, nem mesélem el az előzményeket, csak annyi a lényeg hogy volt egy ismerősöm (akiről később kideülrt hogy csak a hasznunkat akarta) aki egyedül maradt a lakásunkban, és sírva telefonált rám, hogy azonnal jöjjek haza mert látott egy alakot, és azt érezte neki azonnal le kell lépnie, mert nagyon félt, pedig nem egy lerobbant erdőszéli kastélyban lakunk:) A dédimmel sosem találkozott, és képről sem látta, sőt nem is tudott róla, mégis leírta a külsejét. Ezidőtájt nagyon hittem az iylen dolgokban, és belemerültem, könyveket olvastam, sok hasonló ismerőst szereztem. Amikor már ott tartottam, h éjjelente a félelemtől nem bírtam elaludni, vagy csak sírva általában reggelre, azt mondtam elég, én nem foglalkozok többé a túlvilággal. Aztán gyógyszeres kezelést kaptam, és a családom és a pszihológusom hatására teljesen eltávolodtam, és azóta sem foglalkozok iylen dolgokkal. Sikerült magamt olyannyira beforgatni ilyen dolgokkal, hogy a végén már nem tudtam megkülönböztetni a valóságot a haluciációkkal. Azóta egy "szellemmel" sem talákoztam, enyhe jeleket kaptam, de nem foglalkozok velük, mert nem akarom hogy rámenjenek az idegeim. Pár ismerősöm, akik anno barátaim voltak, még mindig ilyen körökben mozognak, de én már nem beszélgetek velük erről. Egy barátom megmaradt közülük, ő úgy véli, hogy a kapott jeleket kell felhasználni, és ez segít neki alakítani az életét, úgy képzeli el, mintha valami láthatatlan mankó lenne. Szerintem nem éri meg bolygatni a túlvilágot, csak ha nagy erősnek érzed magad, én nem voltam az. :S
2008. ápr. 27. 13:39
 24/119 anonim válasza:
64%

A Biblia arról beszél, hogy az ember maga a lélek (I. Mózes 2:7). Semmi olyasmiről nem beszél, hogy az embernek a halála után lenne egy bolyongó, tudatos valami a testén belül, amely a halál után felszáll istenhez vagy bolyong. Ebből arra a következtetésre lehet jutni, hogy olyan, mint halottak szelleme, nem létezik (ez ellentétes lenne a feltámadással, hiszen akkor a feltámadásnak nem lenne értelme, márpedig a Biblia erről beszél, és nem a lélekvándorlásról, stb.).

De nem szabad elvetni az olyan szellemek létezését, mint a démonokét, akik bármilyen alakzatot fel tudnak venni, utánozni tudják az elhunyt hangját, viselkedését, stb. A szó legszorosabb értelmében léteznek szellemek, de nem olyan értelemben, ahogy az a köztudatban elterjedt. Nem halottak szellemei léteznek, hanem démonok, akik merő szórakozásból a halottak szellemének adják ki magukat.

2008. ápr. 27. 14:56
 25/119 anonim válasza:
29%
nem léteznek. kész. senki nem tudta bebizinyitani jelenlétüket
2008. ápr. 27. 15:23
 26/119 anonim válasza:
59%
Én nem hiszek bennük és soha nem is láttam őket. Nem is félek tőlük, nincs mitől. A vallásom szerint sem léteznek. Ha hiszel bennük, természetesen láthatod is őket...fantasztikus dolgokra képes az agyunk :)
2008. ápr. 27. 20:29
 27/119 anonim ***** válasza:
83%
Senki nem bizonyította hogy léteznek, de azt sem, hogy NEM léteznek. Én hiszek bennük. sajnos nállam van is egypár, NEM KAMU! vannak szelemek
2008. ápr. 28. 17:11
 28/119 anonim válasza:
89%
Nekem van bizonyítékom. Egy szellem hang és belett vizsgáltatva hogy tényleg nem mi csináltuk. Úgy hogy tényleg vannak.
2008. ápr. 29. 14:22
 29/119 anonim ***** válasza:
97%

Én hiszek a szellemekben,csak sajna nem tudok kommunikálni velük. Habár egy hete meghalt egy nagyon jó ismerősöm, nagyon szerettem, elég nagy veszteség számomra, viszont történt valami amire nincs magyarázat: dolgoztam a munkahelyemen teljesen egyedül voltam,nem volt a közelembe senki,őrá gondoltam épp,mikor egy nagy durranást hallottam,majd kiurgottam a bőrömböl,ugy megijedtem,a másik szobában voltak a többi munkatársaim,mikor megkérdeztem tőlük hallották-e ezt a nagy durranást,mindenki azt mondta,hogy nem volt semmi nagy durranás,pedig visszhangzott az egész épület ugy éreztem.

Érdekes hogy rajtam kívül senki nem hallott semmit. Elég fura helyzet,szeretném hinni hogy ő adott valami jelet nekem,hogy figyeljek rá!!!!

2008. máj. 3. 12:43
 30/119 anonim válasza:
23%
Olvasd el a Bibliat (az Ujszovetseggel kezdd). A valasz ott van. Es a megoldas is.
2008. máj. 5. 15:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!