Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Kezdem azt hinni nincs is...

Kezdem azt hinni nincs is karma. Komolyan ez így jól van?

Figyelt kérdés

Világ életemben nagyon sok dologban hittem és nagyon sokban nem. DE a karma volt az egyetlen, amiben sose ingott meg a hitem, mert mindig láttam, hogy dolgozik.

Megcsalta a barátnőmet egy gyökér, három hónap múlva őt is megcsalták. Kirabolták a szomszédot, két hónap múlva elcsapta egy autó őt... Hazudott nekem valamit valaki, hogy hátha rosszul fogom magam érezni, egy hónap múlva eltört a lába...

Tehát mindig láttam kisebb-nagyobb "elégtételeket". Most viszont nagyon-nagyon el vagyok keseredve. A minap jött egy üzenet hogy osztálytalit terveznek és ahogy elkezdtem nézegetni a képeket... Hát mit ne mondjak teljesen bepipultam. Azok a rohadék senkiházi gusztustalan férgek akik nonstop "csúfolták" a másikat, sanyargatva, megkeserítve szegény jámbor lélek 8 évét, pasiról pasira jártak, most boldog házasságban (gazdag palival) és 2-3 gyerekkel élik boldog életüket. Akik meg normálisak (voltak), azok meg esetleg elválva, de főleg szingli, gyermektelenül élnek.

Miért???

Hol van itt a karma??

Miért nem szenved az aki megérdemli és miért szenved az aki nem érdemli..?? :((

2023. jan. 3. 01:29
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
52%
#48 Hát nem. :D Na erről beszélek, erről a sötétségről. Tudod mérni a 'vonzás törvényét'? Tudod bizonyítani, hogy működik? A működését mérésekkel alátámasztani? Ide tudsz nekem rakni egy képletet mértékegységekkel? Egyáltalán mi a mértékegysége a gondolat erősségének? Fel tudsz nekem vázolni egyetlen kísérletet, amit bárki, bárhol el tud végezni és az eredmény mindig ugyanaz lesz? És mindig sikerül vele bevonzani azt, amit szeretnék? Kíváncsian várom. (Nem a tömegvonzásról beszéltem, hanem az ún. vonzás törvénye szemfényvesztésről, ha esetleg valakinek nem lenne egyértelmű)
2023. jan. 3. 16:21
 52/67 anonim ***** válasza:
Nekem voltak olyan kollégáim, akik bántalmazásként fogták fel, hogy én hétfőn nem érdeklődöm a hogylétük felől, nem mutogatok képeket magamról meg az életemről, meg nem vigyorgok és jópofizok velük egész nap. Ezt onnan tudom, hogy annyira meg voltak győződve az igazukról, hogy még a főnöknek is elmentek panaszkodni, hogy én milyen vagyok velük. A főnök is egyetértett, hogy én vagyok az antiszociális b*kó. Meg kaptam a szemétkedéseket, beszólásokat cserébe (még a főnöktől is). Akkor most kin fog bosszút állni a karma? Szerintük nekik van igazuk, szerintem meg ők a h_lyék. De ha előveszem a spirituális látásmódomat, akkor meg egyszerűen csak nem voltunk egy hullámhosszon, és mindenkinek igaza van a saját szemszögéből. A baj csak az, hogy nem tartjuk a távolságot, vagy nem kezdünk el közeledni egymáshoz. Végül kivetett magából a kollektíva, de talán jobb is így, ha nekik lelki fájdalmat okoz az, amit én normális viselkedésnek érzek.
2023. jan. 3. 16:22
 53/67 anonim ***** válasza:
100%

51

Nekem ez saját megtapasztalás és intuíció alapján jött le, számomra ez az egész teljesen világos és logikus. Hogy te vagy bárki más erről mit gondol, az engem nem nagyon érdekel. Se szavakba önteni, se megfogalmazni, se méregetni, se bárkit győzködni nincsen kedvem, főleg olyanokat akiknek semmilyen személyes megtapasztalásuk nincsen spirituális téren és már eleve nem nyitottak a dologra, pláne ilyen stílusban kommunikálnak.

2023. jan. 3. 16:27
 54/67 anonim ***** válasza:
52%
#53 Akkor minek jelentesz ki ilyen blődségeket, hogy a vonzás törvénye ugyanúgy működik, mint a tömegvonzás? Ha értenéd a fizikát, ha halvány lila fingod lenne arról, hogy mi az a tömegvonzás és hogy működik, égne a fejed, hogy ilyen képtelen marhaságokat beszélsz. És ezt nem értem: miért kell f.szságokat beszélni?! Ha hinni akarsz benne, higgyél, ki nem sz.rja le?! De a fizikát belekeverni 0 tudással valami iszonyatos unintelligenciára vall.
2023. jan. 3. 16:37
 55/67 anonim ***** válasza:
30%

53# szerintem igazad van, én értelek.

54# csak egy önjelölt okoska, aki azt hiszi a középiskolai fizikája valódi, mikor azon megy a vita a fizikusok között hogy a görbült tér vagy valami nem anyagi vonzás miatt van a gravitáció, és hogy miért nem működik az égi objektumoknál, miért tágul gyorsulva a világegyetem, minden általunk kitalált törvény ellenére, és ha már kitaláltuk hogy "sötét anyag, sötét energia", létezik-e egyáltalán, és miért nincs sehol.

2023. jan. 3. 16:46
 56/67 anonim ***** válasza:
0%
#55 Na a másik lángész :D Mi az hogy nem működik a gravitáció az égi objektumoknál, milyen marhaság már ez? :D Akkor szerinted mégis miért keringenek a bolygók a nap körül?! Jah várj, megvan... biztos olyan erősen gondol a Nap a Földre, hogy bevonzza. :D Komolyan, titeket honnan szalasztottak? Az oktatás csődje vagytok.
2023. jan. 3. 16:51
 57/67 anonim ***** válasza:
52%

Érti ő nyugi. Pontosan tudja hogy az ilyeneknel felébred az emberekben egy bizonyos vonzalom. Akár a meteor és a bolygók mágneses erelye között úgy ahogy a tenyér és az arc között. A nagyobb erővel rendelkező vonza a kisebbet, és a becsapódás olykor elkerülhetetlen.

Ez a vonzás törvénye. Kivetít valamit az univerzumba és egyszer csak megérkezik.

Jön az intuitív spirituális ezosaller.

2023. jan. 3. 16:53
 58/67 anonim ***** válasza:
"A nagyobb erővel rendelkező vonza a kisebbet" - például ez sem igaz a tömegvonzásra. Erelye :D Leolvad az agyam :D
2023. jan. 3. 16:57
 59/67 anonim ***** válasza:
100%

56, amennyit tudunk arról hogy vajon miért is jött létre ez a rendszer hogy a bolygók keringeni tudjanak egy csillag körül, ennyi erővel az a csillag akar gondolhatna is a bolygóra hogy így vonzza be…

Mielőtt félreértés lenne, ezzel csak azt akarom mondani hogy a fizika törvényi csak a mi fizikai világunkban érvényesek, de annyira keveset tudunk arról hogy miért is hogyan jött létre mindez, hogy abban sem lehetünk biztosak hogy valóban így működik e mindez

2023. jan. 3. 17:00
 60/67 anonim ***** válasza:
0%
#59 Becsukom ezt a fórumot, komolyan, elég volt ennyi tudománytalan, értelmetlen zagyvaság mára. Sőt szerintem holnapra is. Sőt, egész életemre... Úristen, és ti ebben a szellemi káoszban éltek?! Kemény... nem csodálom, hogy tudás híján próbáltok valami szabályrendszert beleálmodni.
2023. jan. 3. 17:18
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!