Most az atom korszak hajnalán mi várható? Hol fogunk újjászületni?
Csak a példa kedvéért, mint máshol is szóba került, ha felrobbantanánk az egész Földet, akkor is minden menne tovább az univerzumban.
Csak nélkülünk.
Mi nem (mi sem) vagyunk fontosak, a Föld körül keringő űrszemeteinkkel együtt.
Azért írtam hogy a hajnalán mert most vagyunk hozzá talán a legközelebb.
Hát nekem sok problémám van a jelenlegi társadalmi rendszerrel, és függőségeim is vannak. Ezért örülnék neki ha azon a másik bolygón születnék ujjá (amiről Szedlacsik is beszélt) ahol a kőkorszaktól kezdi újra az emberiség egy része. Lehet persze hogy az sokaknak nagy visszaesés lenne, de legalább nem lenne ez a romlott társadalom (kapitalizmus) és így a függőségeim is véget érnének. Persze aki majd akkor leszek az nem fog emlékezni hogy én voltam, de csak így tudnak szerintem erős karmikus hatások feloldódni (amik egyébként végtelenül folytatódnának).
Egy darabig még fog menni az EMBER és a ROBOT útja, valaki a transzhumanizmust (chipek, implantátimuk, okos dolgok, robotok) választja, valaki az emberséget, ez a két út egymás mellett fog párhuzamosan menni, de a végtelenségig fenntartani a transzhumanizmust globális öngyilkosság, ami az EMBERiség kipusztulásához vezet. Véleményem szerint nem fogják megengedni, ha tűz által pusztulunk akkor tűz által!
És a műholdaknak is meg kell semmisülni. Mindennek ami a földfelszínen, alatt és az égen található.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!