Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Most az atom korszak hajnalán...

Most az atom korszak hajnalán mi várható? Hol fogunk újjászületni?

Figyelt kérdés
Vajon a földre jövünk vissza, csak sokszor rosszabb körülmények között (jégkorszakok stb) vagy másik bolygón, esetleg más univerzumokban? És tényleg van olyan bolygó ahol a kőkorszaktól indulunk majd?

nov. 25. 04:48
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
írok majd élménybeszámolót ha ide lehet - már egy dzyungeélben vagyok :DD
nov. 25. 22:45
 22/27 anonim ***** válasza:
Postás vagy? :)
nov. 25. 22:45
 23/27 A kérdező kommentje:
Ahaa :) igen néha én viszemm a levelet ;)
nov. 25. 22:48
 24/27 anonim ***** válasza:
Nekem van valami? (szerelmes levélre várok:)
nov. 25. 22:50
 25/27 A kérdező kommentje:

na háát én nem várom a világvégét .- valójában nem olyan kérdésnek szántam

egyszerűen elegem van ebből a rendszewrből

jó nem panaszkodom megtalálom én így a helyem de a szár :)

ezérttz gondoltam, ha már ebből az életből nem tudom helyrehozni, az univerum biztos nem köcsög. Vissza térnék a kőkorszakba az se érdekel ha 30-on meghalok, csak ne legyenek drogok a kjörnyezetemben :)

nov. 25. 22:53
 26/27 anonim ***** válasza:

Arra kérlek hogyha Te vagy az, kérlek ne menekülj, beszéljük meg, vegyük lazára a dolgot, tudod hogy velem mindent lehet, csak ne görcsöljünk rá, más módunk az értekezésre úgyse nagyon nincs!

(Lehet hogy én is begombáztam?🍄😵‍💫)

nov. 26. 05:15
 27/27 anonim ***** válasza:

#16 (kérdező):

Szőke Lajosnak hallottam régen egy előadását, abban arról beszél, hogy mi, magyarok a Szíriuszról jöttünk (ahogy írod), és hatalmas kádakban delfineket hoztunk magunkkal. Ők sok szempontból fejlettebbek nálunk. Amúgy tényleg vizsgázni jöttünk a Földre. Én úgy gondolom, hogy aki átmegy a vizsgán, az továbbléphet egy fejlettebb bolygóra a következő inkarnációjában.

tegnapelőtt 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!