Most az atom korszak hajnalán mi várható? Hol fogunk újjászületni?
na háát én nem várom a világvégét .- valójában nem olyan kérdésnek szántam
egyszerűen elegem van ebből a rendszewrből
jó nem panaszkodom megtalálom én így a helyem de a szár :)
ezérttz gondoltam, ha már ebből az életből nem tudom helyrehozni, az univerum biztos nem köcsög. Vissza térnék a kőkorszakba az se érdekel ha 30-on meghalok, csak ne legyenek drogok a kjörnyezetemben :)
Arra kérlek hogyha Te vagy az, kérlek ne menekülj, beszéljük meg, vegyük lazára a dolgot, tudod hogy velem mindent lehet, csak ne görcsöljünk rá, más módunk az értekezésre úgyse nagyon nincs!
(Lehet hogy én is begombáztam?🍄😵💫)
#16 (kérdező):
Szőke Lajosnak hallottam régen egy előadását, abban arról beszél, hogy mi, magyarok a Szíriuszról jöttünk (ahogy írod), és hatalmas kádakban delfineket hoztunk magunkkal. Ők sok szempontból fejlettebbek nálunk. Amúgy tényleg vizsgázni jöttünk a Földre. Én úgy gondolom, hogy aki átmegy a vizsgán, az továbbléphet egy fejlettebb bolygóra a következő inkarnációjában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!