Most az atom korszak hajnalán mi várható? Hol fogunk újjászületni?
Figyelt kérdés
Vajon a földre jövünk vissza, csak sokszor rosszabb körülmények között (jégkorszakok stb) vagy másik bolygón, esetleg más univerzumokban? És tényleg van olyan bolygó ahol a kőkorszaktól indulunk majd?nov. 25. 04:48
11/27 anonim válasza:
A franc akar kolonizálódni a fagyos Marsra, már azt a projektet is elkezdték! Jól el akarják cseszni ezt a bolygót! A klímakatasztrófa csak egy ürügy, de létező, mert azt is ők csinálják! Le akarják építeni az emberiség létszámát és már ebben az évtizedben elkezdték.
12/27 A kérdező kommentje:
Ne m így van, nem hinnétek el de óriási változások történhetnek, karmikusan. Sajnmos.
nov. 25. 22:01
14/27 A kérdező kommentje:
hát megpróbálom leÍrni a látomásaim, kérlek ne vaqgyétek túl komolyan. kb 15p és jövök
nov. 25. 22:34
16/27 A kérdező kommentje:
Szóval a Szíriuszról jöttünk (de már oda is úgy vittek minket) mint ember. Ez egy nagyon valószínű feltételezés. A piramisokkal is jöttünk réged, de azok sok idővel kővé váltak. Fejlett civilizáció voltunk elvileg, csak kipusztítottuk magunkat. A tudás egy töredéke itt maradt de nem tudtuk hasznosítani, sőt ahogy nézem nem haladunk túl + irányba. Ennyit tudtam. Mennem kell :)
nov. 25. 22:38
17/27 A kérdező kommentje:
Ha bármi kérdésetek van , írjátok le és nem biztos hogy ma de holnap egészen biztos tudok válaszolni.. Csak miost beüt9ött a gonmba.
nov. 25. 22:39
18/27 A kérdező kommentje:
én igazából nem értek az egész semmihez
benyomtam az LSd bélyeget és egyből megérttettem
nem is várok a kérdésre már semmi választ
örülök hogy létezhetem ebben az időben :)
nov. 25. 22:42
20/27 A kérdező kommentje:
gomba + rádobtan a bélyeget is , ééén kibírom :D
nov. 25. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!