Hogyan lehet helyrehozni, vagy hátrahagyni a negatív karmáját a rossz házasságomnak ami rég végetért?
Elváltam már nagyon rég, több mint 13 éve, a volt férjemmel nagyon sok baj volt, agresszióra hajlamos, gonosz ember volt.
Ettől az embertől mégis született egy gyermekem, mondhatni felelőtlenség ilyen embertől szülni, de mivel akkoriban nem fogtam fel mivel játszom es mennyire rossz ember az exem, jó ötletnek tűnt, nagyon vágytam arra a babára! Nem a férjemnek szültem, magamnak.
De mivel ő sokkal vagyonosabb volt, végül nem volt könnyű dolgom, a harc köztünk egyenlőtlen volt, amit akkor amikor gyereket vállaltam nem fogtam fel, hogy ez a helyzet hova vezethet, mennyi idegeskedés, évekig tartó perek es stressz veszi kezdetét.
Egy idő után arra gondoltam, hogy nem veszem fel a kesztyűt, nem harcolok, hátha béke lesz, de semmilyen módszer, csel nem hozta el a békét, egyik cirkusz hozta a másikat, mondjuk megérdemeltem, mert nem futottam el ettől az embertől időben, de nem fogtam fel akkor mentségemre mondva, hogy a mélység mekkora lehet, ami az aljasságot illeti.
Most már nincsenek viták, a gyerek majdnem nagykorú, kb félév múlva, de az ex gyűlölete valóságos most is, mar nem kommunikal évek óta viszont a gyerekre is haragszik, mert nem tudta ellenem fordítani és visszatért hozzám.
Most újabb baj következik, muszaj volt gyerektartast kérjek, mert nem fedi a széle a hosszát, sose kértem eddig, most muszaj lesz es ez megint elindítja a lavinát, pereket, majd el akarja a gyereket csábítani magához, majd engem fog jelentgetni ahol tud, kellemetlenkedni.
Vajon ennek csak az exem vagy az en halálom vet véget?
Ez a csatabárd a levegőben lóg folyton, en nem táplálom a gyűlöletet, nem is tettem soha mert nekem nyugalom kellett es a gyereknek.
De mégis harcolni kényszerültem majdnem 20 évet!
Mikor lesz vége a félelemnek, fenyegetettségérzésnek?
Új partneren már nem gondolkoztam, mert csak a bajt hoztam magamra, úgyhogy inkább békésen egyedül akarok élni.
Ezzel semmi baj nincs.
Oké, ha nem gondolkozol már/még új partnerben, akkor a következő (szak)emberek bevonása csökkenteni fogja az általad rossz karmának minősített események intenzitását és gyakoriságát:
-családjogász,
-pszichológus,
-támogató közeg,
-illetve valaki, aki stresszoldó módszereket tanít neked.
Sok sikert a harcban és egyensúlyod megtalálásában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!