Akkor most hogy van ez a vonzás törvénye? Nekem inkább úgy tűnik, inkább szivatás törvénye van?
"Mindig is spirituális beállítottságú voltam"
Ez a baj, az egy hibás felfogás.
Valamikor én is nyitott voltam ilyenekre, de csak tudatlan fiatalként.
Amellett, hogy hamar levetkőztem a hülyeséget, láttam sajnos azt is, hogy kik hittek vagy ragadtak bele. Nem az ész sugárzott róluk, finoman fogalmazva.
Legnagyobb ilyen karrierista egészen a hajléktalanságig vitte, szoktam látni az utcán, ahogy élvezi a szabad és kötetlen világot.
Vagy csak legyőzte őt is az evolúció (a szívatás) törvénye.
Kedves Kérdező,
az kérdésed első részére a válasz: az aktivitás, amit a céljaid elérésére érdekében kifejtettél, inadekvát, nem megfelelő, maladaptív volt. Ennyi. Ez a célt-nem-érés nem az általad feltételezett szívatás, hanem a bénaságod miatt van.
"Mindig is spirituális beállítottságú voltam, voltak személyes élményeim is e téren, de még úgy gondolom most már, hogy valami nem klappol az összképpel." Ami legkevésbé klappol az összképpel, az a vélt és a valóságos önazonosságod közti ordító eltérés. A saját spiritualitásodba vetett hit a hamis énképed része. A spritualitás elengedhetetlen feltétele ugyanis -dobpergés!- a rugalmasság. Miből következtetek a rugalmatlanságodra? Hát, idővel sem a céljaidat, sem a megküzdési módszereidet nem változtattad meg, azért toporogsz ott, ahol iksz idővel ezelőtt is voltál.
"Nagyon, de nagyon elegem van." Akkor közeledsz ám vmi fontoshoz és értékeshez. Bonts pezsgőt!
"Van ennek valami végső értelme egyáltalán?". Igen, van. Példák:
-kevesebb élethazugság,
-őszintébb és valósabb énkép,
-a dolgok értelmének keresése akadályoztatás esetén is,
-folyamatos önmeghaladás, folyamatos világmodell-felülvizsgálat,
és meg még vagy 100 dolog, amire használható a helyzeted.
További jó utat kívánok.
"Ez a célt-nem-érés nem az általad feltételezett szívatás, hanem a bénaságod miatt van." Hát ez kedves volt...
Nem vagy egyedül, tisztára mintha én írtam volna a kérdést... :D Bár mostanában én már tojok bele. :D
Az egyetlen amit csinálok a meditáció, és azt se eredményért, hanem csak úgy .
Nekem igazából ez bejött, hogy ne az eredményre fókuszáljak, hogy sikerül-e valami vagy nem, vagy hogyan és hogyan nem, hanem a tettekre meg az útra ami oda vezet. Eddig legalábbis bejött, most jó is hogy leírom, mert ilyenek után szokott az lenni, hogy kiderül, hogy addig tartott :D
Mindegy, hátha neked is használ.
Plusz: Nem tudom foglalkozol-e asztrológiával (nem baj ha nem), de nagyon-nagyon-nagyon nem lennék meglepve, ha a Szaturnuszod kosban lenne és/vagy a Jupitered a bakban. Ha esetleg valamelyik a kettő közül akkor üdv a klubban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!