Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Akkor most hogy van ez a...

Akkor most hogy van ez a vonzás törvénye? Nekem inkább úgy tűnik, inkább szivatás törvénye van?

Figyelt kérdés
Voltak vágyaim, terveim. Amikre őszintén vágytam, és hittem benne, hogy velem ezek fognak megtörténni. Konkrétan nem is volt más szcenárió, tehát biztosan mondhatjuk, hogy nem a hitetlenségem volt a probléma. De most már lassan évtizedek tapasztalata mutatja, hogy nálam inkább a szivatás törvénye működik, azaz hogy just se az történik, amit szerettem volna. Lassan úgy érzem, magam mint aki valami kabaréban ,valami valóságshowban él, ahol a nézők nyomkodhatják a gombokat, hogy mivel lehetne még egy kicsit bosszantani, már csak úgy a szórakoztatás kedvéért. Mindig is spirituális beállítottságú voltam, voltak személyes élményeim is e téren, de még úgy gondolom most már, hogy valami nem klappol az összképpel. Nem akarok konkrétumokat írni, amikről több ember számára is felismerhetővé válnék, de tényleg úgy érzem, hogy ez már a vicc kategória, vagy totál nightmare kategória, ami néha már történik vele. Nagyon, de nagyon elegem van. Van ennek valami végső értelme egyáltalán?
nov. 23. 18:24
1 2 3 4
 1/32 Szervizmérnök úr ***** válasza:
18%

"Mindig is spirituális beállítottságú voltam"

Ez a baj, az egy hibás felfogás.

Valamikor én is nyitott voltam ilyenekre, de csak tudatlan fiatalként.

Amellett, hogy hamar levetkőztem a hülyeséget, láttam sajnos azt is, hogy kik hittek vagy ragadtak bele. Nem az ész sugárzott róluk, finoman fogalmazva.

Legnagyobb ilyen karrierista egészen a hajléktalanságig vitte, szoktam látni az utcán, ahogy élvezi a szabad és kötetlen világot.

Vagy csak legyőzte őt is az evolúció (a szívatás) törvénye.

nov. 23. 18:47
 2/32 anonim ***** válasza:
0%
Felismertünk. Most aztán már ne írj semmit.
nov. 23. 19:12
 3/32 anonim ***** válasza:
0%
Jó életed volt, csak folyton a telefonodat bámultad.
nov. 23. 19:13
 4/32 anonim ***** válasza:
80%

Kedves Kérdező,

az kérdésed első részére a válasz: az aktivitás, amit a céljaid elérésére érdekében kifejtettél, inadekvát, nem megfelelő, maladaptív volt. Ennyi. Ez a célt-nem-érés nem az általad feltételezett szívatás, hanem a bénaságod miatt van.

"Mindig is spirituális beállítottságú voltam, voltak személyes élményeim is e téren, de még úgy gondolom most már, hogy valami nem klappol az összképpel." Ami legkevésbé klappol az összképpel, az a vélt és a valóságos önazonosságod közti ordító eltérés. A saját spiritualitásodba vetett hit a hamis énképed része. A spritualitás elengedhetetlen feltétele ugyanis -dobpergés!- a rugalmasság. Miből következtetek a rugalmatlanságodra? Hát, idővel sem a céljaidat, sem a megküzdési módszereidet nem változtattad meg, azért toporogsz ott, ahol iksz idővel ezelőtt is voltál.

"Nagyon, de nagyon elegem van." Akkor közeledsz ám vmi fontoshoz és értékeshez. Bonts pezsgőt!

"Van ennek valami végső értelme egyáltalán?". Igen, van. Példák:

-kevesebb élethazugság,

-őszintébb és valósabb énkép,

-a dolgok értelmének keresése akadályoztatás esetén is,

-folyamatos önmeghaladás, folyamatos világmodell-felülvizsgálat,

és meg még vagy 100 dolog, amire használható a helyzeted.

További jó utat kívánok.

nov. 23. 19:25
 5/32 anonim ***** válasza:
0%
4-es, ne írj ilyeneket mert csapkodás lesz belőle!
nov. 23. 19:39
 6/32 anonim ***** válasza:
nov. 23. 19:40
 7/32 anonim ***** válasza:
78%

"Ez a célt-nem-érés nem az általad feltételezett szívatás, hanem a bénaságod miatt van." Hát ez kedves volt...

Nem vagy egyedül, tisztára mintha én írtam volna a kérdést... :D Bár mostanában én már tojok bele. :D

Az egyetlen amit csinálok a meditáció, és azt se eredményért, hanem csak úgy .

Nekem igazából ez bejött, hogy ne az eredményre fókuszáljak, hogy sikerül-e valami vagy nem, vagy hogyan és hogyan nem, hanem a tettekre meg az útra ami oda vezet. Eddig legalábbis bejött, most jó is hogy leírom, mert ilyenek után szokott az lenni, hogy kiderül, hogy addig tartott :D

Mindegy, hátha neked is használ.

Plusz: Nem tudom foglalkozol-e asztrológiával (nem baj ha nem), de nagyon-nagyon-nagyon nem lennék meglepve, ha a Szaturnuszod kosban lenne és/vagy a Jupitered a bakban. Ha esetleg valamelyik a kettő közül akkor üdv a klubban :D

nov. 23. 22:22
 8/32 anonim ***** válasza:
Mert az van. Szivatás törvénye. Ha nem abba a spirituális kasztba tartozol, akkor bukta, és lenyomják a torkodon, mert ugye nem mondhatod, hogy nem szeretnél inkarnálódni.
nov. 24. 01:20
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
Pedig igaza van a 4-nek, nagyon is. A rangvesztett Jupiter is tud nagyon csúnya dolgokat művelni a személyes képletben, de bármilyen furcsa, ezt is egy magasabb jóért csinálja. Például a Bakban sokat szenved az egó, mert nem engedi a földi vágyakat kikristályosítani ha jelen van a spiritualitás. Itt a cél az egó és a földi vágyaknak a meghaladása. Olyan ez mintha le kéne mondanod a jóról egy még nagyobb jóért, önként vállalt szenvedés. Itt nem feltétlenül a megvilágosodás a cél, de elérheted azt hogy az egód teljesen a háttérbe szorul és megszülöd a magasabb énedet, azaz a perifériáról a középpontba kerül, nem az egó fogja onnan kilökni. Ugye minden születés fájdalmas, az ilyen út pedig tele van áldozatokkal. Az a kérdés hogy mit miért? "QUID PRO QUO."
nov. 24. 03:34
 10/32 A kérdező kommentje:
9-es: minek kéne az egót és a földi vágyakat meghaladni? minek a magasabb én, ha én egy földi lény vagyok? én csak egy egyszerű életet szeretnék, nincs túl sok vágyam, de még az is kifolyik a kezeim közül, olyan dolgok elérhetetlenek számomra, amik rengeteg ember számára alapvetőek, előttem mégis mézesmadzagként van elhúzva egész életemben, néha már úgy érzem magam, mint egy karikatúra, akin odaátról röhög egy társaság, vagy mint egy másodrendű állampolgár, akinek sok mindent "nem szabad" és kész.
nov. 24. 06:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!