A karma nem akadályoz az ilyesmiben, de mivel ez is cselekvés, és döntés, ez is karmát teremt. Ha a korábbi "rossz" karmához adódik hozzá, akkor a problémák csak fokozódnak. Valószínűbb, hogy valakinek azért nem működik, mert nem érti a "vonzás" működését, mint hogy olyan karmikus akadályok legyenek az életében, amik miatt nem tudja elérni a célját.
2021. dec. 14. 13:16
2/14 anonim válasza:
#1 Mi a vonzás működése?
2021. dec. 14. 15:12
3/14 Grimfox válasza:
A hasonló érzések, és gondolatok erősítik egymást, ha az érzés/gondolat központjában határozott akarat van, akkor "összegyűjti" a hasonló érzéseket, gondolatokat, az így felerősödött érzések, gondolatok, a megfelelő akarattal irányítva könnyebben hatnak az anyagi valóságra, illetve az irányító személy könnyebben hat az anyagi valóságra(ha a célja az anyagi világban van). Az indukciót nem írom le.
Ezt a misztikusok, és okkultisták által megfigyelt szabályszerűséget csavarták ki, torzították el a "vonzás törvénye" és "manifesztálás" címszavak alatt. Meg lehet kövezni a véleményemért, de én jobban bízok a régi forrásokban, mint a modern bestseller könyvekben.
2021. dec. 14. 15:33
4/14 anonim válasza:
Szerintem igen, lehetséges olyan, hogy a karma akadályozza a vonzást.
Pl Ilyenkor van az, mikor ha belefeszülsz se tudod megváltoztatni azt hogyan gondolkodsz vagy érzel valamivel kapcsolatban.
2021. dec. 14. 16:06
5/14 anonim válasza:
De egy alapos karmantartás után sikerülhet:-)
2021. dec. 14. 16:12
6/14 anonim válasza:
En azt vettem észre, hogy minél lelkiismeretesebb, rendesebb, jószîvűbb egy ember, annál jobban szív meg szenved az életben. Erre, akik tipikus szociopaták, gátlástalanok, törtetők, tojnak mindenkire, azoknak egész jól megy a szekér és mintha jobban is tisztelnék őket. Mintha a gonoszokhoz vonzódna a jó vonzás a jókhoz a rossz.
2021. dec. 14. 16:39
7/14 anonim válasza:
Sajnos én is így látom utolsó.
2021. dec. 14. 16:56
8/14 anonim válasza:
Én is gyakran azt tapasztalom, amit 6-os ír, és emiatt eléggé megkérdőjeleztem mostanában mindazt, amiben korábban hittem. Bár a pozitív gondolatok teremtő erejét is tapasztaltam már. De mostanában egyre nehezebb ezt megvalósítani. Mintha kicsúszott volna a kezemből az irányítás. Lehet, hogy igaza van azoknak, akik azt mondják, hogy erősebben "próbára vagyunk téve" ebben az időszakban...
2021. dec. 14. 17:10
9/14 anonim válasza:
#6-hoz kapcsolódva, én hasonlót a pénzben tapasztaltam. Szerintem itt az "Akinek van, annak adatik, akinek meg nincs attól az is elvétetik, ami van" érvényesül. Amit szintén nem tartok fairnek. Persze lehet nem jól értelmezem/értelmezzük a Biblában leírtakat, de eddig nekem még senki nem tudta ezt elmagyarázni, hogy ez mitől fair.
2021. dec. 14. 17:58
10/14 Grimfox válasza:
A pénz nem a legjobb példa. A pénz pénzt szül. Akinek sok pénze van, be tudja fektetni olyan módon, hogy még több pénze legyen. Akinek kevés pénze van, nem tudja befektetni, a nagy részét arra költi, hogy megéljen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!