Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Utolsó csókunk alatt szólt...

Utolsó csókunk alatt szólt egy romantikus szám. Azóta folyton azt hallom. Már üldöz! Mi a jelentösége?

Figyelt kérdés
A karma kategória miatt tettem ide a kérdést! Párommal szakitottunk , és utolsó szerelmes csókunk alatt szólt egy gyönyörü szerelmes szám. Azóta nem beszéltünk , de bárhova megyek ahol, pont az a szám szól. Ha beülök a kocsiba pont az megy a rádióba, a benzinkuton mikor bemegyek h fizessek , és totál random alkalmakkor! Már már üldöz! Elöször nem vettem figyelembe de mostmár kezd aggasztani. Mi a jele?

2018. ápr. 22. 22:21
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Hogy népszerű a szám.
2018. ápr. 22. 22:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert csak azt figyeled. Más zene is szól közben, de nem figyelsz rá.

+ Valószinüleg sokat játszák a rádióban-

Ez kb az a kategória, mint a " Miért mindig óra :13-at mutat az óra amikor ránézek. Vagy miért látom mindenhol ugyanazt a számot.

2018. ápr. 22. 23:03
 3/10 1112 ***** válasza:
Valamiért emlékeztetni akar rá talán valamivel kapcsolatban a sors? Lehet, hogy valamit nem vettél észre, még nem ébredtél rá; még el kell gondolkodnod az exed (?) kapcsán. Amit nem közvetlenül, direkt módon tanít neked; hanem észre kell vegyél. Van még valami, amire nem figyeltél fel vele kapcsolatosan; hogy így, ezáltal, mit tud neked tanítani. Talán ez az ismétlődés majd megszűnik, hogyha rájöttél, megértetted mi az. De ez picit olyan nefeledd-gömbös. "Hiába emlékeztet, hogyha elfelejtettem valamit, hogyha nem tudom, mit felejtettem el." -ez olyan Neville-es a HarryPotterben. Szóval nem tudom, van-e támpont, valszeg nincs, csak "piros füst" van.
2018. ápr. 22. 23:30
 4/10 1112 ***** válasza:
54%
*jaj,bocsi,asszem akkor lett piros füst a gömbben,amikor valamiről megfeledkezett.
2018. ápr. 22. 23:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Az élet már csak ilyen.
2018. ápr. 23. 00:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Remélem nem a Despacito, mert az engem is üldöz. Borzalmas! Amikor meghallom legszívesebben azt kívánnám, hogy vérezzen a fülem és lyukadjon ki a dobhártyám... Mivel valamilyen emlék fűz az általad említett számhoz valószínűleg jobban felfigyelsz rá és ennyi az egész.
2018. ápr. 23. 01:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Why do birds suddenly appear. Everytime you are near...? :D
2018. ápr. 23. 09:27
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
#6: Na igen, a Despacito- t, egy "kicsit" túltolták a rádióban.
2018. ápr. 23. 21:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Dolgod van. Szerinted mi? Hogy gondolkozz ezen.
2018. ápr. 24. 11:45
 10/10 anonim ***** válasza:
#8 Nemcsak a rádióban tolják túl, valamiért most is nagyon népszerű, pl. múltkor a vonaton egy fekete srác meg két barátnője éppen mellettem hallgatták, amikor majdnem elaludtam. Borzalmas volt! Azóta amikor meghallom legszívesebben süket lennék. Beszorítottak az ablaknál és közben chipset rágtak (azt az olcsó fajtát). Állig vártam, hogy haza érjek, aznap rémálmaim is voltak. Azóta traumaként élem meg, ha meghallom azt a zeneszámot.
2018. ápr. 24. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!