Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » 17-es szám. Van jelentősége?

17-es szám. Van jelentősége?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Eddigi életem folyamán végigkísért a 17-es szám!

Mindehol ott van, mindig azt vettem észre, házszám, kilométerkő, stb... Az óra is 17:17-kor kattan egyet...

November 3-ra voltam kiírva és október 17-én született meg a fiam!

Mi a véleményetek erről?

2012. máj. 18. 12:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nincs.
2012. máj. 18. 12:47
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem jelent semmit.
2012. máj. 18. 12:47
 3/12 anonim ***** válasza:
Követ az összes, de csak ezt figyeled, és csak ezt veszed észre.
2012. máj. 18. 13:09
 4/12 anonim válasza:
Nincs jelentősége...szerintem csak veletlen egybeesés :)
2012. máj. 18. 13:42
 5/12 anonim ***** válasza:
52%
Minden szám ott van az éledben, de te úgy döntöttél, hogy akarsz egy kis misztikumot, ezért a 17-est figyelted meg.
2012. máj. 18. 14:11
 6/12 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom, akiknek a 7-es szám bármilyen formában jelen van az életükbe azok: nagyon a csúcson vannak, vagy nagyon alul vannak. Azaz ezek az emberek a végletek emberei, vagy mindent akarnak, vagy semmit, és az életben is pontosan vagy gazdagok, vagy szegények.
2012. máj. 18. 14:31
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha komolyan kérdezed:

A lényeg az ezeknél a "szerencseszámoknál", hogy erre figyelsz fel. A többit is látod, csak nem üti át az ingerküszöbödet, nem tudatosul. Magyarán, ha meglátsz egy 25-öst, akkor észre sem veszed. Ha 17-est látsz, akkor rögtön észreveszed és mondod is, hogy már megint...

Volt egyszer erről egy hosszabb cikk is, amiben ezt vizsgálták, de nem emlékszem rá, hogy hol.

2012. máj. 18. 14:52
 8/12 anonim ***** válasza:

Rá vagy állva erre a számra, és észreveszed, ha felbukkan.

Mindennel így vagyunk, amire ráállt az agyunk azt észrevesszük, és azt hisszük, hogy jelentősége van, pedig nincs, csak erre fókuszálunk.

2012. máj. 18. 17:01
 9/12 anonim ***** válasza:
A tarot kártya szerint: 17. A CSILLAG lapja szerencsét, szép reményeket, sikereket ígér. Kapcsolataid kellemesen alakulnak, általában elérheted céljaidat, gondtalanul élvezheted az életet.
2012. máj. 22. 11:13
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :o)
2012. máj. 23. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!