Miért kísért a 69-es szám? 13 éves vagyok, lány de nem hiszem azt hogy ez sokat változtatna a dolgon.
Figyelt kérdés
Egyszerűen mindenhol ez a szám van. Álmomban 69 db. kék csirkét kellett 3szor megszámolnom (elég hülyéket álmodok). A nyelvtan és a matek lecke is a 69.-oldalon volt. A nagyim ma lett 69 éves. Egy netes oldalon a 69- oldalról rendeltem meg a cipőt ami nagyon tetszett. A macskám szülinapi ajándéka 690 Ft volt, az árát az eladótol kérdeztem mert nem volt leírva. Még sorolhatnék ilyeneket és ha kell írok még példákat. Ez az egész pont egy hete kezdőtött. Miért?2012. márc. 25. 12:58
1/12 anonim válasza:
Én azt nem tudhatom de engem viszont mindig a 736-os kísért. Elég furcsa :S
2/12 tetro válasza:
kezd benned felébredni a szexualitás iránti vágy, de az igazi behatolást még korainak éreznéd, ezért 69-ről ábrándozol
3/12 anonim válasza:
Szerintem, ha elkezdesz figyelni egy bizonyos számra, az már csak azért is feltűnik, mert ott van az agyadban, akár gondolsz rá, akár nem. De semmi sincs véletlenül, figyeld meg, milyen helyzetben fordul elő, ha van ennek a számnak mondanivalója, rá fogsz jönni. A 69-es egyébként a rák jegy szimbóluma is. És 69 osztva 3-mal az 23, 3 év múlva nézd meg Jim Carrey "A 23as szám" című filmjét, mert az 16-os karikás ugyan, de nagyon érdekes!
4/12 anonim válasza:
még néhány példát írnál ? nekem is van ilyen csak 666 al
5/12 anonim válasza:
69évesen fogsz meghalni és addig 69 szer lessz szexuális élményed a közben, 69szer fgosz elélvezni éééééésss pluszba 69szer saj tudja
6/12 anonim válasza:
de am nem kéne ilyeneket irogatnod ide vannak olyanok akik rosssszakat kommentlnek
7/12 anonim válasza:
engem 88as (náci heil hitler köszönés) és a 18 (floda reltih hitler neve visszafelé) kísért nem hiszem h azért mert pusztán n@´ci vagyok
9/12 A kérdező kommentje:
most nézd meg...az utolsó válaszoló ... 69 %-ban hasznos válaszokat ad.
2013. máj. 23. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!