Mi olyan nagy szám a One Direction-ön? Minden lány osztálytársam imádja őket.
http://www.youtube.com/watch?v=QJO3ROT-A4E&ob=av2e A zenéjük szerintem nem nagy eresztés. Egy dolog, hogy helyesek, de egy zenészt a zenéje miatt szeretek, a külső tulajdonságok már más tészta. Ódákat zengenek róluk, mintha ismernék őket. Én is rajongó vagyok, átérzem, de szerintem ők már a durvább kategóriába tartoznak. Mi olyan fantasztikus rajtuk?
14L
Valószínűsítem, azért ilyen népszerűek, mert nagyon jó a marketingjük. Magyarán: A sz@rt is el lehet adni, ha jó a reklám. Pl: Justin Bieber. Mielőtt komolyan befutott volna az MTV reklámokban nyomatta a dalait, hogy minél többen felfigyeljenek rá.
Pont a te korosztályod a célközönség. A kiskamaszok, akiknek elég néhány nyálas számot lenyomatni egy rakás cuki fiúcskától, a többit pedig elintézik a hormonok.
Ezzel nem megbántani akarlak, csak ezek a száraz tények!
Életembe nem hallottam még róluk. :D Mondjuk lehet,hogy azért mert inkább rockot hallgatok...
Szerintem ez az a tipikus egyszer meghallgatható zene, van dallama, oké, ennyi. De annyira hallatszik a hangjukon, hogy meg van szerkesztve, vagy hogy mondják azt. :D Amúgy nem néznek ki rosszul, az igaz, de isteníteni nem kéne őket. Abban is igazad van, a zene lényege a hang, nem az, hogy az zenész hogy néz ki...
15/L
Én szinte mindenféle zenét meghallgatok. Ez az a banda akiket klippel együtt tudok nézni és klipp nélkül nem olyan jó:)
Nincs vele bajom,ha megy a tévébe vagy bárhol hallgatom és dúdolgatom,de magamtól nem tenném be
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!