Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi olyan nagy szám a One...

Mi olyan nagy szám a One Direction-ön? Minden lány osztálytársam imádja őket.

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=QJO3ROT-A4E&ob=av2e A zenéjük szerintem nem nagy eresztés. Egy dolog, hogy helyesek, de egy zenészt a zenéje miatt szeretek, a külső tulajdonságok már más tészta. Ódákat zengenek róluk, mintha ismernék őket. Én is rajongó vagyok, átérzem, de szerintem ők már a durvább kategóriába tartoznak. Mi olyan fantasztikus rajtuk?

14L

2012. jan. 19. 19:24
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
81%

Azért az értelmi szint jelen van! A fogalmazásból ítélve, nemcsak az intelligencia szintet, de az életkort is meg lehet szimatolni. Nem fogom azt mondani, hogy "milyen szar, meg így ratyi, meg úgy fos", ez nem az én stílusom. Tény, hogy nem szeretem őket, tény, hogy nem bírom elviselni a hangjukat, de annyira sem méltatom őket, hogy vitába álljak miattuk! Tinisztárok, akik pár év múlva eltűnnek a süllyesztőbe. Nem értem, mire ez a nagy nyálcsorgatás. Igen, mondhatjuk, hogy ők pasik, de nem férfiak! A kérdezőnek teljesen igaza van, egy férfinek mutál a hangja, vagyis mély hangja van, ebből látszik az éretlenségük is. Bár cáfolom, hogy ők a világ legjobb pasijai, vagy férfiúi. A világ legkellemesebb, és legcsodálatosabb FÉRFIJA itt él velem, segít a ház körüli és az állatok körüli munkában, az utcán nem nézeget idegen nőket, és nem röstelli kimondani, hogy szeretlek! Természetesen ez az én ideálom, de nem hiszem, hogy jobbat kéne "keresnem". Az itt lévő tinilányok úgy is beléjük "szerettek" volna, ha a hangfal minimumra lett volna halkítva, hisz olyan "helyesek, és cukik", a hang már nem is számít! Csak egy a gond, az ilyen tinisztárok úgy váltogatják a lányokat, mint az alsógatyát, idegen, korban nem hozzáillő nőket is képesek nézni, megjátszák a nagyfiút, és a kemény legényt, valamint dolgozni annyira már nem akarodznak. Csak gratulálni tudok, megtaláltátok az igazit, felcsinál, lesz egy gyereked, a gyereknevelés annyira már nem fekszik, inkább az utcára vág, és élj ahogy tudsz!

Egy 25 éves nő gondolatai....

2012. okt. 4. 19:08
 62/69 anonim válasza:
Hát, szánalom ami itt folyik. Mondjuk, én klasszikus zene megszállott vagyok, szóval igazán távol áll tőlem ez a fajta zene. A másik dolog meg az, (és ezt a kis rajongóknak üzenem), hogy most ha valaki negatív kritikákkal illeti ezeket a "fiúkat", akkor ezt egyből támadni kell? Nem értem én ezt. Mert szerintem sincsenek zeneileg toppon, és az is igaz, hogy "jó" kinézettel el lehet mindent adni. Idézem: "nagyonhelyesek, nagyon aranyosak, nagyon jo a zenjéjük és nagyon jófejek..ennyit erről.csak sajnálni tudom azt aki szánalmasnak vagy szarnak tartja." És azon is igen meglepődtem, amint észrevettem, mennyire csodálják ezeket az emberek. Mert én sokkal nagyobbra tartom az olyan zeneszerzőket, akik IGAZI zenét komponáltak, mint pl.: Csajkovszkij. Mert ahhoz kellett tehetség, hogy ilyen összetett, harmóniában lévő hangszerek által komponáljon zenét, ahhoz viszont, hogy valaki "cukimuki" pofikkal naiv tinédzserek hadától csaljon ki pénzt (értem ezen albumokat,posztereket. stb.), nem kell.
2012. okt. 18. 14:06
 63/69 Niall'smofooo válasza:
Kérem szépen... Az igazi Directionerek (directioner. tudjátok?! így hívják a rajongókat) szóóóval. Az igazi Directionerek nem a külső miatt szeretik őket,hanem azért ,mert végig kísérték őket ,megnézték a videónaplőkat,a videóikat,és a számaikon keresztül megismertük őket. Inspirálóak,és ez a legfontosabb,persze sokszor idióták(és ezt tudják a directioner társaim) de hát mit várjunk 19-21 éves fiúktól?! :D persze a külsőre se panaszkodhatunk,de a belső a legfontosabb,ahogy életeken segítettek több millió lánynak,megmentették őket. Én pl. boldogabb lettem,és nem ítélkezem mások felett,mert minek lenne az jó?!
2012. dec. 30. 23:18
 64/69 anonim ***** válasza:

Rendben, a külső nem fontos... de azért kíváncsi lennék, ha mondjuk egy ilyen kaliberű fiukból álló együttes lenne( [link] , [link] ) akkor is ilyen nagyra tartanátok őket? Kétlem!

Az előző 25 éves nő voltam...!

2013. jan. 1. 20:53
 65/69 anonim ***** válasza:

Nem értem miért kell lepontozni, azt, aki szereti őket.:(

Én szeretem őket. Helyesek, jól énekelnek (szerintem). Nem vagyok a sikongatós fajta, de mindig megtudom hallgatni őket. Lehet, hogy pár év múlva nem fogják őket ismerni... de én örülök, hogy hallgathatom őket...le lehet pontozni, mint mindenkit, aki szereti az 1D-t. Nyugodtan...

2013. jan. 17. 19:54
 66/69 anonim ***** válasza:

Én nem pontozok le senkit, és a véleményed megállja a helyét. A hozzád hasonló "rajongókkal" senkinek sincs baja. De az bár tényleg beteges, hogy csak róluk álmodoznak, verseket írnak hozzájuk, meg történetet írnak, amiben össze-vissza sexelnek velük. Na, ez már beteges!

25/N

2013. jan. 19. 16:30
 67/69 anonim ***** válasza:
Uhh, az nagyon undorító...
2013. jan. 19. 18:50
 68/69 anonim ***** válasza:
szerintem b.zik. lány vagyok és én is utálom. nálunk a 9.-esek és a tizedikesek szeretik
2013. ápr. 18. 15:43
 69/69 anonim ***** válasza:
De miért b.uzik? Mert jól öltöznek? és már volt barátnőjük...de mindegy.:D
2013. ápr. 18. 17:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!