Mi olyan nagy szám a One Direction-ön? Minden lány osztálytársam imádja őket.
http://www.youtube.com/watch?v=QJO3ROT-A4E&ob=av2e A zenéjük szerintem nem nagy eresztés. Egy dolog, hogy helyesek, de egy zenészt a zenéje miatt szeretek, a külső tulajdonságok már más tészta. Ódákat zengenek róluk, mintha ismernék őket. Én is rajongó vagyok, átérzem, de szerintem ők már a durvább kategóriába tartoznak. Mi olyan fantasztikus rajtuk?
14L
Louis 20 éves és a többi sem 15.
Egyébként a Greend Day tényleg jobb, de hogy helyesebb-e az énekesük, azt azért tudnám vitatni xD nem bírom a sminkelt pasikat :/ de a számaik nagyon jók (:
Én inkább Jedward és Eric Saades vagyok . Őket nem szeretem =/ Szerintem csak helyesek , a zenéjük meg átlagosak . (A Jedwardban az teteszik , hogy ikrek és iszoonyat viccesek és aranyosak : D , Eric Saade pedig iszonyat helyes)
14/L
Hát, ízlések és pofonok. Én is biztos "kislány" vagyok, szóval kislány meg kisfiúkat szereti >.< és te se vagy idősebb nálam, nem tartom valószínűnek, hogy 25-30 évesek után kaslatsz.
Amúgy, ha rockról van szó, én többet hallgatom a TPR-T és a Paramore-t. Én nőihang-párti vagyok :D
Sztem r*hadt jóóóók.*___*
Énekelni is tudnak,helyesek is,és cukik.:P (ŁŁŁŁŁ)
#19/29
azért én azt megcáfolnám h rosszabb a hangjuk mint Justin Bieberé.... Biebernél nincs rosszabb....>.< amúgy az a véleményem a srácokról hogy jó amit csinálnak jól néznek ki nekem tetszik a zenéjük is és örüljenek amíg tart ez a 'minden a One Direction körül forog' világ :DDD én pl bármelyiket elfogadnám pasimnak >.< :P 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!