Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi olyan nagy szám a One...

Mi olyan nagy szám a One Direction-ön? Minden lány osztálytársam imádja őket.

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=QJO3ROT-A4E&ob=av2e A zenéjük szerintem nem nagy eresztés. Egy dolog, hogy helyesek, de egy zenészt a zenéje miatt szeretek, a külső tulajdonságok már más tészta. Ódákat zengenek róluk, mintha ismernék őket. Én is rajongó vagyok, átérzem, de szerintem ők már a durvább kategóriába tartoznak. Mi olyan fantasztikus rajtuk?

14L

2012. jan. 19. 19:24
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim válasza:
80%

Ha a rockzenét szeretitek, ne csodálkozzatok, hogy nem jön be egy ilyen zenei stílust képviselő banda. Valóban távol állnak a rocktól és a punk-tól. Én személy szerint szeretem a zenéjüket, a rajongójuk vagyok,de nem a sikongatós típus. Még azt se lehet mondani, hogy a kinézetük miatt kedveltem meg őket, mert mikor először mutatta nekem őket egy barátnőm, úgy voltam vele, hogy a zene tetszik, de a kinézetük nem nagy szám. Az más dolog, hogy mikor legközelebb megnéztem őket, rájöttem, hogy azért elég közel állnak a "helyes fiúk" kategóriához; sőt... :) hát de ízlések és pofonok. Soha senki nem fog olyan előadót találni, aki mindenkinek tetszik, ezt így kell elfogadni, mert az ízlés szubjektív dolog. (mellesleg megjegyezném - nem bántásdiból-, hogy nem 15 évesek, hanem 18-20, de ez azt hiszem a kérdés szempontjából lényegtelen. )

16/L

2012. febr. 25. 17:15
 32/69 nóri2 válasza:
62%
Én irtóra imádom őket azért mert jól énekelnek(nem pont ez a legjobb számuk)és persze mert qrvára helyesekk...főleg Louis:$$:D
2012. febr. 29. 20:16
 33/69 anonim válasza:
49%
Én előszőr nem szerettem őket. Utána hallottam néha a számukat, megtetszett, meg láttam néhány képet róluk facebookon, főleg Zayn-ről, meg Niall-ről. Jól van, rájuk kerestem, és hát szerintem egész jók. :D Én bármit meghallgatok, de főleg indie-s vagyok, meg alternatív rock-os. De szerintem elég jó ez a 1D is. Most tegnap óta őket hallgatom, de nem vagyok olyan rajongó, hogy őket istenitsem. Amúgy se fognak meg az ilyen fiúbandák, meg a nyálas kisfiúk. Mondjuk ők 18-20 évesek. :D De azt még hozzáteszem, hogy Harry nagyon bejön. :D A többi nem.
2012. márc. 12. 12:21
 34/69 fancsa14 válasza:
47%
nagyonhelyesek, nagyon aranyosak, nagyon jo a zenjéjük és nagyon jófejek..ennyit erről.csak sajnálni tudom azt aki szánalmasnak vagy szarnak tartja.
2012. márc. 12. 17:08
 35/69 anonim válasza:
29%
top 5 pasi, haj, fej, hang....<3 they are my lifeee :$$
2012. márc. 13. 20:11
 36/69 anonim ***** válasza:
51%

UTALOM AZ ONE DIRECTIONT!

most h mindenki felfigyelt...jaaaj imadom oket es alig varom h jojjenek magyarorszagraa*-----* edesek jo hangjuk van es helyeseek.:33 Liaam <33333333 ZAYN*-* <333333

2012. márc. 15. 10:25
 37/69 A kérdező kommentje:
De lehet, hogy most cukikák meg mindenféle, de hol lesznek 10-20 év múlva?:D
2012. márc. 15. 10:52
 38/69 anonim ***** válasza:
57%

Pont ott lesznek ahon az N'sync, Spice Girls, Baby Sisters, Bestiák stb.

7. voltam akit jól lepontoztak a nyálcsorgató tinilányok

2012. márc. 15. 10:55
 39/69 A kérdező kommentje:
Ebből a felsorolt 4 előadóból is ismertem úgy 2-t...:D A Nirvana-t, a Queen-t meg pl a Green Day-t most is ismerik.
2012. márc. 15. 21:02
 40/69 anonim ***** válasza:
48%
A 24. válaszoló vagyok. A válasz óta én is teljesen One Direction függő lettem , hála a 22 éves nővéremnek . :D Letöltötte a lemezüket és egész nap azt nyomatja , utánuk néztem, és rádöbbentem, hogy tetszik a zenéjük...
2012. márc. 23. 23:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!